Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok çok geçmiş olsun cnm.. allahım bu mübarek günlerde tüm şifa bekleyen içinde bizlerede şifalar versin inşş..:26::26:

Geçmiş olsun,Rabbim şifa nasip etsin inşaallah

çokk geçmiş olsun canım acil şifalarr

çok geçmiş olsun Allah şifa versin ..


Çok saolun kızlar hala hastanedeyiz. son alınan kanda pantreatit bulgusuna rastlanmadı yani temiz. ama mide kanaması halen devam etmekte. o nemli değil diğerinin yanında gözlem altında olduğu için. ama hala şoktayım inanamıyorum eğer eşimin vurdumduymazlığına aldansaydım herşor..ey çok kötü olucaktı.. hayat ince bir çizgi kızlar hiç ummadığın şeyler hayati önem taşıyo..çok şükür biz sağlığımıza kavuştuk sayılır. dua eden herkesten Allah razı olsun hepiniz gönlünüzden geçenlere kavuşun inşallahhhhhhhhhh :)))
 

canım 2 gündür forumlara girmemiştim daha şimdi okudum ay çok üzüldüm sorma. çok çok geçmiş olsun. büyük tehlike atlatmışsınız. allah yardımcınız olsun, şifanızı tez zamanda versin. elimden bir şey gelirse allah aşkına söyle. 0- kan grubum. lazım olursa kalkar gelir veririm.
 

çok saol şekerim eşimle kan grubumuz aynı zaten ama gösterdiğin incelikle zaten vermiş kadar oluyorsun. bizim durum gittikçe iyiye gidiyor ama ben yaşadığım tramvayı hala atamadım bütün gece ya hastaneye gelmeseydik diyip durdum... hepinizi burdan komacan öpüyorummmm
 
canım kaç gündür giremedim nete..şimdi gördük yazdıklarını çok üzüldüm canım..
çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir eşin..
Allahtan erkenden gitmişsiniz hastaneye...
tekrar geçmiş olsun cnm..
 


saol canım evet erken giderek şansımızı yakaladık. diğer dr.un dediğini dinleseydik evde iyileşeceğimizi düşünerek kötü sonuçlar yaşıyacaktık..
 

ah canım benim, yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum. her yerde hep diyorum, çocuk çocuk diyoruz, zaman zaman büyük hayal kırıklıkları üzüntüler yaşıyoruz, depresifleşiyoruz ama asıl önemli olan sağlık. allah bizlere ve eşlerimize sağlık versin. birbirimizin başından eksik etmesin. hastaneye de gelmeseydik diye düşünme artık. şükür ki gitmişsiniz ve daha geç olmadan tedavisi yapılmış eşinin. sen zaten çok güçlü yapıda bir kadınsın. eşin de çok şanslı ki seninle birlikte. sen onu zaten en kısa sürede iyileştirirsin biliyorum:)))
 
kızlar eşlerinize hormon tahlili yapıldımı sizlerinde bu hormon nasıl yükselecekkk yaaa ilaçlarra başladıı eşimm klomen ve proweed sizce yeterlimi yoksa ek bişeler daha versem mii ?
 

canım eşin dahada iyidir umarımm
 
kızlar eşlerinize hormon tahlili yapıldımı sizlerinde bu hormon nasıl yükselecekkk yaaa ilaçlarra başladıı eşimm klomen ve proweed sizce yeterlimi yoksa ek bişeler daha versem mii ?

cnm bizim testesteron düşük çıktı... iyi iyi derken.. testojel verdi onu kullanıyoruz bakalım.. gerçi ürtiker olunca bıraktık şuanda kullanmyoruz..
 

kızlar eşlerinize hormon tahlili yapıldımı sizlerinde bu hormon nasıl yükselecekkk yaaa ilaçlarra başladıı eşimm klomen ve proweed sizce yeterlimi yoksa ek bişeler daha versem mii ?

klomen zaten hormonal bir ilaç, fshı yükseltmek için kullanılır. fsh ın yükselmesi hem sayıyı hem de morfolojiyi etkliliyor klomenle. sizin fsh kaç?
 
