- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kaç gündür giremedim kızlar... bugün akşam ank gidiyorum.... adet olduğum zaman tüp bebek için dr gitcem gelişmeleri size yazarım...
allaha emanet olun öpüyorum hepinizi![]()
birşey değil tatlım![]()
selam kızlar nasılsınız ben bugün dahada iyiyimmm yılmakkk yok yola devam hedefe ulaşana dek yolaa yılmadan calışacazz :)tedavimize başlayalı 1,5 ay oldu henüz ama ben meraktan çatlıyorum doktor 3 ay sonra demişti ay inş gerek kalmazz
slm kızlaaarrrr ancak girebildim.. pzt adetimin 3.günüydü dr gttim. muayene oldum herşey ok normal dedi..
sağ overde 7-8 sol overde 6-7 yumurtam varmış.. enfeksiyon falan vermedi ama önlem amaçlı antibiyotik başlayalım dedi..
hemen iğneleri yazmak istedi bende şuanda uygun olmadığımızı eşimin yanımda olmadığını söyledim..
ücret olarak devletten faydalanamıyoruz eşimin spermleri 5mil altında olması gerekmiş.. bende tek yüksek olsunda ben razıyım dedim :)
2.700 tl hast ödüyoruz 1,500- 2.00 tl arası iğneler tutuyomuş... bidaki ay başlayalım dedi ama ben hala çok kararsızım.. erzurum veya ankara fatih üniv? hayırlısı hakkımızda öpüyorum herkesi![]()
slm kızlaaarrrr ancak girebildim.. pzt adetimin 3.günüydü dr gttim. muayene oldum herşey ok normal dedi..
sağ overde 7-8 sol overde 6-7 yumurtam varmış.. enfeksiyon falan vermedi ama önlem amaçlı antibiyotik başlayalım dedi..
hemen iğneleri yazmak istedi bende şuanda uygun olmadığımızı eşimin yanımda olmadığını söyledim..
ücret olarak devletten faydalanamıyoruz eşimin spermleri 5mil altında olması gerekmiş.. bende tek yüksek olsunda ben razıyım dedim :)
2.700 tl hast ödüyoruz 1,500- 2.00 tl arası iğneler tutuyomuş... bidaki ay başlayalım dedi ama ben hala çok kararsızım.. erzurum veya ankara fatih üniv? hayırlısı hakkımızda öpüyorum herkesi![]()
Kiiiiiizzzzzz ne guzel folikul sayin gayet iyi sen bastan 1-0 ondesin masallahhsen tup ivin yine de acele etme ben bile bu ayki tedavimi ertelemeyi dusunuyorum. Bak ne diicem cnm proxeedi kullanior musunuz?? Kullaniosan yaninda 1000 mg l-arginine al fiyati 55 tl cvarinda 90 kapsul var yaninda 400 mg evicap gunde 2 defa kullan ama proxeedi biraktiysan gnc l- arginine max men's al sabah aksam 3 kapsul kullandir proxeddle ayni biliyorsun degil mi ben ikisini de kullandirdim ayni derecede etki yapti. Suan indirim var iki kutu 135 tl ve 3 ay gider Hadi hep beraber sntikdenuzde katilsin bunu yapalim olmazsa tupe gecelim ama ben bu defa cok umutlu vd bilincliyim
evet canım ben zaten ocaga kadar süre vermişim kendime oldu oldu olmadı valla tüpe geçecem bende ne yapimmm şuan ilaçlarımızı düzenli kullanıyoz bakalım 3 ayda böle geçsin artık presed ovülasyon testi soğan suyu vs denim en azından tüpden önce her yolu denedim derim kendi kendime
Evetcnm haklisin cok. Bende bu ay iki folikul arttirmisim galiba yarin daha net belli olcak olmazsa sogan kurune de basliyim ne zamn baslanio esin icin sadece sinem icin yazdiklarini kullan baska hicc bisey kullanma bunlar yeterde artar bile has bide keciboy. Kurunu mutlaka yap. Ben sanirim proxeed sabah-aksam gnc argn max gunde 2 kapsul ve l-arginine 1000 mg. evicap 400 mg gunde iki defa olarak pazartesi basliyorum. Demir dikeni de kullsnicm sanirim. Hadi hepimZ ayni kullanalim
ahh kuzum eşimde bide mide rahatsızlığı çıktı ilaçlar midesini agrıtıyo doğal olarak fazla bişe kullanmak istemio
evet kullanalım biz klomen 1 tane
proweed plus 2 tane
keçi boynuzu
incir
fındık ceviz fıstık
arada çakşır çayı veriorum
havuç salatası yapmaya çalışıyorum ay nebilimm
bana kalsa çok şey yediririm içiririm de yemiyo anacağımm(