Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm tedavinizz hayırlı olsunn demet testosteron engelmiş sayıyaa çookmu düşükkk bizimde ilk yaptımız hormon testinde düşüktü testojel die bi ilaç laa normale döndü ama fsh bayagı düşüktü şimdide onla ugrasıyoruzz.bu beslenme listenizde neler varr ?

yaa tatlımm iyi güzelll bi görüşme olmuşta şu fsh işine kafam takıldııı yaa bizim fsh 1,5 duu ve düşük olduğu için sperm üretilmiyor.nasıl oluyoooo 1.1 olmasıı gerekiooo biz klomen tedavisiyle 4.5 yükselttik sperm sayısıda arttırdııı tabiii ..alla allah şimdi kafam alllak bullak oldu haa

canımmm inşş önümüzdeki ay bizde mutlu oluruz yaa bende umutlanıomm ama he ay hüsrann(((bende bu ayy soğan kürü yapacammm aksatmadan bide bol bol incir yemeyi düşünüyorum bugün yarin adet olacam((

sıkma canını allah kerim inş. güzel haberlerini alırız burdan inciri yemekten ötürü ya kürünü yap sulu yada zeytin yağında beklet hergün 1 tane aç karnına sabahları ye bunlar daha etkili oluyor canım

cnm bilmiyorum ama zaten test yapıldığı zamanda asıl değerin karşısında referans aralığı varya ordada 1.1 yazıyo ama ....
sizin konu farklımı bilmiyorum ama hocada baya söylendi bu drlar napmaya çalışıyo adamı azosperm yapacaklar diye ...
benimde kafam karıştı bak şimdi ((

ay evet yaa bennde anlamadım bak gene gittim baktımm sonuçlara 3,5 la 12 arası yazıyo bendedeee anlamadım ki bu ne şimdiii yaa bilen akadaşlarr bize yardımcı olabilirmii erkeklerdee normal fsh deger aralığıııı nedirrrrrrr((

vallaa canım bende zeytinyağında bekletilmiş incirii eşimme yediriyorummm her sabahh:))))bende yiyim bariiii bundan sonraa:))bu soğan kürünü gün içindeee herhangi bi saatte içebilirmiyim acabaaa canım varmı bir fikrinn bide soğan beyaz soğan olacak dimi

cnm bizde 0.7 ile 1.1 yazıyoo ama offff bende şaşırdımmm.....

cnm bizde 0.7 ile 1.1 yazıyoo ama offff bende şaşırdımmm.....

arkadaşlar sakın ümidinizi kesmeyin biz bu ay şoktayız benim eşiminde sperm sayısı az ve haraketliliği yavaştı
ama bu ay baktığımızda doğal yoll hamile kaldım hiç beklemiyorduk eşimin bu hafta kontrolü vardı ama bir baktık ben hamileyim allahtan ümid kesilmez
bunu unutmayın

Yagmurcum süper bir haber bu!!!Tebrikler, bizimle paylaştığın için de teşekkürler, gerçekten umut oluyor böyle şeyler. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!

yağmurcum tebrik ederim canım
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
eşinin sperm değerleri nasıldı canım
bizde sayı az hız düşük morfoloji çok kötü
siz kür bitkisel şeyler denediniz mi canım yani neler kullandı eşin neler yaptınız
bu haber bizim için umut oldu....
tekrar gözün aydın....

eşime keçi boynuzunu kaynatıp veriyorum 1 aydır baya iyi geldi sayıda ve ileri hızda biraz artma oldu

sabah aç karnıca ılıyınca akşam ise yemekten 15 dk önce içebilirsin eğer çalışan biriysen yemekten 15 dk önce ve yemekten 2 saat sonra içebilirsin günde 2 defa uygulanır.. Not: ayrıca zayıflatıyor soğan suyu işene yarar eğer fazla kilan varsaaa

ayyy canııım çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza tebrikler canım

canım balla keçi boynuzu neden bir arada kullanılmaz soarabilirmisin çünkü biz arı sütü, bal ve polen karısımlı ilacıda veriyorum eşime etkisi azalırmıkine :18::18::18:

canım balla keçi boynuzu neden bir arada kullanılmaz soarabilirmisin çünkü biz arı sütü, bal ve polen karısımlı ilacıda veriyorum eşime etkisi azalırmıkine :18::18::18:

cnm bizde kullandık polen arı sütü bal, keçiboynuzu pekmezi ve kürü bu görüşmemizde bana dediki 4lü bal alın (propolis arı sütü polen bal)
ama pekmezi keçiboynuzunu bırakın kullanmayın balla pekmez beraber kullanılmaz dedi... bende tamam dedim...
etkileşiminden dolayıdır belki...

canımmm öncelikllee allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn.darısıda inşallah en kısa zamandaa bizlereee..gercekden umutsuz bir günümde mesajınla umut buldum ne yalan söylimm.inşallaa bizlerde senin yaşadığın bu mucizeyi yaşabilirizz..canım bize biraz anlatabilirmisin ne zamandır ugrasıyorsunn ve değerler nasıldıı son yaptınız testte ayrıca neler kullandınızzz ..??

Kızlar ben dayanamadım, adetimin 7. günü soğan kürüne başladım. Vallahi acı macı içiyorum. Günü konusunda farklı görüşler var ama ben başladım bakalım, hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…