bilmiyorum canlar... kayın validem simdiden plan yaptı bütün doğum masrafları ve doğumda yanımda olacağı hatta kendi arkadaşı kadın doğum onuda kendi ayarladı. kayın validem çalışıyor ve bana yakın olun geceleri ben gelirim yardıma diyor.
yalnız benim sıkıntım çok fazla eşimle haşır neşir olduğu için ( ben anne ile oğul arasına karışmam) yani haftada 4 gün rahat buluşurlar ve eşim beni yeri geldimi çok ihmal eder. gündüz annesine gider gece 11 e kadar kalr yemeğe yalnız giderler ama oğlum evde bir karın var git demez her hafta da 4 gün böyle oluyor ama hayırlısı. ben sadece evi yönetmesinden korkuyorum. eşimin maaşını aldı mesala iyi niyetinden hemen borçları kapatmaya çalıştı ya ama harçlığa ihtiyacam vardı zarzor 50 tl aldım düşün yani. yoksa ben de borçları vermeyi kapatmasını bilmiyormuyum. söylediğimde hemen kırılıyor:) o ayrı bir sıkıntı işte... ama eşimle cedelleşmek istemiyorum. hastalığı zaten tekrar edenlerdenmiş.ve çocuk oluncada zor olur diyip alttan almak gerek diyorum ama allah en güzelini hayırlısını versin inş. dua edin canlar. bu arada ylz ben adanada oturuyorum canım....
Ahhhhh cnm senin derdin belli oldu biraz da ihmal edilmektedir korkuyorsun haklı olarak bende öyleyim biraz bi arkadaşıyla iki gün üst üste buluşsun kıskanırım ve 1. Karına git onunla konuş diye de laf sokarım. Ama İnan bebek olduğunda o da baba olacağı için bunlar olmaz artık kendi çocuklarıyla ilgilenir Senin içinde aynı şeyleri düşünmeyeceğine inanıyorum ihmal ediliyorum vs. Gibi bunları düşünmeye fırsatın olmicak ve kayınvaliden bence iyi biri şuana kadar okuduklarıma istinaden söylüyorum. Yoksa neler var nelerrrrrr