Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlıı olsun canım ya hoşgeldinn bu arada özlettin kendini kayboldunn :))))hayırlı olsun canım inşalla güzel haberlerini alırız bende aşılamaya karar verdim en geç ekimde yaptıracamm kesin kararlıyım.canım aşılama için rahim filmi lazımmı ya bilmiyordum ben bunu bakk neyse senin tecrübelerinden faydalanacaz inş

antikdeniz canım senin rahim filmi çektirmene gerek yok sen spontane gebelik geçirdin eğer tüpler kapalı olsaydı mümkün değil doğal yolla gebe kalamzdın.

hoşbulduk canım vallah bende özledim sizleri. tşk sanada hayırlı olsun canım. doktor gene ne olur olmaz diye rahim filmi istedi bende yaptırdım bütün prosüdürlere uydum yani inş. bilgilerimi paylaşırım seninde tecrübelerinden yararlanırım inş.

antikdeniz canım senin rahim filmi çektirmene gerek yok sen spontane gebelik geçirdin eğer tüpler kapalı olsaydı mümkün değil doğal yolla gebe kalamzdın.

canım yaa beni nasıl rahatlattın bilemezsinn öpüldünn teee buralardannn

canım bende normal gebelik geçirdim ama doktor gene benden rahim filmi istedi yinede bakalım dedi. sulu ultrasyonda ise rahmim gerideymiş normalmış. ama eşin sperm sayısı düşük olduğu için bu gebeliğide zorlar dedide artık hayırlısı yaa. kasımda yapacam inş. ayy inş. antikdeniz ikimizinkide tek aşılamada tutar hemde çifter çifter olsun inş.

kızlaaarr ben dün eylül gibi tekarar tüp denemeye karar verdim. gürgan klinikte. ve o zamana kadar da incir kürü uygulayacağım. bende uzun protokol ve kısa protokol denendi fakat ikisinde de ytumurta sayım artmadı. bu defa sayıyı arttırıp dondurmak istiyorum. başka ne yapabilirim dha mıydı neydi bi ilaçtan bahsederlerdi kızlar

aa canım senin normal gebelik geçirdiğini bilmiyordum ben kaç aylıkken kaybettin bebeğini ve nedenini öğrenebildinmi canım.benim 3 ay oldu bende sonbaharda deneyecem aşılama inş .ama henüz bir görüşme felan yapmadım ben cnm

canım ben ilacı bilmiyorum ama hayıt tohumunun işe yaradıgını duydum ben de aldım ama kullanmadım henüz agustos eylüll benim ayım kendime ve eşime çalışacamm :)))ekimde aşılama yada kasımda ay inş gerek kalmazzz cnmm

canım ben evlendiğimde 7 ay korundum korunmayı bıraktıktan hemen sonraki ay normal yolla hamile kaldım. 3 haftalıkken gebelikte düşük oldu sormadım doktora .. allah hakkında hayırlısını versin canım inş. aşılamaya bile gerek kalmaz. benim arkadaş aşılamaya tam 1 hafta kala hamile olduğunu öğrendi hemde ikizmiş.

süper valllaa hadi bakalım darısıda bizlere olsunnn inşallaa..iş yerinde bir abi var 7 coçugu var ve en son olanlar üçüzz gidip gelip banada dioo allah inşalla sanada üçüz versin diee..kim bilir belkim bizimdee olurrr üçüz ikizz ahhh aklımm fikrimm herseyim bebek olduu yaww:)

şuan ben de öyle oldum aşılama da çoğunlukla ikiz veya üçüz olunuyormuş. çok nadir tek olur ben de ikiz istiyorum rabbim gönlümüze göre versin. inş.

şuan ben de öyle oldum aşılama da çoğunlukla ikiz veya üçüz olunuyormuş. çok nadir tek olur ben de ikiz istiyorum rabbim gönlümüze göre versin. inş.

meriyyy merhaba bu ay sonunda inşallah ben de ilk aşılama tedavime başlayacağım. biz kurul raporuyla zeynep kamilde yaptırıyoruz. sizin değerleriniz nasıldı? sadece eşinde mi sorun var? raporlu mu raporsuz mu yaptırıyorsunuz ve nerede olacağına iyi kötü karar verdin mi?

evettt hayali bile güzel şekerimmm birii kızz biri erkekk olsunnn ohhh ne güzell bi defada 2 tane olacakkk..:)))))))ayyy ayyyy hadi bakalım bekliyoruz seni açılışı sen yapacan

immo gelmişsin ama biraz kargaşalı olmuş( nasıl geçti tatil moralin nasıl ??

