- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
canım eşimin testosteron düşüklüğü vardı ve önceki doktorlar direk testo tedavisi vermişti. Kaan bey sperm sayımızın bu yüzden düştüğünü söyledi. Ama üzülmeyin dedi bu sayıyla bile normal yoldan gebe kalabilirsiniz. Eşime haftalık yapılan iğneden verdi. Bir de yarın doz kolmen başladık. Anladığım kadarıyla Kaan hoca herkese proxeedi öneriyor zaten. bize de önerdi, bir de ayrıca bir beslenme listesi önerdi. Eşimin isteksizlik sorunu falan hep düşük testosterondanmış. Bu iğne tedavisine cevap alacağımızı sanıyorum dedi. Ama eğer 10 gün içinde düzelme olmazsa haber verin başka tedavi deneyelim dedi. Sağolsun hastasını sahipleniyor. Sizin sorununuz vardı bana geldiniz, artık çözmek benim işim dedi. Ancak tedavi biraz masraflı, ilaçları sgk karşılamıyor. Eşim düzelsin de aten para falan gözümde değil pek. Şİmdilik dna falan istemedi. Bu ilaçları kullanın ve düzenli ilişkiye girmeye çalışın dedi. Daha sonraki aşamalarda başka tetkikler ister belki. İnşalah onlara gerek kalmadan bebişimiz gelir![]()
canımm tedavinizz hayırlı olsunn demet testosteron engelmiş sayıyaa çookmu düşükkk bizimde ilk yaptımız hormon testinde düşüktü testojel die bi ilaç laa normale döndü ama fsh bayagı düşüktü şimdide onla ugrasıyoruzz.bu beslenme listenizde neler varr ?