- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
canım eşimin testosteron düşüklüğü vardı ve önceki doktorlar direk testo tedavisi vermişti. Kaan bey sperm sayımızın bu yüzden düştüğünü söyledi. Ama üzülmeyin dedi bu sayıyla bile normal yoldan gebe kalabilirsiniz. Eşime haftalık yapılan iğneden verdi. Bir de yarın doz kolmen başladık. Anladığım kadarıyla Kaan hoca herkese proxeedi öneriyor zaten. bize de önerdi, bir de ayrıca bir beslenme listesi önerdi. Eşimin isteksizlik sorunu falan hep düşük testosterondanmış. Bu iğne tedavisine cevap alacağımızı sanıyorum dedi. Ama eğer 10 gün içinde düzelme olmazsa haber verin başka tedavi deneyelim dedi. Sağolsun hastasını sahipleniyor. Sizin sorununuz vardı bana geldiniz, artık çözmek benim işim dedi. Ancak tedavi biraz masraflı, ilaçları sgk karşılamıyor. Eşim düzelsin de aten para falan gözümde değil pek. Şİmdilik dna falan istemedi. Bu ilaçları kullanın ve düzenli ilişkiye girmeye çalışın dedi. Daha sonraki aşamalarda başka tetkikler ister belki. İnşalah onlara gerek kalmadan bebişimiz gelir
slm kızlar ....
eşimin sperm azlığı hareket sorunu falan vardı bilenler bilir :))
hep yazıyodum...
ibrahim saraçoğlunun sitesine msj atmıştım sizinle görüşmek istiyorum diye
bana randevu verdiler görüşmek için telde...
perşembe günü görüştük anlattım herşeyi önce 8.5 mil sonra sperm sayısı 0 oldu diye
kullandığımız kürleri...
anlam veremedi.. sonuçları faxlayın pzt ara beni dedi cuma günü gönderdik
bugün aradım görüştük tekrar.. tek sorun fsh yüksekliğindenmiş..
fsh : 10.3 tam on katıymış 1.1 olması gerekiyomuş en fazla oda...
önce bunu düşürcez dedi 2 ay dedi sadece :)) çok mutlu oldumm
burdaki drlarsadece tüp bebek diyolardı..
saraçoğluda kızdı adamı azosperm yapcaklar dedi..
4 lü bal verdi arı sütü bal polen propolis bide 2 kutu evicap kullansın dedi
sadece bunlar dedi...
keçiboynuzunu bırakın dedi..
bide kızlar balla keçiboynuzu pekmezini aynı anda kullanmayın dedi bilginize....
ay ben kullandırıyordum neden öyle dedi acaba ya... birde zaman olarakmı farklı zamanlarda kullanılmalı yoksa biri bitip diğerimi başlamalı onu anlayamadım
canımmm inşş önümüzdeki ay bizde mutlu oluruz yaa bende umutlanıomm ama he ay hüsrann(((bende bu ayy soğan kürü yapacammm aksatmadan bide bol bol incir yemeyi düşünüyorum bugün yarin adet olacam ((
yaa tatlımm iyi güzelll bi görüşme olmuşta şu fsh işine kafam takıldııı yaa bizim fsh 1,5 duu ve düşük olduğu için sperm üretilmiyor.nasıl oluyoooo 1.1 olmasıı gerekiooo biz klomen tedavisiyle 4.5 yükselttik sperm sayısıda arttırdııı tabiii ..alla allah şimdi kafam alllak bullak oldu haa
cnm bilmiyorum ama zaten test yapıldığı zamanda asıl değerin karşısında referans aralığı varya ordada 1.1 yazıyo ama ....
sizin konu farklımı bilmiyorum ama hocada baya söylendi bu drlar napmaya çalışıyo adamı azosperm yapacaklar diye ...
