maaşallah sen hakikaten yol haritanı belirlemişsin. oldukça da akla yatkın görünüyor. bence istanbuldakilerden brükselle de muhakkak görüş. brüksel'in özellikle 30+ yaştaki insanlarda hatta 40lı yaşlarda başarısını duyuyorum devamlı. etrafımızda orada deneyen herkes tek bir kerede başarılı olmuş. o yüzden yücel karaman özellikle hiç olmayacak insanları çocuk sahibi yapmasıyla iyice nam saldı. benim eşim bile duyduklarından o kadar etkilenmiş ki inatla oraya gidelim diyor. çünkü 20li yaşlarda her şey daha kolay, ama 30larda hatta 40larda bu başarıyı yakalamak büyük bir şey. o yüzden senin bu planını sanki o uygular gibi geliyor bana.
ben brüksel, duyuyorum ama bahçeci adından daha fazla söz ettiriyor yaa şuan tam karar vermiş değilim ama yol haritam dediğin gibi çizildi rota belli :) inşallah fora olmaz bu defa. daha sağlam daha emin ve daha güçlüyüm kendim için de kullanacağım şeyler var. yaa immo benim teyzem 17 sene bebek sahibi olamadı servet harcadılar mübalağasız olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı bak sorun da kendisindeydi, bi ilaç var burda da kullnanalr var geçmişten okudum ilacın ismini hatırlıyamıyorum şuan ama söylerim, yumurta sayısını arttırıyor rezervi güçlendiriyor galiba rahim duvarınını da kalınlaştırıyor çünkü teyzemin normal şartlarda bebeği olsa da düşürme olasılığı garantiydi 1 defa düşük yaptı o ilaçtan sonra iki tane nur topu bebişi oldu. ben de kullancam senin de kullan söylerim sana. senin eşi de normal değerlere çıktı sayılır
valla ben bir hayıt tohumunu biliyorum yumurtaları çoğaltan vitex diye de geçiyor... bir de çinlilerin kullandığı şu ara amerikada falan da çok popüler dong quai ve eleuthero diye iki bitki var. ama hiç birini bir de hormonlarımı temelli bozarım korkusundan kullanamadım. 1 ay düzenli b6 aldım, artık ondanmıdır bilmiyorum 14. gün değil de 11. gün yumurtladım öyle bir salak fizyolojim var. ama bahsettiğin ilaç neyse öğren, araştıralım iyi bişeyse kullanırız. ben şimdilik l-arginine, omega arada da q10 ve multivitamin almaya devam ediyorum. 4 aydır da hormonlarıma baktırmadım son durum ne bilmiyorum. ama bu ay yine tam 14. gün ovulasyonum oldu o yüzden muhtemelen sakat bir durum olmasa gerek. eşime de yeni bir yıkamalı spermiogram yaptırsak içim rahatlıcak ama bulamadım ki etrafta neresi yapıyor. nereye sorsam yok bir yıkamasız yapıyoruz diyor.
Aaaaa cepten yaziom immo yazmamadım 2saatİnmi bana özelden numaranı yazabilir mısın CNm seninle konuşmam lazım uzun bı konu
Aaaaa cepten yaziom immo yazmamadım 2saat
mrb kızlar eşinize sperm testi kaç kere tekrarlandı?
mrb cnm hoşgeldin.. valla bugüne kadar 5-6 kez olmuştur heralde sizin kaç sayınız falan??
canım biz testi bir kere yaptırdık eşim gerginlikten tam örnek verememiş.sadece bir iki damla verebilmiş.verdiği örnek 0,5 ml sperm sayısı 2 milyon.doktor şu anki sonuca göre tüp bebek
dedi.ama bir daha tekrarlayalım dedi.peki sizin kaçtı sayı? tüm testlerin sonuçları aşağı yukarı benziyor muydu?
canım biz testi bir kere yaptırdık eşim gerginlikten tam örnek verememiş.sadece bir iki damla verebilmiş.verdiği örnek 0,5 ml sperm sayısı 2 milyon.doktor şu anki sonuca göre tüp bebek
dedi.ama bir daha tekrarlayalım dedi.peki sizin kaçtı sayı? tüm testlerin sonuçları aşağı yukarı benziyor muydu?
abstinans:4 gün
miktar:2.2cc
renk:sarımtrak
ph:8
vizkozite+++)
likefaksiyon:60 dk
frukotoz (+)
1 cc'deki spermatozoon:10.000.000 n:15.000.000
total spremmatozoon:22.000.000 n:39.000.000
ileri hareketli:%32 n:%32
yerinde hareketli: %21 t.motil:%40
hareketsiz:%47
vital boyama: %80 n:%58
lokosit:200.000/cc n:1.000.000
morfoloji
değerlendirilen spermatozoa sayısı:100 adet
normal yapı :%2 n:%4
anormal yapı:%98
baş defekti:%54
boyun defekti:%27
kuyruk defekti:%17
arkadaslar birde eşim spremigram vermeden önce varikosel tesısı konulmustu doktoru ıstemıstı sıze bırde ultrason sonucları yazıyorum yardımlarınız ve cevaplarınaz cok ıhtıyacım var
sonuc ultroson:
sağda stop tip reflü(+)
solda shunt tip reflü(+)
bilateral varikosel
ben henuz hıc bır test yaptırmadım hsg ve hormon testlerı esımde varıkosel cıkınca once ona bakıldı
çakşır kökünü kullandınız mı kızlar. azıcık atıp kaynatıyom zehir gibi nasıl içilecek bu meret anlamadım.
İnmi bana özelden numaranı yazabilir mısın CNm seninle konuşmam lazım uzun bı konu
kızlar bişey sorcam bilgisi olanlar.. tüp bebekte yumurtaların kaç mm olması gerek yani kaç mm üstü toplanıyo kalitesi daha önemli biliyorum...
ama adet bittikten sonramı gidilcek dra.. nasıl oluyo bu süreç bilgi verirmisiniz banaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?