Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız inş. güzel gelişmeler vardır . uzun zamandır pek giremiyorum nete herzamankigibi bu arada bizim aşılama günümüze az kaldı kasıma gün almıştık eşim öyle istedi evlilik yıldönümüzde olsun aşılama inş. ozamana kadar bile kalmaz kendiliğinden olur bu ay farklı bir teknik uygulamaya karar verdim ve şu meşhur süt maydonoz buğlaması var onu uyguluyorum evede bol bol ceviz aldım eşimin önüne koydum habire yiyor (kendisi çerez hastası ) hergün dalından koparttığım keçi boynuzunu mutlaka içiyor. bende adet döneminde 5'i bir yerde var onu içtim. baya iyi geldi.şimdi ovulasyon testi ile yumurtlama takip günlerime bakıyorum 2 gündür koyu çizgi çıktı. hemen gün aşırı programını uygulamaya baladık. inş. faydası olur sonuçları sizlere söylerim canlar.... ama dualarınızı bekliyorum. benim dualar sizlerele her daim...

canım haberlerini bekliyoruzzz :)))inşşş aşılamaya gerek kalmadan olur bebişin..canım bu maydonuz süt buharını tam olarak nasıl uyguluyosun ya bende bu ay yapacam bidee yumurta takibimi yaptırsam yoksa kendim evde sogan kürü mü yapsam bilemiyorum ayyy bu ay için benimde çok planlarım var eşim için keçi boynuzuna henüz başlamadık ama ilaçlara son sürat devammmm :)canım bu arada seninde bir düşüğün olmuştu demi yanlış hatırlamıyorsam düşüğü olanlara aşılamada bir sorun çıkarmıyolar demi bir arkadaşım yaptıracaktı 12 haftalık bebeği düşmüştü neredeyse 1 sene önce ona yapmadılar

Eve daha yeni girdik oglen 2de kendimizi sokaga attuk kedi gibi gezdik durduk sonra yaaa bizim bir evimiz vardi diyip eve geldik saatler nasil gecmis bilmiyorum 10 gundur nerdeyse esimle hic diyalogumuz yoktu sebep de yoktu oyle birden bire o benimle hic konusmadi gunlerce bende onunla.bugun duzeldi ins bidaha olmaz cok guzeldi bugun yaa ozlemisim onla olmayi:))

canım ilk önce adetin bitiminden sonra yumurtlama günlerine yakın ben ovulasyon testi uyguladım bir yandan da gün aşırı programına devam ediyorduk. ovulasyon testi çift çizgi gösterince hemen yarım kilo süte 1 demet maydonozu doğruyup kaynatıyorsun sonra kaynattığın sütün üstüne çömelip beline çarçaf sarıp buharın dışarıya çıkmasını engelliyorsun. üstüne kıyafet olmaması lazımmış öyle dediler. süt buharı azalınca tekrar ısıtıp çömeliyorsun bu durumu yarım saat uyguluyorsun. dikkat et bir yerini yakma ben popoyu yaktım yanlışlıkta uygulamadan sora eşinle beraber oluyorsun poponun altın da yastık olmalı. ben öyle yaptım ayaklar yarım saat havada kalacak. ben bu kürü uygulayınca şunu fark ettim benim en ufak hareketimde sperm hep dışarı çıkardı bunda öyle birşey olmadı biraz bile dışarı çıkmadı yani. sen kendi eşine biryandan günde bir bardak yatmadan önce keçi boynuzu içir. ilaçlara destek olarak iyi oluyor fındık ve ceviz özellikle yedir. ben bir kaseye doldurup veriyorum seve seve tüketiyor benimki inş. faydası olur. ha bu arada bü kürü uygularken bana 3 gün üst üste yap dediler ama ben yapmadım gün aşırı bir yandan uygularken yaptım sadece adetin 12, 13, günlerde ovulasyon günlerim olunca ozaman 2 gün üst üste uyguladım canım. hayırlısı artık...

hade hayırlısı inş. güzel geçer böyle allah sizlerle olsun mutluluğunuzu daim etsin canım

