canım annen sana öyle stres verecek biriyse hiiiç haber verme. çünkü tedavi ve transfer dönemini sıfır sinir stresle atlatman çok önemli. dediğim gibi öyle özel bir bakım falan görmen gerekmiyor. annensiz de gayet rahat kotarabilirsin. ha 1-2 gün çağırabileceğin bir arkadaşın, komşun varsa istersen onu çağır. illa tüp yaptım demene gerek yok. uydur gitsin, histeroskopi yaptırdım, 1-2 gün dinlen dediler de mesela.onda da ameliyat yerin yok bişeyin yok, kimse aradaki farkı anlamaz sonuçta.
İyi fikir valla canım yan komşum hasta olduğumu öğrenince bile hemen bişeyler yapar getirir beni yalnız bırakmaz Allah razı olsun canlarım yaa iyi ki varsınız
canım bence eşinle sen birbirinize yetersiniz. benim annem de çok sıkıntı yaptı kardeşim geldi 1 gün kaldı kıyameti kopardı. zaten eşimle evlenmemi ailemde istemedi. bak ben aşıla günümden önce pazar işlerini temizlik işlerimi ütü işlerimi tam tamına bitirdim. hazırlığımı yaptım da. 3 gün hiiç iş yapmadım. evi bile süpürmedim. tamam aşılama ve tüp bebek aynı değil ama ben 1 hafta sancıdan ölmüştüm.yemeği dışardan söylerdim çok kötü oldum mu yada eşim yapardı. sonra günlük rütün hayatıma devam ettim. ama fazla yüklenmedim kendime. allah inş. sana ve diğer arkadaşlara da nasip eder bu güzel duyguyu canım. alah huzur dolu ağız tadıyla mutlu bir şekilde gebelik geçirmeyi nasip etsin hepimize. eşimde idare işte cuma izinli olarak eve getirecem ve p.tesiye kadar kalacak evde. sonra gene götürecem hastaneye. hayırlısı artık, duanı eksik etme canım... ha bu arada ben aşılama da çok rahattım nedeni kimseye söylemediğim için kafam çok rahattı. kendi işimi kendim görüyordum ama en azından heryerden laf işitmiyordum...
doğru söylüyorsun canımcım karar verdin söylemeyeceğim ne yapalım dışardan yeriz biraz olmadı öncesinde de mis gibi bir temizlik yapar ooooo
Canımcım dualarım seninle inşallahhh şu süreç geçecek ve Rabbim huzur mutlulukla çocuklarınızı büyütmenizi nasip edecek
bu ne yahu annelerden yana yaşanan stres. allah hepinize sabır versin. şükür ben kendi annemden yana hiç böyle şeyler yaşamadım. eşimi kendi öz evladı gibi sever, asla toz da kondurmaz. durumumuzu hep soğuk kanlılıkla karşıladı, tüp sürecinde olsun, öncesinde olsun hep destek oldu. bir tek kaynanamdan çektim. eşimin durumu teşhis edilmeden önce hep bende kusur aradı, 1 yıl her görüşmemizde imalı imalı konuştu durdu. akrabalara falan bile "gelinden dolayı çocukları olmuyor herhalde" demiş. kendi oğlunda bir sorun olabileceğine hiç ihtimal vermedi sonra da durumu öğrenince pat diye oğlumu boşucanmı dediydi. nasıl anneyse artık?
neler var canımcım benim annem istemedi zaten başta eşimin tarafı hiç istemedi yan apartmanımda otururlar ama evime sayılıdır girdikleri çıktıkları Allahtan eşim beni ezdirmez de o konuda problem yaşamıyoruz bir de benim aile tarafını da aşarsak sıkıntı kökten kalkacak hayırlısıyla dediğiniz gibi zaten bugüne kadar herşeyimizi eşimle birlikte yaptık evimdeki bardağımda bile hakları yok hiçbirisinin bunu da eşimle birlikte atlatırız inşallahhhhh