• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kuzum hoşgeldin nerelere gittin bende merak ettim seni vallaa.bende durumlar iyi dün çok güzeldii gezmeleree gittimm:))diyarbakır mardinn.çok güzel bir yerdi mardinn kesinlikle görülmeye değer..bu arada bende durumlar heyecanlııı bekliyorum canım adet olmadım bu ayy 32 gün bugün normalde 28 hadi bilemedin 29 da olurdum bu ay tıkkk yokk asıl bombaa dayanamadım test yaptımmm hemde iki defa ama ikisindede çokk silikk çıktı ikinci çizgi şimdi heyacanla bekliyorum yarine kan tahlili vereyim diyorum neyse çıksın ortaya sevineceksem sevinim üzüleceksem üzülimmm ...

Ayyy inanmiyorum yaa kesin var bisey allah bilir de insallah vardir ben daha yeni okuyorum yazdigini kac gundur balikesirdeyiz yeni donuyoruz biz de cepten girdim bi bakiyim diye hakikaten bomba haber verdin yarin erkenden nette olucam cepten pek detayli bakamiyorum allaha emanet ol insallah tutunmustur bebek:) sorma bende bu ay dusukten supheleniyorum cok tuhaf oldu hem gunum gecti gec oldu. Hem de ozelden anlatirim tuhaf seyler oldu

canım baharda hamile kalmak daha kolay olurmuşş biliomusun bir yerde okumuştum.inşallaah en kısa zamanda sen vereceksin güzel haberi sogan kürüü gercekden bayanın rahmini temizliyo yaa bende yapmıştımm.canım ben bidaha kan tahlili yaptırmadım yaa düşünüyorumda tamam ben çok zor elde ettim hamileliği ama içimden de hiç bölee evham yapmak gelmiyo evrim yaa hatta eşim hayretler içinde senin gibi biri nasıl böle rahat diyorr..hiç aklıma kötü bişe getirmiyorum inan olumlu düşünüyorum yediklerime dikkat ediyorum folikasitle progestanı düzenli içiyorum bide iş felan hiç yapmıyorum her fırsatta dinleniyorum hafta içi kesin gideecem ama doktoraa bakalım inşalla o zamana kadar birazcık olsun büyümüş olur bebişş:))canım sen folik asit kullanıyomusun bu arada

Canım ya, işte anne olan arkadaşlarım da hep hamileliklerinde böyleydi. En sabırsızına bile bir sukunet çöktü, annelik ne güzel yakışıyor insana. Hep güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah da sağlıkla, mutlulukla kucağına alacaksın.
İnşallah canım, ben de güzel haberi veririm en kısa zamanda, güzel sözlerin için çoook tşkler.
Ben folik asiti ilk hamilelik düşünmeye başladığım zamanlarda eczaneden alıp kendi kendime kullanmaya başladım. Sonra gittiğim kadın doğum dr.u bırakmamı önerdi. Yurt dışında kullanılıyor folik asit, bizim dr.lar da makaleleri okuyup hastalarına veriyor dedi. Ama Türkiye'de böyle bir ihtiyaç yok dedi. Çünkü, biz yeterince yeşillik yiyoruz, folik asiti yeterince alıryoruz falan dedi. Aynı şeyi başka bir Dr. daha söyledi, o da endokrinoloji uzmanı idi ve o da katkı maddeleri var ilaçlarda, doğal yolla al folik asiti dedi. Ben de mekke hurması yemeye çalışyıorum şu aralar, yazın da bol bol çilek yemeyi planlıyorum.

Ayyy inanmiyorum yaa kesin var bisey allah bilir de insallah vardir ben daha yeni okuyorum yazdigini kac gundur balikesirdeyiz yeni donuyoruz biz de cepten girdim bi bakiyim diye hakikaten bomba haber verdin yarin erkenden nette olucam cepten pek detayli bakamiyorum allaha emanet ol insallah tutunmustur bebek:) sorma bende bu ay dusukten supheleniyorum cok tuhaf oldu hem gunum gecti gec oldu. Hem de ozelden anlatirim tuhaf seyler oldu

tamam canım bekliyorum sabırsızlıkla anlatacaklarını merak ettimm :)saol bitanemm yaa inş tutunmuşturr bakalım salıya kadar beklemedeyiz

