emre beyden memnun kaldığına nasıl sevindim anlatamam. biz de ilk gittiğimizde aynı sizin gibi çıkmıştık. ondan önce başka doktorlara da gitmiştik, dünya kadar para alıp, sorularımıza cevap bile vermemişlerdi.15 dakika vakit ayırıp bizi paketleyivermişlerdi. hatta bir tanesi "sen çok okumuşun, iyi değil böyle" diye beni terslemişti. sonra emre beye üstelik de ctesi merkezin yarım gün çalıştığı bir zamanda son hasta olarak gitmiştim. tek tek her sorumu cevaplamıştı ve o kadar olumluydu ki. odasından bir çıktık ki, merkezde kimse kalmamış.bir tane görevli, kapatcak bizi bekliyor. saatler geçmiş bizim haberimiz yok. eşim de "evet bu doktor bizi anlayan biri, geri kalan herkesi boş ver" demişti. onun o candan yaklaşımı tedavide de hep aynı devam etti. kendimi hep emin ellerde hissettim.zaten o yüzden halen daha kontrollere ona gidiyorum.
bir çok hastanede reçeteyi dönüp onaylatman ve raporu sisteme kaydetmeleri gerekiyor. zayıf bir ihtimal ama olur olur seninkinde öyle bir uygulama yoktur, sen yine de raporu alırken sorarsın. estağfurullah cahillik değil. ben de buradaki arkadaşların uyarısıyla öğrenmiştim.onlar da reçeteyle eczaneye gidince öğrenmişler. normalde başka ilaç raporlarını aldınmı direkt sisteme giriyor, bunda öyle değilmiş, nereden bilebiliriz ki????
nevin merhaba nasılsın? nasıl gidiyor? asbelove da emre beye karar vermiş çok sevindim. inşallah ona uğurlu geliriz :)) bu arada ben de kısmetse yarın keseyi görmeye gideceğim.. çok heyecanlıyım.. yüreğim hep hop hop:)) kalp atışını duyana kadar sanırım böyle olacak..