sevgili hanımlar bu arada burada aşılama yaptıranlar varsa bana verecekleri her tavsiyeye açığım. ilaçları, süreci, dikkatli olunması gereken hususları ne varsa lütfen bilgilerinizi benden esirgemeyin.
sevgili hanımlar bu arada burada aşılama yaptıranlar varsa bana verecekleri her tavsiyeye açığım. ilaçları, süreci, dikkatli olunması gereken hususları ne varsa lütfen bilgilerinizi benden esirgemeyin.
iyii iftarlarr arkadaşlarrr[/QUOThE]
hayırlı iftarlar size de
nasıl mutlu olsun canım adamlara ha bire vitamin macun bitkisel şeyler yediriyoruzzz ne hale geldii zavallılarr isyan bayraklarını çeekecekler yakında:)))zaten benimkii heran tetiktee:)
tabi aşılamaya geçmeden bi süpriz kapıyı çalıvermezse :) msjını okuyunca inan ki içimden bu gecti yazıvereyim dedim..
valla kısmet bu canım. keşke öyle bir şey olsa. ama şunu diyeyim, aşılama için gidip dosyamı teslim ettiğimden beri içim kuş gibi oldu. üstüme bir rahatlık geldi ki sorma. hani bu ay sırf bu sakinlikten, stressizlikten bile hamile kalabilirim inanırım. çünkü biliyorsun ne zaman takmıyorsun, stres yapmıyorsun o zaman oluyor.
valla kısmet bu canım. keşke öyle bir şey olsa. ama şunu diyeyim, aşılama için gidip dosyamı teslim ettiğimden beri içim kuş gibi oldu. üstüme bir rahatlık geldi ki sorma. hani bu ay sırf bu sakinlikten, stressizlikten bile hamile kalabilirim inanırım. çünkü biliyorsun ne zaman takmıyorsun, stres yapmıyorsun o zaman oluyor.
çok doğru vallaa zaten tüp bebek veya aşılama tedavisine başlayacagı ay hamile kalan çok insan gördüm ben.inşallah seninde öyle olur canım.sen hiç presed denedinmi canım bak diğer sayfalardan okuduğum kadarıyla hamile kalma şansını arttırıyormuş.bizim şu degerlerimiz birazcık artsa bende denicem hazırda bekliyorr henüz denemedim ben.canımm yaa bizim şu degerlere baktınmı sen hiçç sence ek olarak ne kullansam ben yaa doktor klomen proweed kullan dedi ama bana az gibii geldii bukadarcık şey(( 18:
evet canım,hatta yazımın sonuna aşılamaya odaklan yazmıştım,sonra sildim...neden yazdığımı farkedip bilinçaltına alırsın diye...ama senden ne kaça :)))
sen yine de aşılama da aşılama de..belki bilinçaltını kandırıverirsin
bir çok kişiden dinledim,burada da okudum ki düşünmediğin ay çıkageliyor bebişler
immooo keşkesana bu konuda yardımcı olabilsem... sen daha bilgilisin benden..ama şuna eminim bütün şartları şurtları gerekli herşeyi okuyup duruyosundur..
ben sana yumurta kaliten için incir ve havuç derim gerçekten çok güzel şeyler duyuyorum.. bizim lojmanda bi abla var 5yıldır bebeği olmuyomuş
oluyomuş ancak hep kanama düşük... bikaç kez yapmış bu kürü ve şimdi hamile bidaki ay nasip olursa doğurcak.. diyorum banada çok dua et..
bi tek bunu söyleyebilirim sana.. keşke daha fazla yardımcı olabilsem...
ben morfolojisi normal seviyede olanların başarı şansının da yüksek olduğunu biliyorum. aşılamada tek sorun hız ve sayı ise aşılama tercih edilmeli bana göre. morfoloji düşük ise tüp de bile şans çok az olurken aşılamada da böyle olması çok normal. ilaç konusuna gelince atabek eczanesi var ankara çankaya'da ordan al eğer ilaçlar 300-400 ise en az 100 tl indirimle alırsın toplamda(biz 1,750-2000 arasında tutan ilaçlara 1400-1700arasında verdik en fazla) sadece bi öneri bu cnm ilgilenirsen..buz haznesiyle birlikte genelde otobüsle yolluyorlar kargo ertesi gün teslim ettiği için buz hasnesi en fazla 12 saat etkisini koruyabiliyor.hadi hayırlı olsun, topikte aretık biri şeytanın bacağını kırmalı diye düşünüyorum zaten, inşallah bunu da sen başarırsın. ama sana şiddetli olarak tavsiyemmmmm incir kürünü mutlama yap tedaviden önce.. senin yumoşlar ne durumda sayı falan?
eşimin morfolojisi who %51, kruger %12 yani çok fena değil. total 50m, cc'de 16,1m , hızlı ileri %36, yavaş ileri %11. benim de ultrasonda devamlı 8 folikül çıkıyor. tabi sonuçta artık 20 yaşında da değilim daha ne olsun, buna da şükür. hormonlar falan da yaşa göre idare eder. hiç şaşmadan her ay yumurtluyorum. zaten bizim ailede bütün kadınlar geç adet görür ama muhakkak 50sinden sonra menapoza girer.(annem 54 yaşında, anneannem 52 yaşında girdi) hastanedeki doktor genel olarak ikimizin de durumunun iyi olduğunu söyledi, pek ümitli konuştu ama hayırlısı bakalım. biliyorsun kimisi hiç olmayacak sayılarla doğal yolla hamile kalıyor kimisi favkalade sayılarla aşılama ya da tüple bile hamile kalamıyor. biraz da kader kısmet işi ne de olsa. kaderimizde varsa olur yoksa olmaz sonuçta.
immoo cnm seni rüyamda gördüm 2gün oluyodur sanırım... güya sen burda bizim lojmanda yani karstaoturuyomuşsun...
böle kzıla yakın gibi sanki saçların varmış seninle bi evde oturuyoruz sizin evmi bilmiyorum ama... orda içimden geçiriyorum bu diyorum kesin immo
ama bana sölemiyoo.. belki yüzyüze olduğumuz için eşinin durumundan çekiniyodur diyorum kendi kendime...
sizin böle hastane işiniz varmış eşinle el ele tutuşup gidiyosunuz arkandan ölee bakıyorum size...
sonra sen hamileymişsin..
nasıl kızıyorum sana bana söylemiyosun diye saklıyosun benden... rüya işte..
inş öle bişey olur bana malum olmuştur:26::26:
cnm kızmam sana kesinlikle öle bi durumdaa
immoo cnm seni rüyamda gördüm 2gün oluyodur sanırım... güya sen burda bizim lojmanda yani karstaoturuyomuşsun...
böle kzıla yakın gibi sanki saçların varmış seninle bi evde oturuyoruz sizin evmi bilmiyorum ama... orda içimden geçiriyorum bu diyorum kesin immo
ama bana sölemiyoo.. belki yüzyüze olduğumuz için eşinin durumundan çekiniyodur diyorum kendi kendime...
sizin böle hastane işiniz varmış eşinle el ele tutuşup gidiyosunuz arkandan ölee bakıyorum size...
sonra sen hamileymişsin..
nasıl kızıyorum sana bana söylemiyosun diye saklıyosun benden... rüya işte..
inş öle bişey olur bana malum olmuştur:26::26:
cnm kızmam sana kesinlikle öle bi durumdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?