Sabaha kadar sag cıkalım
YaaaSabaha kadar sag cıkalımtertemiz uyanayım ınsallah
İnsallahh canm öglen buralarda olYaaaBen sana demiştim kendiliğinden olacak inşAllah diye Valla ben senden çok umutlandım şu an, yarını heyecanla bekliyorum. Yarın beni de etiketle olur mu? Kaçırıyorum bazen. Of çok mutlu olurum ya inşAllah hamilesindir
Bak varda da yoksa da bizi etiket yap tamam mı cidden heyecan gerginlik zirve şuanAynen bende oyleyım suanda
Yeni doğum yapmış yakın arkadaşının sırf hamile olduğu için alakasız biri ile yakınlaşıp bebegini kaybettiğin için senden uzaklaşması..
Biz insan mı yiyoruz
Doğacak evladıma teyze mi yok be o kaybeder
Demek ki beni hiç tanıyamamış. Ben sevdiklerimin mutluluğuna çılgınlar gibi sevinirim. Herseyinde yanında oldum. Kotu günlerinde de. Hamile kaldığında bebegini istemiyordu hiç deli gibi agliyodu, kendi dertlerimi bırakıp (cenazemiz vardi) onu teselli ediyodum. Verdiğim emeklere yanarım. Yine yükseldim
En yakın arkadsımdan yedim o darbeyi bende, hamıle kalana kadar beraber agladık, hamıle kaldı hamılleıgı boyunca butun sorunlarını dinledim teselli ettim,hergun 2 saat konustuk telefon kapanırdı, gerı arardık..bebegı dogdı eylulde, telefonlarımı acımadı bebegın resmını bıle zar zor gonderdı, en son ogretmenler gununde aradı dusuk yaptım nasılsın dedı, ogretmenler gununu kutladı, bebegı sordum yine gondermedı resmını, o gunden berı de ne bır mesaj ne bır arama.. Artık en yakın arkadsım deıl! Belkı bır gun ararsa dıye soylıceklerımı kuruyorum kafamda ama telefonu acar mıyım onu da bılmıyorum.. Bebegıyle mutlu olsun ınsallah..Yeni doğum yapmış yakın arkadaşının sırf hamile olduğu için alakasız biri ile yakınlaşıp bebegini kaybettiğin için senden uzaklaşması..
Biz insan mı yiyoruz
Demek ki beni hiç tanıyamamış. Ben sevdiklerimin mutluluğuna çılgınlar gibi sevinirim. Herseyinde yanında oldum. Kotu günlerinde de. Hamile kaldığında bebegini istemiyordu hiç deli gibi agliyodu, kendi dertlerimi bırakıp (cenazemiz vardi) onu teselli ediyodum. Verdiğim emeklere yanarım. Yine yükseldim
Ayyyyyy fotoğrafı da yeriz çünküEn yakın arkadsımdan yedim o darbeyi bende, hamıle kalana kadar beraber agladık, hamıle kaldı hamılleıgı boyunca butun sorunlarını dinledim teselli ettim,hergun 2 saat konustuk telefon kapanırdı, gerı arardık..bebegı dogdı eylulde, telefonlarımı acımadı bebegın resmını bıle zar zor gonderdı, en son ogretmenler gununde aradı dusuk yaptım nasılsın dedı, ogretmenler gununu kutladı, bebegı sordum yine gondermedı resmını, o gunden berı de ne bır mesaj ne bır arama.. