Bitsin artik bu izdirap diyerek uyandim bugun..cok yorgunum arkadaslar.ben bu dunyadaki cehenneme dayanamadim allah gercek cehennemden korusun. Hicbisey benden onemli olmamali.olmayinca olmuyor zorlamaya gerek yok.sil bastan yeni bir hayat beni bekliyor.birazdan esyalarimi toplayip gidicem bu evden.kurtuluyorum yasasiiiiiinnn diye bagirasim var.neler yasadim neler duvarlarin yerlerin agzi olsa keske.ama obur dunyada bana sahitlik yapacaklar biliyorum.cocugumuz da olmuyor zaten adamin umurunda degil hergun iciyor sigara da var tabi dr un verdigi ilaclari hic duzenli kullanmiyir ne diye ugrasicam su da var ama dr ne yaparsan yap cocugunuz olmaz deseydi hic onemli degil onunla yaslanirdim ama adam in umurunda degil ki dayak hakaret ihanetten de supheleniyorum cebimde en fazla 10 tl param oluyor annemin evinde bu kadar madur olmadim 3kurusun hesabini soruyor yeter biktim anneme baktim bosanip hemen evlencem tekrar acilarim kabuk baglamiyor yoksa
Bitsin artik bu izdirap diyerek uyandim bugun..cok yorgunum arkadaslar.ben bu dunyadaki cehenneme dayanamadim allah gercek cehennemden korusun. Hicbisey benden onemli olmamali.olmayinca olmuyor zorlamaya gerek yok.sil bastan yeni bir hayat beni bekliyor.birazdan esyalarimi toplayip gidicem bu evden.kurtuluyorum yasasiiiiiinnn diye bagirasim var.neler yasadim neler duvarlarin yerlerin agzi olsa keske.ama obur dunyada bana sahitlik yapacaklar biliyorum.cocugumuz da olmuyor zaten adamin umurunda degil hergun iciyor sigara da var tabi dr un verdigi ilaclari hic duzenli kullanmiyir ne diye ugrasicam su da var ama dr ne yaparsan yap cocugunuz olmaz deseydi hic onemli degil onunla yaslanirdim ama adam in umurunda degil ki dayak hakaret ihanetten de supheleniyorum cebimde en fazla 10 tl param oluyor annemin evinde bu kadar madur olmadim 3kurusun hesabini soruyor yeter biktim anneme baktim bosanip hemen evlencem tekrar acilarim kabuk baglamiyor yoksa
Canim saol dua edin benim icin. Suan karakoldayim dun eve gelmedi hic sorun yokken,bugun de ilk esinden oglunu eve yollamis beni kapiya attirdi karakoldayim suan,canım ya nasıl olur daha dün birbirimize umut olalım pes etmeyelim diye yazmışsın.mutlaka vardır kendine göre haklı sebeplerin.seni kimsenin durdurmasına yada geri döndürme çabalarına kulak asma o insanla sen yaşayacaksın ve her sıkıntıyı yada sevinci sen paylaşacaksın.kendini dinle eğer düzeleceğini düşünüyorsan umut varsa bir şans daha ver ama yok düzelmez diyorsan kararını sen ver kimseyide dinleme.yaşayacağın şeyler hiçte kolay olmayacak bunu biliyorsun değilmi.ama zamanında halledemeyeceği şey yok.rabbim en doğru yolu sana göstersin çok üzüldüm ben ya ..dua edeceğim sana arkadaşım..
