kızlaarrrrr bugün bişey okudum nette..
sperm sayısında E vitamini çok önemli ( hatta saraçoğlu bize şuanki tedavide sadece E vit verdi)
susamda çok kuvvetli oranda E vit varmış...
hani hamur işlerinin üzerine süs yaptğımız susam....
günde 1 çay kaşığı eşlerimize yedirmemiz gerekmiş
veya susam yağıda olabilirmiş ....
kızlarr paylaşmak istedim sizle....
çok özledim hepinizi. sinemss antikdeniz napıosunuz mptüm çooooookkkkkkkk
aminn canımm valla hala beklemediym olmadım benim hiç böle geçikmemiştikii ya canım ben dün sabah dayanamadım test yaptımmm:))hafif bir çizgi çıktıııııı ama bilemiyorumm valla hayal kırıklığına ugramayı hiçistemiyorumm yarin gidip kan testi yaptırıp bu belirsizliiğe bir son vermek istiyorummm bekleyiş çok kötüüü ama adet olacakmışım gibi agrımda varr anlamadımki neyin nesi normaldee hayatım boyunca benimm bu kadar uzamamıştıııı..
ayy hadi hayırlısı 2.ci cizgi hafif çıktıysada sonuç pozitifitr inş. hamişsindir canım
kızlaarrrrr bugün bişey okudum nette..
sperm sayısında E vitamini çok önemli ( hatta saraçoğlu bize şuanki tedavide sadece E vit verdi)
susamda çok kuvvetli oranda E vit varmış...
hani hamur işlerinin üzerine süs yaptğımız susam....
günde 1 çay kaşığı eşlerimize yedirmemiz gerekmiş
veya susam yağıda olabilirmiş ....
kızlarr paylaşmak istedim sizle....
aynen öyle kim ne derse gidip alasım var benimde :) inşallah en kısa zamanda olurda bizde o mutluluğu tadarız
kuzum hoşgeldin nerelere gittin bende merak ettim seni vallaa.bende durumlar iyi dün çok güzeldii gezmeleree gittimm:))diyarbakır mardinn.çok güzel bir yerdi mardinn kesinlikle görülmeye değer..bu arada bende durumlar heyecanlııı bekliyorum canım adet olmadım bu ayy 32 gün bugün normalde 28 hadi bilemedin 29 da olurdum bu ay tıkkk yokk asıl bombaa dayanamadım test yaptımmm hemde iki defa ama ikisindede çokk silikk çıktı ikinci çizgi şimdi heyacanla bekliyorum yarine kan tahlili vereyim diyorum neyse çıksın ortaya sevineceksem sevinim üzüleceksem üzülimmm ...
kızlarrrrrrrrrrrr sonuççççç pozitifffffffffff doktoraaa gitttimmmmm bugün test yaptırdım ve pozitifff hala şoktayım bennn yaaaaaaaaaa inanamıyorumm kızlarrr inanamıyorummm
kızlarrrrrrrrrrrr sonuççççç pozitifffffffffff doktoraaa gitttimmmmm bugün test yaptırdım ve pozitifff hala şoktayım bennn yaaaaaaaaaa inanamıyorumm kızlarrr inanamıyorummm
hayırlı olsun gözün aydın
Çok sevindim... Hayırlı olsun
canım tebrikler inşallah birgün biz de senin gibi burdan ilan ederiz hamileliğimizi...sizin sorun neydi ne kadar sürede hamile kaldın biraz detay verebilir misin bize de umut olur.
inşalla canım çok teşekkür ederim umarım devamını getirir rabbim kandaki hcg biraz düşük perşembeye tekrar bakılacakvalla canım benimde isteyeli bi sene oluyoo eşimde sperm sayı azlığı morfoloji hız hersey vardı inan hatta ileri hız 0 dı en son yaptımız testte rabbim ol dedi oldu bende şoktayım hala
cnm gercekten cok mutlu oldum.. baskalarında da oluyo mu bilmiyorum. ben yazıstıgım kişilerin hamile kalısını duyunca daha cok umutlanıyor ve sevınıyorum. rabbim kucagına aldıgın günleri de göstersin inş... darısı bize artık
canım tebrikler inşallah birgün biz de senin gibi burdan ilan ederiz hamileliğimizi...sizin sorun neydi ne kadar sürede hamile kaldın biraz detay verebilir misin bize de umut olur.
inşalla canım çok teşekkür ederim umarım devamını getirir rabbim kandaki hcg biraz düşük perşembeye tekrar bakılacakvalla canım benimde isteyeli bi sene oluyoo eşimde sperm sayı azlığı morfoloji hız hersey vardı inan hatta ileri hız 0 dı en son yaptımız testte rabbim ol dedi oldu bende şoktayım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?