Canım ya, işte anne olan arkadaşlarım da hep hamileliklerinde böyleydi. En sabırsızına bile bir sukunet çöktü, annelik ne güzel yakışıyor insana. Hep güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah da sağlıkla, mutlulukla kucağına alacaksın.
İnşallah canım, ben de güzel haberi veririm en kısa zamanda, güzel sözlerin için çoook tşkler.
Ben folik asiti ilk hamilelik düşünmeye başladığım zamanlarda eczaneden alıp kendi kendime kullanmaya başladım. Sonra gittiğim kadın doğum dr.u bırakmamı önerdi. Yurt dışında kullanılıyor folik asit, bizim dr.lar da makaleleri okuyup hastalarına veriyor dedi. Ama Türkiye'de böyle bir ihtiyaç yok dedi. Çünkü, biz yeterince yeşillik yiyoruz, folik asiti yeterince alıryoruz falan dedi. Aynı şeyi başka bir Dr. daha söyledi, o da endokrinoloji uzmanı idi ve o da katkı maddeleri var ilaçlarda, doğal yolla al folik asiti dedi. Ben de mekke hurması yemeye çalışyıorum şu aralar, yazın da bol bol çilek yemeyi planlıyorum.

hmm ben bunu bilmiyordum bak bana vermişti ama ben ara ara kullanıyordum şimdi ise günde bir tane mutlaka içiyorum ama salı günü doktora gidince sorarım artık devam ediim mi demeye ya zaten bizler kocalarımızı iyi besleyecez derken yanlarında bizde epeycene aldık vitamin şaka maka:1::1:ona ne yedirsem bende yiyiodum arada meyve suyu vss ohhh belkide bunlarında hep etkisi oldu çünkü sperm sayısının yeterliliği kadar yumurta kaliteside önemli

hmm ben bunu bilmiyordum bak bana vermişti ama ben ara ara kullanıyordum şimdi ise günde bir tane mutlaka içiyorum ama salı günü doktora gidince sorarım artık devam ediim mi demeye ya zaten bizler kocalarımızı iyi besleyecez derken yanlarında bizde epeycene aldık vitamin şaka maka:1::1:ona ne yedirsem bende yiyiodum arada meyve suyu vss ohhh belkide bunlarında hep etkisi oldu çünkü sperm sayısının yeterliliği kadar yumurta kaliteside önemli

Ya anlamadım ki, her dr. ayrı telden çalıyor. Sen dr.una sor bakalım, o ne diyecek, bana da bildirirsen sevinirim tatlım. Ben de hamile kalırsam eğer tekrar soracağım, zaten dr. değiştireceğim bu tam gün bizi de vurdu.

ne güzelll kalabalık bu geceee iyigecelerrr arkadaşlar nasılsınızz cumartesi gececilerindenmisiniz sizde benim gibi :))

canım baharda hamile kalmak daha kolay olurmuşş biliomusun bir yerde okumuştum.inşallaah en kısa zamanda sen vereceksin güzel haberi sogan kürüü gercekden bayanın rahmini temizliyo yaa bende yapmıştımm.canım ben bidaha kan tahlili yaptırmadım yaa düşünüyorumda tamam ben çok zor elde ettim hamileliği ama içimden de hiç bölee evham yapmak gelmiyo evrim yaa hatta eşim hayretler içinde senin gibi biri nasıl böle rahat diyorr..hiç aklıma kötü bişe getirmiyorum inan olumlu düşünüyorum yediklerime dikkat ediyorum folikasitle progestanı düzenli içiyorum bide iş felan hiç yapmıyorum her fırsatta dinleniyorum hafta içi kesin gideecem ama doktoraa bakalım inşalla o zamana kadar birazcık olsun büyümüş olur bebişş:))canım sen folik asit kullanıyomusun bu arada
Canim sen progestani gebelikten once mi kullanmaya basladin ben de corasprin ve folik kullandim biraktim tekrar basliyim olmazsa

Canim sen progestani gebelikten once mi kullanmaya basladin ben de corasprin ve folik kullandim biraktim tekrar basliyim olmazsa

canım corasprini bence doktora sormadan kullanma çünkü kan pıhtalaşması durumunda veriolar onu.sende böyle bir sorun yoksa eger yan etki yapabilir. folik asiti bende dönem dönem kullanıyodum bebek düşünmeye başladımdan beri bu son ayda farkında olmadan b12 vitamini kullanıyodum hamileymişim meger.inş yan etkisi olmaz progestanı bana doktor verdi öğrendikden sonraa önlem amaçlı veriyorum dedii artık kanama felan olmasın diye.

