Bence normal cnm doktorun sana demedi mi bişey kontorle gittiğinde? Bneim doktorum 40 günü bile bulabilir dedi18 gün oluyor bugün kürtaj olalı canım. Kesilmişti 10 gün sonra falan. Iki gündür tekrar başladı biraz yoğun olarak.
Yaaa ben senı yerim amaYa Hemşehrim nasıl sevindim ya,hâlâ siteye girince yüzüme tebessüm doluyo❤ Sevindiğini hissetmek ne bilim mutlu oldum
Kadın olmak böyle bişey iste.. Bitmez sorunlar.. Kendı doktoruna gıt yarın hemen, 4 gun yasak var bak3 ay önce smear de yapılmıştı temizdi canım. Valla artık ne doktor ne hastane görmek istemiyorumher gittiğimde bişey çıkıyor
Adet oluyor olmayasın cnm, benım de 18.gün geldı degısık tı syah leke leke geldı once bıraz kırmızı oldu sonra aynı leke devam etti 5 gun sonra oldu, İlk adet farklı olabılıyormus18 gün oluyor bugün kürtaj olalı canım. Kesilmişti 10 gün sonra falan. Iki gündür tekrar başladı biraz yoğun olarak.
Hey Allah im yaAy inanmazsın belki ama bende öyleyimŞu genç yaşımda bu kadar hastalık da neyin nesi diyorum Sonra Allah tan geliyo diyip sabır etmeye çalışıyorum
Dün ben de deli gibi ağladım duygu patlamasi yaşadım. Ama inanılmaz heyecanliyim şuan kadar mutlu olacağım ki eğer rabbim yazmışsa senin içinAynen canm kan da görene kadar guvenmem, zaten hala aklımı kurcalıyor adet gunu sılık olması, bekleyip gorecez, zaman gercekten de herseyın ılacı, daha dun pıhtılasma sonucunu alınca hıckıra hıckıra agladım, bak bugun cızgıyı gorunce sevınc ten delıye dondum, rabbim en dogrusunu, en hayırlısını bilir bizim için, dua edıcez, cok dua ettim, cok üzüldüm, yenıden nasip et diye.. İnsallah kan testı de guzel cıkar, mutluluğum yarım kalmaz
Iki hafta sonra kendi doktoruma gitcem canım. Bakalım o ne diyecek. Oda bıktı benden sürekli farklı bi soruyla gidiyorum karşısınaHay Allahım o nedenmiş ya dur bakalım sakin ol canım başka doktora da git de
2 hafta olabilir demişti canım. Bitip tekrar yoğun başlayınca bide yoğun bel ağrısı olunca korktum.Bence normal cnm doktorun sana demedi mi bişey kontorle gittiğinde? Bneim doktorum 40 günü bile bulabilir dedi
İnşallah canım diğerindede düşüktü hayırlısıBenim 16ydi cnm doktorum bi sürü takviye vermişti sıkıntı yapma bol bol dinlen dua et
Ilk adetin mi 18. Günde oldu canım? Biliyorumki adet mi değil mi kuzum. Bel ve kaşık ağrısı var yoğun. Doktor ilk adet 4-6 hafta arası olur demişti. Iki hafta sonra gitcem kendi doktoruma.Adet oluyor olmayasın cnm, benım de 18.gün geldı degısık tı syah leke leke geldı once bıraz kırmızı oldu sonra aynı leke devam etti 5 gun sonra oldu, İlk adet farklı olabılıyormus
Yaa canımsınDün ben de deli gibi ağladım duygu patlamasi yaşadım. Ama inanılmaz heyecanliyim şuan kadar mutlu olacağım ki eğer rabbim yazmışsa senin için
Bugün anneme bahsettim hikâyelerinizden. Her birinize dua ettikgebe topiği olsun burası
Cennette meleklerimiz de böyle yoldaş olsun.
İçini ferah tut.Benimde yoğun kanamalı geçti 2.de ama 3 ay filan uğraştım sonra düzene girdi ve kontrole gittiğimde biraz enfeksiyon çıkmıştı herşey iyi güzel demişti.Oysa Ben kafamda ne senaryolar çiziyordumIki hafta sonra kendi doktoruma gitcem canım. Bakalım o ne diyecek. Oda bıktı benden sürekli farklı bi soruyla gidiyorum karşısına
Evet evet 18.günde geldı,o adetten 13 gun sonra da yumurtlma oldu, ama benımkı ılacla dusuk tu, o yuzden erken gelmıs olabılırIlk adetin mi 18. Günde oldu canım? Biliyorumki adet mi değil mi kuzum. Bel ve kaşık ağrısı var yoğun. Doktor ilk adet 4-6 hafta arası olur demişti. Iki hafta sonra gitcem kendi doktoruma.
Peşpeşe güzel haberler verelim insallahbu sefer saglıcakla olsunnnarkadaslar
Enfeksiyon olunca nasıl belirti verdi canım. Bende öyleyim valla. Diyorumya tıp fakültesi bitirsem ancak bu kadar bilgi sahibi olurdum. O mu bu mu şumu diyeİçini ferah tut.Benimde yoğun kanamalı geçti 2.de ama 3 ay filan uğraştım sonra düzene girdi ve kontrole gittiğimde biraz enfeksiyon çıkmıştı herşey iyi güzel demişti.Oysa Ben kafamda ne senaryolar çiziyordumKesin çok kötü bi şey var kist var miyom vs..
Hoş geldin canım yeniden sağlıkla nasip olsun inşallahMerhaba arkadaşlar benim 2 sene önceden 5.5 aylık bi kaybım var 2 yıldır da olmuyordu tüp benek yaptırdık bugün sonucumu aldım negatif geldim aranıza
Ben de ilk smear'i Kürtajdan 1.5 Ay sonra yaptırdım. Ihmal etme mutlaka yaptır sıkıntı yoktur allahın izniyleValla aman şuan milletten ziyade iki kafa takıntım var biri genetik perşembe test yapacak mı diğeri benim ihmalkarlığım düşük sonrası dank etti başımageçen yaz tatilde bir tura katıldık o turdan geldik bir süre sonra HPV olduğumu öğrendim yüksek ihtimal bir çok ortak lavabo kullanmak zorunda kaldım ve bela yine beni buldu,eşimde yok bende vardı tipine baktırdım risk grubunda olmayan bir tip. Ama ben o zamandan bu zamana hiç smear testi yaptırmadım saf gibi şimdi aldı beni bir korku. Valla bir düşük sonrası beyin her şeyi düşünmeye başlıyor
Bu doktorda bana yumurtlama kanaması olabilir yada hormonal vs dedi. Ne karmaşık canlılarız ya.Evet evet 18.günde geldı,o adetten 13 gun sonra da yumurtlma oldu, ama benımkı ılacla dusuk tu, o yuzden erken gelmıs olabılır
Öyle canım. Senin peki nasıl oldu kalbimi durdu.Kesinlikle, zaman herseyın ılacı..
Cidden bundan sonra kesinlikle sağlığımıza daha çok dikkat edeceğiz gibiBen de ilk smear'i Kürtajdan 1.5 Ay sonra yaptırdım. Ihmal etme mutlaka yaptır sıkıntı yoktur allahın izniylezamanla geliyor boyle şeyler akla. Bundan sonra düzenli kontrol oluruz artık.