Son düzenleme:

mirsiii sekerim mucxxx

Kizlarrr krmizilar kapiyi caldi bugun yarin gelirlr. Immodan haberi olan var mi kiz kayboldu. Benim yumurtamda sayi artmis nihayet 2tane kadar ilk defaaaa normalde toplam 7-8 di simdi 9-10 dedi dr heytttt be cok mutluyum

Kizlarrr krmizilar kapiyi caldi bugun yarin gelirlr. Immodan haberi olan var mi kiz kayboldu. Benim yumurtamda sayi artmis nihayet 2tane kadar ilk defaaaa normalde toplam 7-8 di simdi 9-10 dedi dr heytttt be cok mutluyum

canım kusura bakma buraya bu ara kimsecikler yazmıyordu ben de yazmadım. pazar günü de sms atmışın misafirim vardı, sonra da aklımdan çıkmış. bizim aşılama iptal oldu. eşimin prolaktini yükselmiş, spermler 2,3 milyona düşmüş her şeyler yerde sürünüyor. bugün androlojiye gittik yarın da endokrinoloğa gideceğiz. iyi yanı eşimin infertilite problemi bir ihtimal varikoselden dolayı değil de arada yükselen prolaktinden olabilirmiş. yeni testler yapılıyor, mr falan çekilecek her halde. prolaktin sorunu 1 ayda tedavi ediliyormuş, sorun hakikaten prolaktinse bu şekilde "belki" infertilite sorunları da kalıcı olarak düzeltilebilirmiş.

ben de oldumm gözlerimde yollarda kalmamıştı haniii offf yaa ne zaman görmeyecez bu kırmızıları deli olacammm ağla ağla gözümde yaş kalmadı beaaaaaaa:

Ayyy cnm benim bosver uzulme sakinn gelismeleri burdan da paylas bende merak ettim noldu diye ariyamadim msj yazdim benimki heran yanimda oldugu icin bu ara gozune batmiyim diyorum arayamadim o yuzden. Iyi neyse kotu bisi yok bi ugursuzluktur gidiyor antikdenuz ben sen ...... Insallah bu son olur simdiden sonra mhcizeleri yasariz
ben de oldumm gözlerimde yollarda kalmamıştı haniii offf yaa ne zaman görmeyecez bu kırmızıları deli olacammm ağla ağla gözümde yaş kalmadı beaaaaaaa:

Sen mi ben mi?? Ayni sekilde acaba hasta olucam mi dedim yine belki de olmam kendiliginden olur dedim amaa yok aglamadim ama bu ay da ellerim bos cikti. Ama en azindan bu ay herzamankinden 2tane fazla folikul uretebilmisim onu ogrendim bu da teselli. Napalim yaa polliannacilik yapcaz. Olucak elinde sonunda mucadeleye devaaamm

bi kaç gündür giremedim kızlar... bugün akşam ank gidiyorum.... adet olduğum zaman tüp bebek için dr gitcem gelişmeleri size yazarım...
allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

bi kaç gündür giremedim kızlar... bugün akşam ank gidiyorum.... adet olduğum zaman tüp bebek için dr gitcem gelişmeleri size yazarım...

Hadi cnm yolun acik olsun. Kucaginndolu dolu gel ins

Sizin durum ne cnm problem yani

bizim sperm düşüklüğü canım. morfoloji, sayı azlığı ve hareketlilik te sorun sorun var. inş. bu ay emeklerim boşa çıkma yaa dularınızı bekliyorum eşimde bu ramazan da umreye gitti orda çok dua ettim dedi inş. dular kabul olmuştur.

allah yardımcın olsun canım inş. güzel haberlerle dönersin

Allah kabul etsin. Valla ben her dua edisimde kendimle beraber herkese dua ederim hatta benden zor duarumdakilere benden daha ince ver diyorum. Neler kullaniosun esin icin. Bu surwc cok zorlu ve sinir bozucu ben 1yilda 3milyndan 12milyna cikarmistim simdi tekrar dusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…