çok çok geçmiş olsun cnm.. allahım bu mübarek günlerde tüm şifa bekleyen içinde bizlerede şifalar versin inşş..:26::26:
Geçmiş olsun,Rabbim şifa nasip etsin inşaallah
çokk geçmiş olsun canım acil şifalarr
çok geçmiş olsun Allah şifa versin ..
çok geçmiş olsunnn. eşin tez zamanda iyileşir inşallah.dua edeceğim senin için.. her şeyin başı sağlık.insan ne yazık ki böyle şeylerle karşılaşınca anlıyor bunu.sen moralini bozma.eşin iyileşecektir.bak doktorlar da başında zaten.. çook geçmilş olsun tekrardan.
Çok saolun kızlar hala hastanedeyiz. son alınan kanda pantreatit bulgusuna rastlanmadı yani temiz. ama mide kanaması halen devam etmekte. o nemli değil diğerinin yanında gözlem altında olduğu için. ama hala şoktayım inanamıyorum eğer eşimin vurdumduymazlığına aldansaydım herşor..ey çok kötü olucaktı.. hayat ince bir çizgi kızlar hiç ummadığın şeyler hayati önem taşıyo..çok şükür biz sağlığımıza kavuştuk sayılır. dua eden herkesten Allah razı olsun hepiniz gönlünüzden geçenlere kavuşun inşallahhhhhhhhhh :)))
canım 2 gündür forumlara girmemiştim daha şimdi okudum ay çok üzüldüm sorma. çok çok geçmiş olsun. büyük tehlike atlatmışsınız. allah yardımcınız olsun, şifanızı tez zamanda versin. elimden bir şey gelirse allah aşkına söyle. 0- kan grubum. lazım olursa kalkar gelir veririm.
canım 2 gündür forumlara girmemiştim daha şimdi okudum ay çok üzüldüm sorma. çok çok geçmiş olsun. büyük tehlike atlatmışsınız. allah yardımcınız olsun, şifanızı tez zamanda versin. elimden bir şey gelirse allah aşkına söyle. 0- kan grubum. lazım olursa kalkar gelir veririm.
canım kaç gündür giremedim nete..şimdi gördük yazdıklarını çok üzüldüm canım..
çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir eşin..
Allahtan erkenden gitmişsiniz hastaneye...
tekrar geçmiş olsun cnm..
çok saol şekerim eşimle kan grubumuz aynı zaten ama gösterdiğin incelikle zaten vermiş kadar oluyorsun. bizim durum gittikçe iyiye gidiyor ama ben yaşadığım tramvayı hala atamadım bütün gece ya hastaneye gelmeseydik diyip durdum... hepinizi burdan komacan öpüyorummmm
Çok saolun kızlar hala hastanedeyiz. son alınan kanda pantreatit bulgusuna rastlanmadı yani temiz. ama mide kanaması halen devam etmekte. o nemli değil diğerinin yanında gözlem altında olduğu için. ama hala şoktayım inanamıyorum eğer eşimin vurdumduymazlığına aldansaydım herşor..ey çok kötü olucaktı.. hayat ince bir çizgi kızlar hiç ummadığın şeyler hayati önem taşıyo..çok şükür biz sağlığımıza kavuştuk sayılır. dua eden herkesten Allah razı olsun hepiniz gönlünüzden geçenlere kavuşun inşallahhhhhhhhhh :)))
kızlar eşlerinize hormon tahlili yapıldımı sizlerinde bu hormon nasıl yükselecekkk yaaa ilaçlarra başladıı eşimm klomen ve proweed sizce yeterlimi yoksa ek bişeler daha versem mii ?
kızlar eşlerinize hormon tahlili yapıldımı sizlerinde bu hormon nasıl yükselecekkk yaaa ilaçlarra başladıı eşimm klomen ve proweed sizce yeterlimi yoksa ek bişeler daha versem mii ?
lanetlenmiş gibiyim bütün hayatım berbat, son 1 yıldır yaşanacak en kötü şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum, noluyor yaa biktım bunaldım boğuluyorum..yeter yaa ne var,üstümdeki bu husumet neden, neydim ne oldum, nerden nereye geldim..mücadele mücadele gücüm biti, kendime hiç vakit ayırmıyorum,sıkıntılar birbiri ardına sıra kovalıyor, birine tam alışmaya çalışırken hoooopppp al bitane acı sürpriz daha. oysa ne kadar mutluydummm ne kadar umutluydum. herşey babamın bize vedasıyla başladı. bi direk tutturamadım..yaa ben ne kadar başarılıydım yaaa,,yeterki bişeyi isteyim mutlaka olurdu mutlaka hallederdim..ama şimdi hangi biriyle uğraşıcağımı şaşırdım afalladım, şunun ucundan tutuyum ,önce şunu halledeyim diyorum, hemen sırtıma bambaşka ağır bir sorun daha biniyor. yaşadıklarım,duyduklarım bunlar da bi ayrı caba..hatta bunları düşünecek fırsatım bile olmuyor..ölsemde kurtulsam yeter bıktım. şimdi neye nerden başlicam eşimde siroz başlangıcı karaciğer büyümesi,dalak büyümesi varmışş.. offf bana yaaa offffffffffffffffffffff..
