Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrrrrrr sonuççççç pozitifffffffffff doktoraaa gitttimmmmm bugün test yaptırdım ve pozitifff hala şoktayım bennn yaaaaaaaaaa inanamıyorumm kızlarrr inanamıyorummm

ayyyy cnm benimm yaaa ..... ne kadr güzel bi haber bu allahım kucağına almayıda nasip etsin cnm çok mutlu oldum senin adına...
dualarını esirgeme bizden olurmu

kızlarrrrrrrrrrrr sonuççççç pozitifffffffffff doktoraaa gitttimmmmm bugün test yaptırdım ve pozitifff hala şoktayım bennn yaaaaaaaaaa inanamıyorumm kızlarrr inanamıyorummm

antikdeniz seni takip ediyordum cok sukur hamilesin tebrik ediyorum seni hayirli olsun cok mutlu oldum senin adina

canım senin adına çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inş. ne olursa olsun allahtan umut kesmemek lazım inş. darısı bizlere tez zamanda canlar

canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorumm allahım hepinize yaşatsın bu duyguyuu rabbim duysun sesimizi hepinize hayırlısıla versin hayırlı değilsede hayırlıya cevirsin versinn inşallaahhh.canlarım benimm beni doktor bidaha çağırdı degerde biraz düşüklük var sanırım 2 ye katlaması lazımmıışbenimki hcg 155 onun bi kaç güne 200 ü geçmesi lazım mış şimdi sabırla onu bekliyorummm inşallaah sevincim yarıda kalmazzz inşşşşş...

şimdi bana sordunuz soruları cevaplım ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz çocuk olmadı tabi biraz bekledik ondan sonraa doktora gittik doktor beni muayene ettikden sonra eşimden testtler istedi sperm sayısı 1 milyondu ve geri kalan degerlerr 0 dı sonra biz hemen keçi boynuzuna başladık kürünee istisnasız hergün kullandık bol bol havuç yedii eşim çörek otu bal karışımı ve bol kuru yemişş ayçiçeçği çoğunlukdaa sonra günde bi tane muzz mutlaka bide çakşır köü çayı içti günde bir fincann.bunun yanında doktorumuz ilaçda verdi tabii klomen ve proweedplus bölee 5 aydır istisnasıısz bıkmadadan sıkılmadan yapıyoruz bu arada bol sebze yemegide yedik.ha bidee hergün zeytin yağında bekletilmiş incirr.benim eşimde testtestroron düşükdü onu yükseltmek için testojelde ilk ay kullanmıştı.eşimde varikosel felan yoktuu tek sorun hormonlardaydı dokto sabırlı olun düzelir diodu hormonlarrrr.

kızlar bunlar vesilee hep bennn çok duaa ettimmm çokk her ann her ezanda hergün ayetel kürsüyü okudum 40 gün üsttüste meryem süresi tesbihatlar vardı tefriciyeeyyi okumuştuk 4444 defaa ben kesinlikle duaların gücüneee inanıyorumm şimdide ediom allaha emanett o verdiii mucizeeeeee yaaa gercekden mucizee size tafsiyem fiili olarak yapılıyo bazı şeyler ama duaa edin mutlakaa asıl önemli olan ooo

ne güzel cnm hayırlı olsundarısıda bizim başımıza.bnm eşimdede testesteron düşüklüğü var.inşallah bizim nazlı bebekde gelir daha fazla bekletmeden..

antikdeniz

merhaba canım hsg ye baktırdınmı yükselmiştir inşallah

Son düzenleme:
antikdeniz

merhaba canım hsg ye baktırdınmı yükselmiştir inşallah

mrb canım baktırmadım dün bakılmıştı 155,8 di doktor 2 gün sonra 200 ü geçmesi lazım demişti ama ben vesvese yapmıyorum allaha emanet haftaya gidecem hem daha adet geceli 4 gün bugün birazda ilerlemiş olurr.içim rahat canım benimm inşallaah allın izniylee hiç bişe olmayacak doktor arkadaş var sorduk ona o daha yeni günün geçmiş ondan degerin yüksek çıkmaz dedi.10 gün bi geçsin ondan sonraa 500 ü felan bulması lazım dedi hayırlısı artıkk ben dikkat ediorum gerisi allaha

Canım güzel haberler bekliyoruz senden!!!

hayırlı olsun tebrik ederim insaalah bu mutluluğu bizde tadarız ...

