Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bizde eşime cakşır kökü suyu sonra keçiboynuzu suyu yaptık pek fayda göremedik ama bigun biteyze ılık suya 1tatlı kaşıgı bal 2-3 tane karabiber atıp içsin dedi sonra 2 ayfalan eşim spermler fırlamıştı 118 milyona birinci test 1milyon du balı kullanmadan önce 40 milyondu balı kullandı 118 hatta şimdi 128 milyon ve ben gebe kaldım allahıma binlerce kez şükür olun.bir deneyin belki sizede faydası olur sabah ac karnına
Kizlar cinsiyet kesinlesti kiz geliyorrrr. Simdi rahmetli kayinvalidenin adi atike onu koyucaz ama 2.isim bulamadik ne olsun sizce guzel anlamli
Kizlar cinsiyet kesinlesti kiz geliyorrrr. Simdi rahmetli kayinvalidenin adi atike onu koyucaz ama 2.isim bulamadik ne olsun sizce guzel anlamli
slm kızlar bizde eşime cakşır kökü suyu sonra keçiboynuzu suyu yaptık pek fayda göremedik ama bigun biteyze ılık suya 1tatlı kaşıgı bal 2-3 tane karabiber atıp içsin dedi sonra 2 ayfalan eşim spermler fırlamıştı 118 milyona birinci test 1milyon du balı kullanmadan önce 40 milyondu balı kullandı 118 hatta şimdi 128 milyon ve ben gebe kaldım allahıma binlerce kez şükür olun.bir deneyin belki sizede faydası olur sabah ac karnına
cevabn için teşekkür ederim canımm... keçiboynuzu kürüne başladım 3 gün oldu... aktardan özel bi karışım yaptırdık sabah akşam onu yiyor eşim.. haftada yeşillil desen bol bol yedirmeye çalışıyorum .işe giderken fındık ceviz incir kayısıdan oluşan beslenma hazırıyorum ... her akşam taze sıkılmış portakal suyu... uygulamalarım bunlar 1 hafta oldu umarım işe yarıyordur. ya canım bi de dr eşimi fiziksel muayene etmiş. bi şey yok demiş..ama bi kan tahlili istemedi...
canım maşallah sizin değerlerde yükselmiş.. umarım diğer sorunları da aşarsınız hayırlısıyla en yakın zamanda kawuşursunuz bebeğinize...
merhaba arkadaşlar.bizde bi türlü bebek sahibi olamadık 3 aşılama ve 3 tüp bebekten sonra sonuç yine negatif.en son tüp bebekte tuttu ama hemen düştü. oktor sperm kalitesinin embirioyu bozduğunu söylüyor o yüzden ya tutmuyor tutsada düşüyor diyor.bilmiyorum çok yoruldum artık kendimizi çok yıprattık ve bir yıl tedaviye ara vermeye karara aldık.ama bu arada hem sağlığımız için hemde bebeğe yardımcı olursa diye bitkisel kürlere başlayalım dedik ama dün eşim araştırmış bugün ben bakıyorum onlarda rahat değil ki birsürü onlardanda hangisine başlayalım hangisi sıkmazbizi hangisi daha iyi olur buseferde ona takıldı kafam ne yapalım lütfen yardıııım
Bende bebek istiyorum kızlar:) ama hem daha çok tecrübesizim cinsel yaşamımda hemde bu sitede yardımcı olurmusunz(
slm kızlar nasılsınız... canlar bu aralar aklım çoook karışık, yardımcı olursanız fikir konusunda sevinirim. Bildiğiniz üzere ben aşılama yoluyla hamile kaldım yalnız gittiğim doktor infertiye bölümü olduğu için doğuma girmiyor kendi hastanelerinde kadın doğuma aktarıyor, yalnız kayın validem doğum parasını sorun yapıyor ve kendi tanıdığı iyi iki hastane ve doktorlar var orada doğum yaparsam ücretsiz olacakmış diyor. Ama benim gebelik normal bir gebelik olmadığı için ve kendi doktorumu bıraktığımdan beri benden leke geliyor. Acaba benim doktorumun yolladığı doktora mı gideyim sizce? onlara gelen hastalar aşılama veya tüp bebek olduğu için tecrübelidirler diye biliyorum. aklım karışık ne diyorsunuz kızlar aklım çok karışık
çok çok tebrik ederim canım:)))) zaten sizin de gönlünüzden bizim gibi kız geçİyordu diye hatırlıyorum. sizin de dileğiniz olmuş oldu. kız kıyafetleri tabi ayrı bir sevimli, ben daha şimdiden dünyalar aldım:)))
yaa ben de bugune kadar ilk defa dün kürklü 2tane mini mont gibi bişey aldım bayıllldııım çok güZel aslında pek alma taraftarı değilim bi giresem o işe çıkamam huyum kötü eşimde alma diyor Allah korusun sonra bişey olur kaldıramayız diyor . tşk kızımız olucak inş sizin belli oldu mu?
ynz 12. gün test sonucum 580 çıktı allahın izniyle artıyor.keseyi görmek için cumartesi çağırdı doktor acaba karından ultrasonda görünürmü yoksa alttan mı bakar? alttan bakmanın bir sakıncası olurmu?sen nasıl yaptırmıştın?