ay doğru söylüosun canım ama işte akşama kadar bilg başındayım evde boş vakitlerimde giriyorum en iyisi bu dönemde uzak durmak haklısın

pes eder gibi oluyorum bazn tazalım burda tekrar. baştan sorunumuzu ve neler kullandıklarımızı yazalım ben çok aksattım bu ara bıktım artık birbirimize güç verelim. bu arada bilgilerimizi de paylaşalım. tüp yapturcak olan var mı mesela dikkat etmemmiz ve yapmamız gereken şeyleri yazalım burda, tüpe veya aşılamaya hazırlık olsun konumuz

Ben kayınvalide ziyareti yaptım canım. Bebiş sordu bana yine:-(((( Öyle işte, bizim gezimiz de bu...

sorulmasa olmaz sanki olunca zaten duyulacakk ya canım bide varya alakasız alakasız kişiler sormazmı gecensene eşimin ailesinden adını zanını bile bilmedim gıcık bir kadın bana gelin gelin biz seni niye getirdikk hani bebek demezmi o kadar kiişinin ortasında gıcıkk kadın sanki üstüne vazife söyledikleri saçma sapan şeylerin bizi nasıl yaraladını bile bilmiolarr

sorulmasa olmaz sanki olunca zaten duyulacakk ya canım bide varya alakasız alakasız kişiler sormazmı gecensene eşimin ailesinden adını zanını bile bilmedim gıcık bir kadın bana gelin gelin biz seni niye getirdikk hani bebek demezmi o kadar kiişinin ortasında gıcıkk kadın sanki üstüne vazife söyledikleri saçma sapan şeylerin bizi nasıl yaraladını bile bilmiolarr

Canım inşallah sağlıklı bir bebeğin olsun de hepsine kapak olsun!!!

pes eder gibi oluyorum bazn tazalım burda tekrar. baştan sorunumuzu ve neler kullandıklarımızı yazalım ben çok aksattım bu ara bıktım artık birbirimize güç verelim. bu arada bilgilerimizi de paylaşalım. tüp yapturcak olan var mı mesela dikkat etmemmiz ve yapmamız gereken şeyleri yazalım burda, tüpe veya aşılamaya hazırlık olsun konumuz

Canım benim eşimin sperm sayısında, hızında ve morfolojisinde sıkıntı var. Dr. Trental ve evicap verdi ilaç olarak, biz de keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ilave olarak. Ben de sorun yok ama ben de belki olayı hızlandırır diye soğan kürü uyguluyorum.
Sakın yılma, herşeyin bir zamanı vardır, ümidini sakın yitirme canımmm.Bu kürlerin sebep olduğu ya da tedaviyle hamile kalan bir sürü kişi var. Allah en kısa zamanda hepimize şifa verir inşallah!!!

Bitsin artik bu izdirap diyerek uyandim bugun..cok yorgunum arkadaslar.ben bu dunyadaki cehenneme dayanamadim allah gercek cehennemden korusun. Hicbisey benden onemli olmamali.olmayinca olmuyor zorlamaya gerek yok.sil bastan yeni bir hayat beni bekliyor.birazdan esyalarimi toplayip gidicem bu evden.kurtuluyorum yasasiiiiiinnn diye bagirasim var.neler yasadim neler duvarlarin yerlerin agzi olsa keske.ama obur dunyada bana sahitlik yapacaklar biliyorum.cocugumuz da olmuyor zaten adamin umurunda degil hergun iciyor sigara da var tabi dr un verdigi ilaclari hic duzenli kullanmiyir ne diye ugrasicam su da var ama dr ne yaparsan yap cocugunuz olmaz deseydi hic onemli degil onunla yaslanirdim ama adam in umurunda degil ki dayak hakaret ihanetten de supheleniyorum cebimde en fazla 10 tl param oluyor annemin evinde bu kadar madur olmadim 3kurusun hesabini soruyor yeter biktim anneme baktim bosanip hemen evlencem tekrar acilarim kabuk baglamiyor yoksa

Back
X