Aynen canm kan da görene kadar guvenmem, zaten hala aklımı kurcalıyor adet gunu sılık olması, bekleyip gorecez, zaman gercekten de herseyın ılacı, daha dun pıhtılasma sonucunu alınca hıckıra hıckıra agladım, bak bugun cızgıyı gorunce sevınc ten delıye dondum, rabbim en dogrusunu, en hayırlısını bilir bizim için, dua edıcez, cok dua ettim, cok üzüldüm, yenıden nasip et diye.. İnsallah kan testı de guzel cıkar, mutluluğum yarım kalmazValla buradaki herkese aklıma geldikçe kendim kadar dua ediyorum çünkü çok emek veriyoruz,Rabbim inşallah sağlıkla bebek nasip ederse de hem evlatlarımız hayırlı olur şu emeklerimize değer hem de biz iyi birer anne oluruzValla ben de nedense çok inanıyorum bu topikten mutlu ayrılacagız ve bak belki de sen çok yaklaştın hayaline ama heves kırmak için değil kan testinde görene kadar temkinli bol dualı hayırlısını bekleyeceğiz mecbur
Bence söyleme de bir müddet,ben aileme kadar hep haber vermiştim sonra tek tek kötü haberi verdim ondan ağzım yandı artıkBilmiyorum ki canım ama öncekindede 8 gün kala 100 küsur bi değer çıkmıştı ben rüyamda gördüm dün ondan yaptım testi ama hala inanamıyorum ki kimseye de bişey diyemedim
Teşekkür ederimHayırlı olsun bizede dua et
Erken yumurtluyorsun o zaman sen kuzum 8 gun kala 100 cıkması mumkun deıl, adetten bır gunn once 80 100 arası oluyor geneldeBilmiyorum ki canım ama öncekindede 8 gün kala 100 küsur bi değer çıkmıştı ben rüyamda gördüm dün ondan yaptım testi ama hala inanamıyorum ki kimseye de bişey diyemedim
Ben de hıc kımseye soylemıcem, 3 aylık olana kadar, sonra gecmıs olsuna arıyorlar tek tek cevap verip acıklama yapmak zorunda kalıyorsunBence söyleme de bir müddet,ben aileme kadar hep haber vermiştim sonra tek tek kötü haberi verdim ondan ağzım yandı artıkama inşallah sağlıkla ilerler de sonra rahat rahat paylaşırsın
Ay inşallah senin için bol bol dua edeceğim bakalım yarın bizim için hangi haber hayırlı olacakAynen canm kan da görene kadar guvenmem, zaten hala aklımı kurcalıyor adet gunu sılık olması, bekleyip gorecez, zaman gercekten de herseyın ılacı, daha dun pıhtılasma sonucunu alınca hıckıra hıckıra agladım, bak bugun cızgıyı gorunce sevınc ten delıye dondum, rabbim en dogrusunu, en hayırlısını bilir bizim için, dua edıcez, cok dua ettim, cok üzüldüm, yenıden nasip et diye.. İnsallah kan testı de guzel cıkar, mutluluğum yarım kalmaz
Benimde öyle olmuştu herkes biranda ogrenivermisti sonrada kötü oldu o yüzden de galiba korkuyorum biraz Dr gidecem kalp atışı falan ondan sonra söylemeyi planlıyorum canım inşallah hersey guzel giderBence söyleme de bir müddet,ben aileme kadar hep haber vermiştim sonra tek tek kötü haberi verdim ondan ağzım yandı artıkama inşallah sağlıkla ilerler de sonra rahat rahat paylaşırsın
Aklın yolu bir benim de aklıma o geldiErken yumurtluyorsun o zaman sen kuzum 8 gun kala 100 cıkması mumkun deıl, adetten bır gunn once 80 100 arası oluyor geneldekız aklıma ne geldı, ikiz olabılır mı
Erken yumurtluyorsun o zaman sen kuzum 8 gun kala 100 cıkması mumkun deıl, adetten bır gunn once 80 100 arası oluyor geneldekız aklıma ne geldı, ikiz olabılır mı
Öncekini bilmiyorum yumurtlama yi ama bunda sana attimya ayın 17 sinde yumurtladim ertesi gün siliklesti Allah hayırlısını versin ya olsun da sağ salim ikiz olsunAklın yolu bir benim de aklıma o geldi
Üçüz olsa, Baska cocuk da yapmamÖncekini bilmiyorum yumurtlama yi ama bunda sana attimya ayın 17 sinde yumurtladim ertesi gün siliklesti Allah hayırlısını versin ya olsun da sağ salim ikiz olsunAllah size 3uz versin Aminnnn
Bende üçüz büyütecek beden yok 152 boy 47 kilo,üçüz olsa minik bir yuvarlak olurum galibaÖncekini bilmiyorum yumurtlama yi ama bunda sana attimya ayın 17 sinde yumurtladim ertesi gün siliklesti Allah hayırlısını versin ya olsun da sağ salim ikiz olsunAllah size 3uz versin Aminnnn
Hayırlı olsun cnm inş.sağlıkla kucağına alırsınBen de hıc kımseye soylemıcem, 3 aylık olana kadar, sonra gecmıs olsuna arıyorlar tek tek cevap verip acıklama yapmak zorunda kalıyorsun
Benım bı arkadsım aynı senın olculerde, 4700 bebek dogurdu, 38.haftada sezeyanla aldılar, doktor 40 beklersek 6 kılo olacak demıstı, 40ında girmeye gıttık masallah 3 4 aylık gıbıydıBende üçüz büyütecek beden yok 152 boy 47 kilo,üçüz olsa minik bir yuvarlak olurum galiba
Şiöidlik idrar testinde silik bir cizgi var cnm, bakalım yarın da cıkarsa cızgı kan testine gıdıcem ınsallahSohrab gebelik mi var sayfslatı incelerken denk geldim
Hayırlı olsun cnm inş.sağlıkla kucağına alırsın
Kuzummm umut oldunuz bak bir arkadaşa daha denk geldim bu topikte çok sevindim cnm inş.bizede dua etŞiöidlik idrar testinde silik bir cizgi var cnm, bakalım yarın da cıkarsa cızgı kan testine gıdıcem ınsallah
Eger ben de hamıleysem üçümüz de ıkıncı adete tekrar hamıle kalmıs olcazKuzummm umut oldunuz bak bir arkadaşa daha denk geldim bu topikte çok sevindim cnm inş.bizede dua et
Cidimisin maşallahBenım bı arkadsım aynı senın olculerde, 4700 bebek dogurdu, 38.haftada sezeyanla aldılar, doktor 40 beklersek 6 kılo olacak demıstı, 40ında girmeye gıttık masallah 3 4 aylık gıbıydı
İmkansız deil bak
Onlara bakma sen derler de derlerCidimisin maşallahvalla benim de eşimin de kemik yapısı felan ince öyle bişey olsa da bu kez eşimin sülalesi nazardan yer çocuğu küçük olsa da besleyemedi derler
Ben şuan düşükten dokayı bekleme aşamasındayım rahim kendini toparlıycak daha konuşmadık ama bende bilmiyorum rahime en az zararı hangisi vericekse o şekilde olsun isterimAçık yapalım dedi canım benimde 2 2 buçuk ve 3 buçuk cm sen açık mı kapalı mı
Valla aman şuan milletten ziyade iki kafa takıntım var biri genetik perşembe test yapacak mı diğeri benim ihmalkarlığım düşük sonrası dank etti başımaOnlara bakma sen derler de derler