ah canım kıyamam. seninle sohbetimiz çok uzun süredir değil ama ben seni çok uzun süredir takip ettiğim için biliyorum. hakkaten bir süre yuvan için mücadele etmiştin, zor şeyler yaşadın, anneciğin de kalbinden rahatsızdı hatırladığım kadarıyla. o sıkıntıları atlattığında seni burada gördüğümde o zamanlar hiç muhabbetimiz olmasa bile öylesine çok sevinmiştim ki. bu ara manen de biraz toparlanmıştın. ama yerden göğe haklısın böyle üst üste gelince insan isyan ediyor. ne var ki hem karaciğer büyümesi hem de dalak büyümesi tedavi edilebilir hastalıklar. kendini böyle kahredip allahın aşkına ölsem de kurtulsam falan deme. bunlar da geçecek inan. bunaldığın anlarda adım adım git. sırayla gidersen korkma hepsini aşarsın. bu arada hastaneden çıktınız mı? yeniden bir düzene bir girin, eşin ilaçlarını bakalım bir kullansın, hani olur da midesi yine sorun çıkarırsa, en son çare midesindeki yaranın açılmamak üzere çabucak kapanması için kendi yaptığım kudret narlı kantoron yağından da yollayabilirim size. inan bu ilaçla etrafımda ülseri olan kimse kalmadı. mide kanaması geçiren herkesin yarası mucizevi bir şekilde çok kısa sürede kapandı. karaciğeri ve dalağı için de valla dünyanın altına üstüne getiririm ne varsa bulur çıkarırım sana. ölümden öte her şeye çare var sonuçta...
lanetlenmiş gibiyim bütün hayatım berbat, son 1 yıldır yaşanacak en kötü şeyleri yaşadım ve hala yaşıyorum, noluyor yaa biktım bunaldım boğuluyorum..yeter yaa ne var,üstümdeki bu husumet neden, neydim ne oldum, nerden nereye geldim..mücadele mücadele gücüm biti, kendime hiç vakit ayırmıyorum,sıkıntılar birbiri ardına sıra kovalıyor, birine tam alışmaya çalışırken hoooopppp al bitane acı sürpriz daha. oysa ne kadar mutluydummm ne kadar umutluydum. herşey babamın bize vedasıyla başladı. bi direk tutturamadım..yaa ben ne kadar başarılıydım yaaa,,yeterki bişeyi isteyim mutlaka olurdu mutlaka hallederdim..ama şimdi hangi biriyle uğraşıcağımı şaşırdım afalladım, şunun ucundan tutuyum ,önce şunu halledeyim diyorum, hemen sırtıma bambaşka ağır bir sorun daha biniyor. yaşadıklarım,duyduklarım bunlar da bi ayrı caba..hatta bunları düşünecek fırsatım bile olmuyor..ölsemde kurtulsam yeter bıktım. şimdi neye nerden başlicam eşimde siroz başlangıcı karaciğer büyümesi,dalak büyümesi varmışş.. offf bana yaaa offffffffffffffffffffff..
cnm bizim testesteron düşük çıktı... iyi iyi derken.. testojel verdi onu kullanıyoruz bakalım.. gerçi ürtiker olunca bıraktık şuanda kullanmyoruz..
ah canım kıyamam. seninle sohbetimiz çok uzun süredir değil ama ben seni çok uzun süredir takip ettiğim için biliyorum. hakkaten bir süre yuvan için mücadele etmiştin, zor şeyler yaşadın, anneciğin de kalbinden rahatsızdı hatırladığım kadarıyla. o sıkıntıları atlattığında seni burada gördüğümde o zamanlar hiç muhabbetimiz olmasa bile öylesine çok sevinmiştim ki. bu ara manen de biraz toparlanmıştın. ama yerden göğe haklısın böyle üst üste gelince insan isyan ediyor. ne var ki hem karaciğer büyümesi hem de dalak büyümesi tedavi edilebilir hastalıklar. kendini böyle kahredip allahın aşkına ölsem de kurtulsam falan deme. bunlar da geçecek inan. bunaldığın anlarda adım adım git. sırayla gidersen korkma hepsini aşarsın. bu arada hastaneden çıktınız mı? yeniden bir düzene bir girin, eşin ilaçlarını bakalım bir kullansın, hani olur da midesi yine sorun çıkarırsa, en son çare midesindeki yaranın açılmamak üzere çabucak kapanması için kendi yaptığım kudret narlı kantoron yağından da yollayabilirim size. inan bu ilaçla etrafımda ülseri olan kimse kalmadı. mide kanaması geçiren herkesin yarası mucizevi bir şekilde çok kısa sürede kapandı. karaciğeri ve dalağı için de valla dünyanın altına üstüne getiririm ne varsa bulur çıkarırım sana. ölümden öte her şeye çare var sonuçta...
immoo arkadaşların senin için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ,çok teşekkürler...
Bizde biraz takviye ve kürlerden sonra aşılama yaptırmayı düşünüyoruz İMSİ yöntemiyle aşılama yaparlar mı acaba ? IMSI etkili bir yöntem o tekniği aşılamada kullansalar mesela dört dörtlük olur diyorum mantıken...Bir de aşılama için hastane önemli mi sence İstanbulda değilde buralarda yaptırsak farkeder mi ki ?
herkese merhabalar arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve çocuğumuz hiç olmadı. doktora gittiğimizde ise sperm düşüklüğünden kaynaklandığını söyledi ve bende şu ana kadar araştırmadığım
Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
arı sütü polen bal karıştırın ve hergün sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yenilecek
hergün bir avuç fındık ve badem 3tane ceviz
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış havuç suyu
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi
ve yemeklerini e vitamini içeren fındık yağı kullanın
ama bende du arada kendim için bişeler kullanıyorumonlarda hamile kalma olasılığını artırıyor
kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.
1 veya 1.5 bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir
benim uzun araştırmalar sonucunda bilgi edindilerim bunlar inş. faydası olur banada sizlerede arkadaşlar rabbim isteyen herkese evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?