benimde kafam karıştı bak şimdi((
sıkma canını allah kerim inş. güzel haberlerini alırız burdan inciri yemekten ötürü ya kürünü yap sulu yada zeytin yağında beklet hergün 1 tane aç karnına sabahları ye bunlar daha etkili oluyor canım
ay evet yaa bennde anlamadım bak gene gittim baktımm sonuçlara 3,5 la 12 arası yazıyo bendedeee anlamadım ki bu ne şimdiii yaa bilen akadaşlarr bize yardımcı olabilirmii erkeklerdee normal fsh deger aralığıııı nedirrrrrrr((
ay evet yaa bennde anlamadım bak gene gittim baktımm sonuçlara 3,5 la 12 arası yazıyo bendedeee anlamadım ki bu ne şimdiii yaa bilen akadaşlarr bize yardımcı olabilirmii erkeklerdee normal fsh deger aralığıııı nedirrrrrrr((
arkadaşlar sakın ümidinizi kesmeyin biz bu ay şoktayız benim eşiminde sperm sayısı az ve haraketliliği yavaştı
ama bu ay baktığımızda doğal yoll hamile kaldım hiç beklemiyorduk eşimin bu hafta kontrolü vardı ama bir baktık ben hamileyim allahtan ümid kesilmez
bunu unutmayın
vallaa canım bende zeytinyağında bekletilmiş incirii eşimme yediriyorummm her sabahh:))))bende yiyim bariiii bundan sonraa:))bu soğan kürünü gün içindeee herhangi bi saatte içebilirmiyim acabaaa canım varmı bir fikrinn bide soğan beyaz soğan olacak dimi
arkadaşlar sakın ümidinizi kesmeyin biz bu ay şoktayız benim eşiminde sperm sayısı az ve haraketliliği yavaştı
ama bu ay baktığımızda doğal yoll hamile kaldım hiç beklemiyorduk eşimin bu hafta kontrolü vardı ama bir baktık ben hamileyim allahtan ümid kesilmez
bunu unutmayın
slm kızlar ....
eşimin sperm azlığı hareket sorunu falan vardı bilenler bilir :))
hep yazıyodum...
ibrahim saraçoğlunun sitesine msj atmıştım sizinle görüşmek istiyorum diye
bana randevu verdiler görüşmek için telde...
perşembe günü görüştük anlattım herşeyi önce 8.5 mil sonra sperm sayısı 0 oldu diye
kullandığımız kürleri...
anlam veremedi.. sonuçları faxlayın pzt ara beni dedi cuma günü gönderdik
bugün aradım görüştük tekrar.. tek sorun fsh yüksekliğindenmiş..
fsh : 10.3 tam on katıymış 1.1 olması gerekiyomuş en fazla oda...
önce bunu düşürcez dedi 2 ay dedi sadece :)) çok mutlu oldumm
burdaki drlarsadece tüp bebek diyolardı..
saraçoğluda kızdı adamı azosperm yapcaklar dedi..
4 lü bal verdi arı sütü bal polen propolis bide 2 kutu evicap kullansın dedi
sadece bunlar dedi...
keçiboynuzunu bırakın dedi..
bide kızlar balla keçiboynuzu pekmezini aynı anda kullanmayın dedi bilginize....
canım balla keçi boynuzu neden bir arada kullanılmaz soarabilirmisin çünkü biz arı sütü, bal ve polen karısımlı ilacıda veriyorum eşime etkisi azalırmıkine :18::18::18:
cnm biri bitip diğeri kullanılmalı yani....
bunu unutmayın
sabah aç karnıca ılıyınca akşam ise yemekten 15 dk önce içebilirsin eğer çalışan biriysen yemekten 15 dk önce ve yemekten 2 saat sonra içebilirsin günde 2 defa uygulanır.. Not: ayrıca zayıflatıyor soğan suyu işene yarar eğer fazla kilan varsaaa
çok değilimmmm:)))sadece 55 kilocukkkk:)))bi adet olayım hemencik başlayacam vallaaa beklemediyim henüzzz keşke bendee bir mucize yaşasamdaaa olmasam bu ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?