kuzum hoşgeldin nerelere gittin bende merak ettim seni vallaa.bende durumlar iyi dün çok güzeldii gezmeleree gittimm:))diyarbakır mardinn.çok güzel bir yerdi mardinn kesinlikle görülmeye değer..bu arada bende durumlar heyecanlııı bekliyorum canım adet olmadım bu ayy 32 gün bugün normalde 28 hadi bilemedin 29 da olurdum bu ay tıkkk yokk asıl bombaa dayanamadım test yaptımmm hemde iki defa ama ikisindede çokk silikk çıktı ikinci çizgi şimdi heyacanla bekliyorum yarine kan tahlili vereyim diyorum neyse çıksın ortaya sevineceksem sevinim üzüleceksem üzülimmm ...
Ayyy inanmiyorum yaa kesin var bisey allah bilir de insallah vardir ben daha yeni okuyorum yazdigini kac gundur balikesirdeyiz yeni donuyoruz biz de cepten girdim bi bakiyim diye hakikaten bomba haber verdin yarin erkenden nette olucam cepten pek detayli bakamiyorum allaha emanet ol insallah tutunmustur bebek:) sorma bende bu ay dusukten supheleniyorum cok tuhaf oldu hem gunum gecti gec oldu. Hem de ozelden anlatirim tuhaf seyler oldu