Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy canım benim yaaaa.. benim 1 ay önceki halimsin. bende gece gündüz araştırıp heyecanla burda paylaşırdım. ama şimdi oluruna bıraktım. şu konuda ikna oldum a-sadece zaman zaman zamaaaaaannnnn...allah hepimizin gönlüne göre versin.

çok özledim hepinizi. sinemss antikdeniz napıosunuz mptüm çooooookkkkkkkk

kuzum hoşgeldin nerelere gittin bende merak ettim seni vallaa.bende durumlar iyi dün çok güzeldii gezmeleree gittimm:))diyarbakır mardinn.çok güzel bir yerdi mardinn kesinlikle görülmeye değer..bu arada bende durumlar heyecanlııı bekliyorum canım adet olmadım bu ayy 32 gün bugün normalde 28 hadi bilemedin 29 da olurdum bu ay tıkkk yokk asıl bombaa dayanamadım test yaptımmm hemde iki defa ama ikisindede çokk silikk çıktı ikinci çizgi şimdi heyacanla bekliyorum yarine kan tahlili vereyim diyorum neyse çıksın ortaya sevineceksem sevinim üzüleceksem üzülimmm ...

canımzaten sperm düşüklüğü e vitaminden dolayı kaynaklanıyor kullandığınız bütün ilaçlar e vitamini içerir veb evde yağımı bile değiştirdim fındık yağı kullanıyorum bile e vitamini içeriyor bo bol e vitamini içeren sebzeler ve kuruyemişler vereceksiniz eşlerinize

antikdeniz, silik bile olsa çıkan ikinci çizgi gebelik demektir ilk fırsatta kan tahlili yaptır, eğer gebelik varsa ve kullanmıyorsan folik asit vs verir doktorun. Ayy hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın...

kızlarrrrrrrrrrrr sonuççççç pozitifffffffffff doktoraaa gitttimmmmm bugün test yaptırdım ve pozitifff hala şoktayım bennn yaaaaaaaaaa inanamıyorumm kızlarrr inanamıyorummm

kızlarrrrrrrrrrrr sonuççççç pozitifffffffffff doktoraaa gitttimmmmm bugün test yaptırdım ve pozitifff hala şoktayım bennn yaaaaaaaaaa inanamıyorumm kızlarrr inanamıyorummm

hayırlı olsun gözün aydın

canım tebrikler inşallah birgün biz de senin gibi burdan ilan ederiz hamileliğimizi...sizin sorun neydi ne kadar sürede hamile kaldın biraz detay verebilir misin bize de umut olur.

canım tebrikler inşallah birgün biz de senin gibi burdan ilan ederiz hamileliğimizi...sizin sorun neydi ne kadar sürede hamile kaldın biraz detay verebilir misin bize de umut olur.

inşalla canım çok teşekkür ederim umarım devamını getirir rabbim kandaki hcg biraz düşük perşembeye tekrar bakılacakvalla canım benimde isteyeli bi sene oluyoo eşimde sperm sayı azlığı morfoloji hız hersey vardı inan hatta ileri hız 0 dı en son yaptımız testte rabbim ol dedi oldu bende şoktayım hala

cnm gercekten cok mutlu oldum.. baskalarında da oluyo mu bilmiyorum. ben yazıstıgım kişilerin hamile kalısını duyunca daha cok umutlanıyor ve sevınıyorum. rabbim kucagına aldıgın günleri de göstersin inş... darısı bize artık

kızlar ermıs attar dıye birini duydunuz mu. adam kaç aperm aorunu yasayan ailelere yardım etmıs yaa.. videolarını falan izledım. yaslıca biri. böğürtlen kürü yaptırıyo. var mı duyan

saol canım benimmm inşalla rabbim herkese verir inan dua edecem.yaa varya hersey vesile ben çok dua etmiştim canımm hemde çok her sn her ezan okuduna meryem süresini okutmuştum yaa ayetel kürsülerrr hersey ama herşeyyyi okumuştumm öncelikle duaa benim sebebim oldu ha bide tefriciye yi okudum.bide hiç beklemiodum bu ay hattaa nisanda kontrol vardı eşimin o gitmem diodu sıkıldım test yaptırmakdan diodu bende nolur gitt diodum kavga edioduk gidecem gitmeyecem kavgası

canım bizim 1 sene olacaktı bu ayy bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı yeterli değildi hatta hiç iyi değildi yaa son 6 aydır öğrendik biz hatta ilk yaptığı testte 1 milyonduu sayı biz keçiboynuzu bal çakşır aklına ne geliosa denedik canım
ama ististasız atlamadımız tek şey keçiboynuzuydu

ay canim cok mutlu oldum hayirli olsun kendim hamileymisim gibi sevindim inan Rabbim insallah kucagina almayi nasip eder hayirlisiylan insallah bizede sana verdigi mucizeyi verir.
canim bizde sperm azligi var simdi sana sormak istedigim sorular var tabi böyle hamile birini görünce insan hemen sormak istiyor.
sizin sperm sayiniz kacti en son ve varikozel varmiydi vardiysa ameliyat oldunuzmu ve en önemlisi kürlerlenmi hamile kaldin canim esin hangi kürleri kullandi son soru kac yildir ugrasiyorsunuz.
sorularim icin kusura bakma canim cevaplarsan cok sevinirim bize umut oldun.....

hayırlı olsun canım hamilesin inşallah sağlıkla doğurursun bebeğini gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…