kızlaaarrr neden kimse girmiyo artık burayaaaa ( pes etmedik dimi
antikdenizzzzzzz gelll sende bizi cesaretlendir birascııkkkk

Yok sinemcim, ne pes etmesi. Ben eşime keçiboynuzu kürüne, kendime de soğan kürüne tam gaz devam, senden naber??

cnm kimsecikler girmiyo artık 2 gündür bakıyorum antikdeniz hamileyim dedi kayboldu
nasıl gidiyo noluyo haberimiz yok merak ediyoruz
cnm bizde saraçoğlunun dediği şekilde sadece evicap ve 4lü bal kulanmaya devam

kızlaaarrr neden kimse girmiyo artık burayaaaa ( pes etmedik dimi
antikdenizzzzzzz gelll sende bizi cesaretlendir birascııkkkk

yettim yettim kuzumm geldim yaa canım ben akşamları girebiliyorum siz gündüzlerii(pek karşılaşamıyoruzzzkii..umutsuzlukkk yokkk ben varyaa çok ağladım her ay hüngür hüngür ağlıyodumm son ay adet oldumdaa amannn dedimmm artık düşünmüyecemm allah caresiz dert vermesin dedim tüp bebeği var aşılaması varr die düşünüp rahatlattım kendimi. aklımı başka şeylerle meşkul ettimm sonuçç buu umutsuz olmak yokkk inşllaah ALLAH ın izniylee bir birr verecez güzel haberlerii

cnm kimsecikler girmiyo artık 2 gündür bakıyorum antikdeniz hamileyim dedi kayboldu
nasıl gidiyo noluyo haberimiz yok merak ediyoruz
cnm bizde saraçoğlunun dediği şekilde sadece evicap ve 4lü bal kulanmaya devam
yokk kızzz burdayımmmm bi yere gitmemm

ne güzel cnm hayırlı olsundarısıda bizim başımıza.bnm eşimdede testesteron düşüklüğü var.inşallah bizim nazlı bebekde gelir daha fazla bekletmeden..

inş canım bizdede aynı problem vardı.ama çaresiz değil biraz sabırr ve duayla oluyo düzeliyo ..psikolojiylede çok alakalıymış tamam ilaçları vs var ama beyinin rahat olması lazım bence en başta

canım çok teşekkür ederimmm allah herkese yaşatsın inşallahh.gercekdenn mucize buuu :))canım bizde varikosel yoktu yaklaşık 1 yıldır ugrasıyoruzz.en son testi ocak başında yapmıştık o zaman kötüydüü yaa ben anlamaıdm hangi ara düzeldi bu sperm sayımız:))en son 4 milyondu 20de harekettii.canım biz beslenmeye çok dilkat ettik keçiboynuzunu 3 ay istinasızz her akşam düzenli yaptım sonra fındık fıstık cevizz badem vs bi dünya şey yedirdim içirdim.bide ilaç olarak proweedplus klomen düzenli kullanıyodu eşim son 3 aydırr bizde hormon dengesizliği vardı canımm fsh düşükdü testesteron düşükdüü onları takip edioduk genelde sperm sayısından cok zaten hormonlar düzeldi ben hamile kaldım

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnn neeerelerdesinizzzzzz

Canım buralardayız, son gelişmeler nedir sende? B-hcg artmıltır inşallah, senden hayırlı haberler bekliyoruz.
Ben de 11 gündür soğan kürü uyguluyorum, eşime de keçiboynuzuna devam. bakalım 10 Nisan beklenen adet, bu ay umutluyum.

canım baharda hamile kalmak daha kolay olurmuşş biliomusun bir yerde okumuştum.inşallaah en kısa zamanda sen vereceksin güzel haberi sogan kürüü gercekden bayanın rahmini temizliyo yaa bende yapmıştımm.canım ben bidaha kan tahlili yaptırmadım yaa düşünüyorumda tamam ben çok zor elde ettim hamileliği ama içimden de hiç bölee evham yapmak gelmiyo evrim yaa hatta eşim hayretler içinde senin gibi biri nasıl böle rahat diyorr..hiç aklıma kötü bişe getirmiyorum inan olumlu düşünüyorum yediklerime dikkat ediyorum folikasitle progestanı düzenli içiyorum bide iş felan hiç yapmıyorum her fırsatta dinleniyorum hafta içi kesin gideecem ama doktoraa bakalım inşalla o zamana kadar birazcık olsun büyümüş olur bebişş:))canım sen folik asit kullanıyomusun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…