Canim saol dua edin benim icin. Suan karakoldayim dun eve gelmedi hic sorun yokken,bugun de ilk esinden oglunu eve yollamis beni kapiya attirdi karakoldayim suan,
Oglu diyors ki babasinin adi ele hitap edip behcet yildirimdan bosandigin gun 3 gun benimlesin haaa programini ona gore yap bi de ben bakayim tadina cildirdim yaaa opucuk atiyor bei dovmeye kalkti kafa atmaya kalkti araya girdiler. Bu saatten sonra donus yok kizlar kocalarinizin kiymetini bilin inanin kedilerin kopeklerin iliskilerine imrendim bundar daha bugun yasananlar neler var neler. Cok yorgunum buraya kadarmis
Yarali bir kustum evlendigimde babasinin olumuyle sarsilmis kanatsiz bir kustum. Hayatimda hic bu kadar magdur olmamistim bilmesdioyle seyleri. Gormedigim yasamadigim kalmadi bitti bosaniyorum donmemmmm bidaha gozyasimla gidiyorum ama yarin gunes benim icin dogacak. Kurutucak yanaklarimi biliyorum.
Canim saol dua edin benim icin. Suan karakoldayim dun eve gelmedi hic sorun yokken,bugun de ilk esinden oglunu eve yollamis beni kapiya attirdi karakoldayim suan,
Oglu diyors ki babasinin adi ele hitap edip behcet yildirimdan bosandigin gun 3 gun benimlesin haaa programini ona gore yap bi de ben bakayim tadina cildirdim yaaa opucuk atiyor bei dovmeye kalkti kafa atmaya kalkti araya girdiler. Bu saatten sonra donus yok kizlar kocalarinizin kiymetini bilin inanin kedilerin kopeklerin iliskilerine imrendim bundar daha bugun yasananlar neler var neler. Cok yorgunum buraya kadarmis
Oglu diyors ki babasinin adi ele hitap edip behcet yildirimdan bosandigin gun 3 gun benimlesin haaa programini ona gore yap bi de ben bakayim tadina cildirdim yaaa opucuk atiyor bei dovmeye kalkti kafa atmaya kalkti araya girdiler. Bu saatten sonra donus yok kizlar kocalarinizin kiymetini bilin inanin kedilerin kopeklerin iliskilerine imrendim bundar daha bugun yasananlar neler var neler. Cok yorgunum buraya kadarmis[/QUO
tövbe yarabbim yaa adamı böyleleri günaha sokar allahından bulsunlar sen üzme o güzel canını vardır demekki herseyde bir hayırr bebek olsaymış ne yapacaktın rabbim hakkında hayırlı olanı verir inşşş sen şimdi nerdesin nasılsın peki canım
Adliyedeyim suan kizlar, karakoldan aldigim adli raporu buraya I, dun kadin siginma evinde kaldim sabaha kadar gozlyaslarim durmadi aglamadim agladigimin farkinda bile degildim bu sekilde bi babacigim icin aglamistim gor babaa ne durumlardayim al beni yanina kucuk kizindim ya ben senin artik buyumusum boyumdan buyuk acilara batmisim. Sahipsizim kimsesizim baba golgen yetiyormus ailenizin degerini bilin lutfen sik sik sevdiginizi soyleyin ses kaydi yapin ben babaim tek bi kelimesini kayitla bile olsun duymak icin canimi ver
cnm babanı kaybetmişsin annen yokmu kardeşin falan neden sığınma evindesin anlamadım.... kimsen yokmu dayın amcan akraban yokmu yaaaa...
allahım noldu nböleee yaaa....
((( offffff offfff çok üzüldüm ben yaaa bugün işten erken geldim doktora gittimm keyif günümm dicektim bakayım ne var ne yokk diee ama işte insanın kelimelerle anlatamadıgı duygulardan birini yaşıyorumm şuan canımm allah sana yardım edecek inşallaah..[/QUO
Sizi uzmek istemiyorum saol hepinizden allah razi olsun ama derdimi kimseye anlatamiyorum anlatamadim burda paylasmam da dogru degil ama bitmis durumdayim anlatmak birazda olsa rahatlatiyor dua edin.
Yaa var canim annem var da cok hasta uzuntuye gelemio sekeri tansiyonu cok yuksek babamdan sonra yuzu hic gulmedi zatn hala hergun aglio bide benim bu durumumu bilse onuda kaybedicem kiyamiyorum uzulmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?