Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm kan da görene kadar guvenmem, zaten hala aklımı kurcalıyor adet gunu sılık olması, bekleyip gorecez, zaman gercekten de herseyın ılacı, daha dun pıhtılasma sonucunu alınca hıckıra hıckıra agladım, bak bugun cızgıyı gorunce sevınc ten delıye dondum, rabbim en dogrusunu, en hayırlısını bilir bizim için, dua edıcez, cok dua ettim, cok üzüldüm, yenıden nasip et diye.. İnsallah kan testı de guzel cıkar, mutluluğum yarım kalmaz

Bilmiyorum ki canım ama öncekindede 8 gün kala 100 küsur bi değer çıkmıştı ben rüyamda gördüm dün ondan yaptım testi ama hala inanamıyorum ki kimseye de bişey diyemedim
Bence söyleme de bir müddet,ben aileme kadar hep haber vermiştim sonra tek tek kötü haberi verdim ondan ağzım yandı artıkama inşallah sağlıkla ilerler de sonra rahat rahat paylaşırsın

Bilmiyorum ki canım ama öncekindede 8 gün kala 100 küsur bi değer çıkmıştı ben rüyamda gördüm dün ondan yaptım testi ama hala inanamıyorum ki kimseye de bişey diyemedim
Erken yumurtluyorsun o zaman sen kuzum 8 gun kala 100 cıkması mumkun deıl, adetten bır gunn once 80 100 arası oluyor genelde kız aklıma ne geldı, ikiz olabılır mı

Bence söyleme de bir müddet,ben aileme kadar hep haber vermiştim sonra tek tek kötü haberi verdim ondan ağzım yandı artıkama inşallah sağlıkla ilerler de sonra rahat rahat paylaşırsın
Ben de hıc kımseye soylemıcem, 3 aylık olana kadar, sonra gecmıs olsuna arıyorlar tek tek cevap verip acıklama yapmak zorunda kalıyorsun

Ay inşallah senin için bol bol dua edeceğim bakalım yarın bizim için hangi haber hayırlı olacak

Benimde öyle olmuştu herkes biranda ogrenivermisti sonrada kötü oldu o yüzden de galiba korkuyorum biraz Dr gidecem kalp atışı falan ondan sonra söylemeyi planlıyorum canım inşallah hersey guzel gider

Erken yumurtluyorsun o zaman sen kuzum 8 gun kala 100 cıkması mumkun deıl, adetten bır gunn once 80 100 arası oluyor genelde kız aklıma ne geldı, ikiz olabılır mı

Aklın yolu bir benim de aklıma o geldi
Öncekini bilmiyorum yumurtlama yi ama bunda sana attimya ayın 17 sinde yumurtladim ertesi gün siliklesti Allah hayırlısını versin ya olsun da sağ salim ikiz olsunAllah size 3uz versin Aminnnn

Öncekini bilmiyorum yumurtlama yi ama bunda sana attimya ayın 17 sinde yumurtladim ertesi gün siliklesti Allah hayırlısını versin ya olsun da sağ salim ikiz olsunAllah size 3uz versin Aminnnn
Bende üçüz büyütecek beden yok 152 boy 47 kilo,üçüz olsa minik bir yuvarlak olurum galiba

Sohrab gebelik mi var sayfslatı incelerken denk geldim
Ben de hıc kımseye soylemıcem, 3 aylık olana kadar, sonra gecmıs olsuna arıyorlar tek tek cevap verip acıklama yapmak zorunda kalıyorsun
Hayırlı olsun cnm inş.sağlıkla kucağına alırsın

Bende üçüz büyütecek beden yok 152 boy 47 kilo,üçüz olsa minik bir yuvarlak olurum galiba
Benım bı arkadsım aynı senın olculerde, 4700 bebek dogurdu, 38.haftada sezeyanla aldılar, doktor 40 beklersek 6 kılo olacak demıstı, 40ında girmeye gıttık masallah 3 4 aylık gıbıydı
İmkansız deil bak

Şiöidlik idrar testinde silik bir cizgi var cnm, bakalım yarın da cıkarsa cızgı kan testine gıdıcem ınsallah
Kuzummm umut oldunuz bak bir arkadaşa daha denk geldim bu topikte çok sevindim cnm inş.bizede dua et

Kuzummm umut oldunuz bak bir arkadaşa daha denk geldim bu topikte çok sevindim cnm inş.bizede dua et
Eger ben de hamıleysem üçümüz de ıkıncı adete tekrar hamıle kalmıs olcaz sımdılık 2 hamılemız var Katre-i Matemm ve M Merven5
İnsallahh hepımız bu mutluluğu saglıcakla bıdaha yasariz

Cidimisin maşallahvalla benim de eşimin de kemik yapısı felan ince öyle bişey olsa da bu kez eşimin sülalesi nazardan yer çocuğu küçük olsa da besleyemedi derler

Açık yapalım dedi canım benimde 2 2 buçuk ve 3 buçuk cm sen açık mı kapalı mı
Ben şuan düşükten dokayı bekleme aşamasındayım rahim kendini toparlıycak daha konuşmadık ama bende bilmiyorum rahime en az zararı hangisi vericekse o şekilde olsun isterim

Onlara bakma sen derler de derler
Valla aman şuan milletten ziyade iki kafa takıntım var biri genetik perşembe test yapacak mı diğeri benim ihmalkarlığım düşük sonrası dank etti başımageçen yaz tatilde bir tura katıldık o turdan geldik bir süre sonra HPV olduğumu öğrendim yüksek ihtimal bir çok ortak lavabo kullanmak zorunda kaldım ve bela yine beni buldu,eşimde yok bende vardı tipine baktırdım risk grubunda olmayan bir tip. Ama ben o zamandan bu zamana hiç smear testi yaptırmadım saf gibi şimdi aldı beni bir korku. Valla bir düşük sonrası beyin her şeyi düşünmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…