Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanada Cok gecmis olsun canm Bende aralikta kurtaj oldum ama o dedigin histereskopi ne oluyo onu yaptirmadim ?

Sanada Cok gecmis olsun canm Bende aralikta kurtaj oldum ama o dedigin histereskopi ne oluyo onu yaptirmadim ?
Benim kürtaj dan parça kalmış içimde onu aldılar histereskopiyle ikinci kez kürtaj riskli olacağı için böyle yaptılar ben çünkü ikinci bebeği düşünüyorum

öncelikle geçmiş olsun kalan parça için yapılan müdahaleden ne kadar sonra regli oldunuz sorabilirmiyim? ve 2.müdahale sonrası kanamanız/lekelenmeniz uzun sürdümü?
Histereskopi yaptılar ikinci müdahale olarak. Sonrası lekelenmelerim oldu yaklaşık 11/12 gün sürdü ve temizlendim. İlk adetimi 5 Nisan'da oldum. 27 Şubat'ta operasyon olmuştum. Adet gecikmesi oldu ama normalmiş

Kızlar selam asılama yaptırmıstım 23 martta 11 gün sonra idrarda silik cizgi cıktı iki gün önce cok sanccım oldu kan verdim negatif o gece lekelenmeleriö basladı 15 gün oldu bitmiyor doktorum düşük olmuş tutunmuş ama düşmüş dedi yıkıldım herhangi bir ilacta vermedi benm gibi olan varmı nezaman gececek bu lekenmeler ve aynı ay tekrar gebelik denemek doğrumu sizce

geçmiş olsun canım. Peki rahim içindeki miyomuneden almıyorlar kökten sorunun kaynağını çözsünler. Miyom varken hamile zaten kalsanda çok sağlıksız bir gebelik olur. Benim hiç ağrım sızım yokru. Sadece az az lekelenmelerim olurdu

Başınız sağolsun canım benim. Bizde kalp atışlarını duymak için gitmiştik 7. haftasında. ama aynı senin dediğin gibi oldu kalp atışı alamadık. Sende yine doktor üzülmüş beni dublore gönderdiler oradaki uzman geri zekalısı teselli vereceğine bana gebelikler böyle 3 gebelikten biri ölümle sonuçlanıyor siz zannediyorsunuz ki her gebelikte doğuracağım bu çocuğu. bir de oda yetmiyor gibi kürtajdan sonra yinebir operastyon geçirdim uzun bir iyileşme sürecim oldu. ama inşallah allah izin verirde olursa busefer çok beklemden hayırlısıyla oalcak bir evladımız daha. Denemelere başlamadık henüz dinlenme sürecindeyiz. Sanki çok vaktimiz var gibi geldim 38 yaşına bir de bu korunma zımbırtısı var

tam miyomu temizlemek için ameliyata gireceğim zaman gebeliği öğrendik çok şaşırdık tabi ama kadermiş...şimdide malum virus sebebi ile amliyatlar askıya alındı.. yazı bekleyeceğiz mecburen...

Benimde geçen hafta kalp atışı olmadığı için sonlandırmak zorunda kaldı yarın kürtaja bir hafta alacak doktorum üç sonra hamile kalmak istiyorsan folikasitti almaya devam etmemi söyledi açıkcası bende hemen tekrardan hamile kalmak istiyorum allahım nasip eder inşallah hepimize tez zamanda

tam miyomu temizlemek için ameliyata gireceğim zaman gebeliği öğrendik çok şaşırdık tabi ama kadermiş...şimdide malum virus sebebi ile amliyatlar askıya alındı.. yazı bekleyeceğiz mecburen...
ayyy çok geçmiş olsun ya ... alah şifa versin

9+6 idi kalp atışı yoktu 6+2 de kalmış oyüzden. Saolasın canım
Yaa kuzum benim çok üzüldüm inan. Hamile oldugunu görmüştüm çokta sevinmiştim. Ne dedi doktor korunma süredğ verdi mi?

Yaa kuzum benim çok üzüldüm inan. Hamile oldugunu görmüştüm çokta sevinmiştim. Ne dedi doktor korunma süredğ verdi mi?
İkinci kez olduğu için genetik test yaptırın sonra bebek düşünün dedi.

İlk gebeliğim sağlıklı canım 4 yaşında 2. Ve 3. Böyle oldu
Anladım kuzum. Çok duydum ilk gebelikleri sağlıklı olup sonra böyle problem yaşayanları. Neden oluyo bilemiyorum tabi. Ama umarım hiçbirimiz tekrarını yaşamayız. Kalbi durdugu icin kan pıhtılaşması olabilir mi acaba

Bilmiyorum ki canım test yaptırıp sonucu bekleyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…