Bnm 8 günü 16 cmdi ne gibi skntisi acebaHa anladım herkesde duymuyorumda hani progestan aspirini sadece sıkıntısı olanlara veriyolar diye biliyodum
Ama salı günü 8.günüm olacağı için o gün yumurtam ne kadar büyüyebilirki çatlatma iğnesini o gün vurulmicam heralde dimi
ne diyecek merak ediyorum
Ben bugüne kadar ovulasyonda en erken 13.günde pik gördüm
Bazen 20-21.günde gördüğüm oldu ama bu ilaçtan dolayı belki daha erken büyüyebilir
Amin....
Veren de Allah alan da Allah, demek ki sağlıklı değilmiş ki yanına almış...Acısı hiç geçmeyecek biliyorum ama umudum çok, Allah büyük, en hayırlı sağlıklı zamanda nasip eder anne olmayı inşallah...
Bnm 8 günü 16 cmdi ne gibi skntisi acebabende bı sknti yok da
11gundede 20 ydi ertesi gün 26 ocakdada çatlatma iğnesi verdi gündüz 12 de vurulmak içinİyi büyümüş yumurtlaman hep böyle erken mi oluyor? Günde 1-2 mm büyüyomuş heralde seninki o zaman 10-11 de mi çatlıyo?
Bu ilaçlar çok iyi çok hamile kalan var klomen olsun femera olsunİyi büyümüş yumurtlaman hep böyle erken mi oluyor? Günde 1-2 mm büyüyomuş heralde seninki o zaman 10-11 de mi çatlıyo?
Aynen biz klomen folibol ecoazpriin ne öyle bişey 26 TL ödedik 3 üne o daha etkilidir bence
Selam kuzum. İnşallah bize burda güzel haberler verirsinSelamÖbür konuna da yorum yapmıştım belki hatırlarsın canım. Bende Aralık ayında kürtaj oldum bu ay çalışmalara başladım Allah'ın izniyle bakalım beklemedeyim bat 4 Mart gelmeyesice
10 gün icindemi ne gidersen ücretsiz çatlatma iğnesi verdi o 115 tlydi3 'ü çok uygunmuş valla bana eczacı femara 150 lira dedi şok oldum bide takviye verdi yumurta kalitesini arttırıyomuş o da 150 tl toplam 300 verdim + 125 tl de muayene ücreti verdim bir anda 575 tl gitti
Sağlık olsun napalım inşallah işe yarar da
Şimdi bu kontrolden sonraki randevuya bidaha muayene parası alacaklar heralde
Bu ilaçlar çok iyi çok hamile kalan var klomen olsun femera olsun
10 gün icindemi ne gidersen ücretsiz çatlatma iğnesi verdi o 115 tlydi
Ben 115 verdim aynen öyle herşey para simjdAy onada mı para vericem
Çok masraflıymış ya 1 ay gitmek için nerdeyse 1000 lira masraf çıkıyo Allah yardımcımız olsun
11gundede 20 ydi ertesi gün 26 ocakdada çatlatma iğnesi verdi gündüz 12 de vurulmak için
Ben 115 verdim aynen öyle herşey para simjd
Öyle bi yandan da tek bebek olsun da ne kadar olursa olsun diyorumParası olmayan yandı Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Benim koldan acilden vurdurtmustumdmÇatlatma iğnesini kim vuruyo peki? Kalçadan mı vuruyolar?
Benim koldan acilden vurdurtmustumdm
Elinde reçete iğneyle gidiyon zaten vururlarAcildekilere ne demek gerekiyo peki bende gidersem öyle yapayım başka kime vurdurcamki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?