Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlısını versin rabbimm canımm yaa elimizden geleni yapıyoruzz inşş karşılını görürüzz

merhaba kızlar konuyu gördümm hemen atladımmm. size umut olmak isterim. benimde eşimin sperm sayısı 12 mil ve ileri hareketlilik 0 dı. keçiboynuzu kürü uyguladım, yumurtlama testiye takip ettim yumurtlama günlerimi ve bu günlerde preseed jel kullandım ve şimdi 10 haftalık hamileyimm. umudunuzu kaybetmeyinnn

Canım öncelikle hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsib. Bu preseed jeli ilk defa duydum ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
Canım öncelikle hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsib. Bu preseed jeli ilk defa duydum ne işe yarıyor?

ben cevap veriyim bendede varda yumurtlama günlerinde ilişkşiden 15 dk önce vajinadan içeri sıkılan bir jel spermlerin hareketini kolaylaştırıyor bunu kullanıp çok hamile kalan var hatta kk da konu olarakta var oradan okuyabilirsin

merhaba sinemms bizde saraçoglunun kürlerini uyguluyoruz siz kaç aydır uyguluyorsunuz dr olarak herhangi bir dr a gittiniz mi?

cnm eşimin sperm sayısı 8,5 milyondu 2 ay keçiboynuzu kürü saraçoğlunun sitesinden harnup pekmezi aldık2 şişe onu kullandık
bide arı sütü bal polen karışımı yedi.. bu arada kaan aydos var alanında çok iyimiş çok duydum burdan ankarada ona mail attım test sonuçları 8,5 mil olanları
oda sudafed tab kullanın dedi.bizde onu kullanmadan önce bakalım ne kadar diye tekrar yaptırdık sperm sayısı 0 olmuştu.
biz şok olduk tabi ( çok üzüldük eşim artık ben bişey yemem içmem falan reddetti tedaviyi herşeyi...
bu arada bende saraçoğlunun sitesine msj attım si,zle görüşmk istiyorum diye sonrası geldi zaten....
cnm burda dr lar bize sadece tüp bebek dediler halbuki okuyoruz okadar spermi yükselen insanlar var....
şimdi saraçoğlu bizim dr umuz oldu.. o ilgileniyo bizimle :))
sadece arı sütü polen propolis ve bal bunun yanında evicap vit kullanıyoruz.. başka herşeyi bırakın dedi o kadar ...
cnm 2 ay sonra tekrar test yaptırcaz tekrar görüşcez kendisiyle...
allahım inş onu sebep kılmıştır.....

hayırlısını versin rabbimm canımm yaa elimizden geleni yapıyoruzz inşş karşılını görürüzz

inş cnm herkese dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın bizi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın rabbim...
tüm isteyenlere dileyenlere gönlümüzün istediği zaman nasip etsin evlatlarımızı cnm en hayırlı en sağlıklı evlatlar bizlerin olsun inş .....

Allah şifa versin cnm...

Canım internetten baktım kayganlaştırıcı jel diyordu da, ilişlkilendiremedim. Vajinal kuruluk sorunu için yan etkisiz, doğal bir ürün diyor, hiç hamile kalmadaki etkisinden söz etmemişti de o yüzden merak ettim. Bilgi için tşkler...

canımm benim Allah kuvcağına alamayıda nasip etsin iinşallah darısı bizlerin başına inşallah :) bende bu ay preseed kullandım yumurtlamamı tespit ettim . benim eşimdede sperm kalitesi sorunu var.keçiboynuzunu kaç ay kullandınız.

şimdi vajina ne kadar kaygan olursa sperm okadar kolay yoluna devam eder.biliyorsun spermler rahimde ilerlerken bir çok engelle karşılaşıyorlşar hatta bir çoğu yolda ölüyor ilişkisi bu şekilde özellikle sebepsiz infertile iyi geliyor.tabi birde aşırı derecede olmasada hareket sorunu olanlarda yalnız bizim gibi hareketi yüzde 0 a iyi gelmiyor ben bir ara kk daki sayfalarını baya okudum birçok kişide bununla hamile kaldı.denemekte fayda var fiyatı fena değil alıp kullanmanızdada hiçbir sakınca yok rabbim vesile kılsın inşallah

Sağol canım, çok bilgilendirici oldu. İnşallah sizin sayınız da artar inşallah canım, çoook örnekler var biliyorsun. Bu ay kürleri denedik bakalım, bir sonraki ay da bu jeli deneyelim bakalım. Denemedik şey kalmadı) Rabbim'den hayırlısı cümlemize, sevgiler...

aynen öyle kim ne derse gidip alasım var benimde :) inşallah en kısa zamanda olurda bizde o mutluluğu tadarız

kızlaarrrrr bugün bişey okudum nette..
sperm sayısında E vitamini çok önemli ( hatta saraçoğlu bize şuanki tedavide sadece E vit verdi)
susamda çok kuvvetli oranda E vit varmış...
hani hamur işlerinin üzerine süs yaptğımız susam....
günde 1 çay kaşığı eşlerimize yedirmemiz gerekmiş
veya susam yağıda olabilirmiş ....
kızlarr paylaşmak istedim sizle....

inşallah yaa,bugün teyzemle konuştum rüyasında kızım olduğunu görmüş. :)))) hepimizin bebeği olsun..

çok özledim hepinizi. sinemss antikdeniz napıosunuz mptüm çooooookkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…