lanetlenmiş gibiyim bütün hayatım berbat, son 1 yıldır yaşanacak en kötü şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum, noluyor yaa biktım bunaldım boğuluyorum..yeter yaa ne var,üstümdeki bu husumet neden, neydim ne oldum, nerden nereye geldim..mücadele mücadele gücüm biti, kendime hiç vakit ayırmıyorum,sıkıntılar birbiri ardına sıra kovalıyor, birine tam alışmaya çalışırken hoooopppp al bitane acı sürpriz daha. oysa ne kadar mutluydummm ne kadar umutluydum. herşey babamın bize vedasıyla başladı. bi direk tutturamadım..yaa ben ne kadar başarılıydım yaaa,,yeterki bişeyi isteyim mutlaka olurdu mutlaka hallederdim..ama şimdi hangi biriyle uğraşıcağımı şaşırdım afalladım, şunun ucundan tutuyum ,önce şunu halledeyim diyorum, hemen sırtıma bambaşka ağır bir sorun daha biniyor. yaşadıklarım,duyduklarım bunlar da bi ayrı caba..hatta bunları düşünecek fırsatım bile olmuyor..ölsemde kurtulsam yeter bıktım. şimdi neye nerden başlicam eşimde siroz başlangıcı karaciğer büyümesi,dalak büyümesi varmışş.. offf bana yaaa offffffffffffffffffffff..
 

ah canım kıyamam. seninle sohbetimiz çok uzun süredir değil ama ben seni çok uzun süredir takip ettiğim için biliyorum. hakkaten bir süre yuvan için mücadele etmiştin, zor şeyler yaşadın, anneciğin de kalbinden rahatsızdı hatırladığım kadarıyla. o sıkıntıları atlattığında seni burada gördüğümde o zamanlar hiç muhabbetimiz olmasa bile öylesine çok sevinmiştim ki. bu ara manen de biraz toparlanmıştın. ama yerden göğe haklısın böyle üst üste gelince insan isyan ediyor. ne var ki hem karaciğer büyümesi hem de dalak büyümesi tedavi edilebilir hastalıklar. kendini böyle kahredip allahın aşkına ölsem de kurtulsam falan deme. bunlar da geçecek inan. bunaldığın anlarda adım adım git. sırayla gidersen korkma hepsini aşarsın. bu arada hastaneden çıktınız mı? yeniden bir düzene bir girin, eşin ilaçlarını bakalım bir kullansın, hani olur da midesi yine sorun çıkarırsa, en son çare midesindeki yaranın açılmamak üzere çabucak kapanması için kendi yaptığım kudret narlı kantoron yağından da yollayabilirim size. inan bu ilaçla etrafımda ülseri olan kimse kalmadı. mide kanaması geçiren herkesin yarası mucizevi bir şekilde çok kısa sürede kapandı. karaciğeri ve dalağı için de valla dünyanın altına üstüne getiririm ne varsa bulur çıkarırım sana. ölümden öte her şeye çare var sonuçta...
 

immortalbeloved ne kadar harika bir insansın. seni hayranlıkla takip ediyorum.herkesin derdine çare bulmaya çalışıyorsun,herkesin yardımına koşuyorsun, bildiğin her şeyi paylaşıyorsun, herkese sabırla aynı şeyleri anlatıyorsun (at kestanesi konusunda tekrar tekrar cevap vermişsin herkese)... çok farklı birisin gerçekten ve çok güçlü bir kadınsın.. inşallah bebeğin bir an önce gelir seni ve eşini çoook mutlu eder. ayrıca senin gibi anneye sahip olacağı için çok şanslı bir bebek olacak:))
 

çook geçmiş olsun... söylemesi kolay biliyorum ama güçlü olman lazım.. ölümden başka her şeyin çaresi var. ALLAH dermansız dert vermesin yeter ki. her karanlığın sonunda mutlaka aydınlık var... sakın pes etme... hayat sana mutlaka bir çıkış yolu gösterecektir.
 

canım benim yaa güçlü olmak durumundasın bunu unutma sen güçlü olacaksın ki eşine morel olasın hem caresiz dert vermesin Allah ın gücüne gider bak sakın bırakma kendinii inşallah eşinde iyileşecekk bebeğiniz de olacak sen ilerde bebegine anlatacaksın böle zorluklarla karşılaştık diyee.sakınn bırakmaa kendiniiii canımm benimm .
 