merhaba, sorma kargaşayı. eşimle yunan adalarına tatile gitmiştik. o kadar beğendik ki bir kaç gün daha da kalacaktık amma ve lakin dün öğleden sonra alt komşumuzdan bir telefon geldi ki sizin evi su basmış bize iniyor, sizin su vanasını kapattık hemen gelin diye inan ömrümden bir kaç yıl gitti. istanbula nasıl döndüğümü bilemedim. onlara böyle su aktıysa bizim ev göl olmuştur diye düşündüm, eşyalarım, parkelerim her şeyim gitti diye kurdum da kurdum. kafamda bulaşık ya da çamaşır makinasının borusu patlamıştır oluk oluk su akıyor diye hesap ettim hep. meğer bizim termosifon delinmiş, içindeki su damla damla akmaya başlamış. su biz yokken artık kaç gün aktıysa, damla damla da olsa birikmiş birikmiş bizim holde göl olmuş, oradan da alt kata inmiş. komşular da eve gelince bir de bakmışlar ki tavandan, duvarlardan su iniyor. neyse ben gece 11'de eve bir geldim ki su sadece holdeki seramiklerin üstünde. odalarda salonda hiç bir şey yok. nasıl bir oh çektim anlatamam. ama tabi holde duran çamaşır makinesi, derin dondurucu, masa falan gibi her şeyi çektim altlarındaki suyu sildim. epey bir temizlik faaliyetinde bulundum. zaten sigortamız vardı, alt katın zararını ziyanını da sigorta ödeyecek yani bu kadarcıkla atlattık ama o ilk yaşadığım sıkıntıyı gel de bana sor.
tatil muhteşemdi. her yerde akvaryum gibi tertemiz sularda yüzdüm. betonun olmadığı, sadece iki katlı tarihi evlerin olduğu kasabalarda eşimle el ele gezdim. ne sahillerde ne sokaklarda tek bir çöp yoktu inan Türkiye'deki pislikten utandım. yeme içme de Türkiye'deki emsallerine göre oldukça uygundu. bizim sahil kasabalarında olduğu gibi kimse sizi kolunuzdan tutup dükkanlara sürüklemeye çalışmıyor, kimse 3 liralık şeyi turistsiniz diye 30 liraya kazıklamaya çalışmıyor. aşılamadan önce eşimle böyle biraz uzaklaşıp moral bulmak istedik o kadar iyi geldi ki ikimize de, nasıl kafa dinledik anlatamam...

evettt hayali bile güzel şekerimmm birii kızz biri erkekk olsunnn ohhh ne güzell bi defada 2 tane olacakkk..:)))))))ayyy ayyyy hadi bakalım bekliyoruz seni açılışı sen yapacan

inş. canım ben kasım da yaptıracam tam 3 yıl olacak evleneli. evet yaa 2 tne olsa varya bütün yılın acısı çıkacak eşim diyor tutar ikiz bakamazsan görürüm seni diyor. bende her güzelin şeyde mutlaka zorluk vardır. inş. rabbim sabrınıda verir.

merhaba canım hayırlı olsun inş. tek seferde tutar. Evet sadece eşimde sorun çıktı. bizim değerler 4 defa tahlil yaptırdık hepsi 8 milyon 4 milyon veya 13 milyon çıktı. bende eşime kür programını uygulattırdım 65 milyon çıktı. şuanda iyi diğer sorunlardada düzelme azda olsa oldu. bu iyi sonuç. şimdi aşılama zamanına kadar ona fındık badem ceviz keçi boynuzu yani e vitamini artıracak şekilde beslenme programı yaptırıyorum sigarayıda bıraktırdım eşimde varikoselde çıktı ileri derecede buda sigara içince etkiliyorumuş dedi doktor. raporlumu derken anlamadım. ama 3 tane hastane vardı birini eledim 2 tane var hastane bayramdan sonra muayane olacam canım inş. kayınvalidemin arkadaşı var doktor. kendisi tüp bebek merkezinin sahibimiş.onda yaptıracam büyük olasılıkla. şu an gene araştırıyorum. nede olsa güvende önemli... rabbim gönlüne göre versin canım inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz. sana tavsiye aşılama yaptıran bütün arkadaşlarım eşlerine sperm sayısını artıracak besin programı yaptırmışlar ve özellikle stresten kaçınmışlar. bende öyle yapıyorum..

canım biz de zaten sayıyı yükseltecek takviyeler kullanıyoruz. benim eşimde de çift taraflı varikosel var. takviyeler ve beslenmesi sayesinde biz de çok yol katettik. kesinlikle sana katılıyorum beslenme ve kürler hakikaten fayda ediyor ve başarı şansını artırıyor. sizin de sayınız oldukça iyiymiş. umarım hız ve morfoloji de iyidir de sen de hemen ilk denemede başarılı olursun. burada burcos adlı bir arkadaş var, çok daha az sayılarla daha yeni doğal yolla hamilelik haberini verdi. senin, benim aşılamayla haydi haydi hamile kalmamız gerekiyor. hatta bakarsın aşılamadan önce hamile kalırız. yeter ki rabbim ol desin. allah hepimizin gönlüne göre versin, tez zamanda bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin.

canım öncelikle hoşgeldinn tatil ne iyi gelmiştir şimdi.evin içinde geçmiş olsunn

canım öncelikle hoşgeldinn tatil ne iyi gelmiştir şimdi.evin içinde geçmiş olsunn

ay bir iyi geldi ki sorma:))bizimki biraz zorunlu tatil oldu.eşimin izinleri birikmiş çalıştığı yerden en azından bir kısmını kullanmasını istediler. bu tatile aslında bayramdan sonra eylül başı gidecektik, ama aşılama takvimiyle çakışınca böyle öne aldık. 2-3 günde karar verip, apar topar internetten rezervasyonları yapıp, belli bir program bile yapmadan, oraya gidince karar veririz deyip yola çıktık. iyiki de gitmişiz ikimiz de nasıl moral depoladık anlatamam. bu moralle her şeye hazırız şimdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…