cnm bizim testesteron düşük çıktı... iyi iyi derken.. testojel verdi onu kullanıyoruz bakalım.. gerçi ürtiker olunca bıraktık şuanda kullanmyoruz..

canım bizde oda düşük ama 6 ay önce testejel kullanmıştık bizde şuan doktor gerekli görmemiş..kaan hocaya normalde mail atardım ama bu kez atmadım henüz gidemedik ankaraya çağırmıştı bizi ee gidemeyince benimde yüzüm olmadı ayy maille sormayaa bakalım burda gittimiz doktorda iyii aslında valla canım ben sanırım eylülde aşılama yaptıracamm bide öle denim şansımı ilaçları şimdi kullanmaya başladı ee eylüle kadar anca spermler toparlar kendinii aşımalada şansım nasıl olur acabaa doktor bu degerlerle aşılama yapabilir demiş ama ileri hız 0.biraz daha yüksek olsaa ahhh ...bizim fsh 4,5 di ben hamile kalmıştım.inşş tekrardan yaşarım bu mutluluğuu:))hepimiz en kısa zamanda yaşarızz inşşş..canım bide eşim doktora hamile kaldımı ve düşük yaşadımı sölemiş doktora benden kaynaklı olabilirmi diye sormuş doktor spermden kaynaklı değildir demiştir ay şimdi aklıma takıldı acaba bendede bir sorun mu varki sigara kullanıyodum onla alakalı olabilirmi hamile kalmadan önce tabii
 

canım yaa sende ne var ne yokk hiç bahsetmiyorsunn bu ayy adet oldunmu senn .
 
haydaaa bütün gün yazdığım ne varsa silinmiş ynz06 sana uzun uzun bir cvp yazmıştım hatta en son o da gitmiş bazılarını bilgisayarda geri alıp yeniden buldum aşağıya ekliyorum.
 
Son düzenleme:

hayatım sen de sağol. imsi bir tüp bebek yöntemi. aşılamada kullanılmıyor. aşılamada sadece spermi alıp, yıkayıp bir sıvının içine koyup sana enjekte ediyorlar. ben şahsen tüpde merkezin ve laboratuarın çok çok önemli olduğunu ama aşılamada o kadar da önemli olmadığını düşünüyorum. hatta raporum çıksın hiç özelde falan yaptırmayı düşünmedim. muhtemelen aynı devlet hastanesinde yaptıracağım ya da en fazla belki üniv hastanesine giderim. zira hem sperm yıkaması hem de enjeksiyonu çok özel bir teknoloji, maharet falan gerektirmiyor. yapılan işlem her yerde standart. her ay yüzlerce binlerce hastaya bakan devlet hastanesinde de bu kadar standart bir işlemi fazlasıyla yapabileceklerdir. ama tabi kimisi doktoruyla daha özel bir ilişki kurmak istiyor, özel ilgi bekliyor falan o yüzden belli merkezleri tercih ediyor, o başka. ben rapor aşamasında devlete gide gele artık yalama oldum, öyle beklentileri çoktan geçtim, hamile kalayım da aman doktorum beni motive etmesin, cebini falan vermesin, ben kendi kendime moral veririm aşamasındayım:)) yine söylüyorum bu benim fikrim başkaları katılmayabilir ama bence istersen sen de olduğun yerde yaptırabilirsin.
 




benim annemin bir arkadaşı var gecen konuştuk aramızda onunda ilk yıllar çocuğu olmuyormuş doktora gitmiş ve öneri olarak 2 kg kadar sütü kaynatıp kaynayınca üstüne doğranmış bir demet maydanozu koyup 2-3 dk öle kaynadıktan sonra ocağın altını kapatıp soğumaya bıraktıktan sonra ılığın biraz üstü sıcaklık olunca legene döküp üstüne oturacaksın demiş doktor 10 gün bunu tekrarlayacaksın demiş ve yapmış sonuç mu: 4 çocuğu var..döllenmeye giden kanalları açıyormuş.. denemeye değer bayanlar:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…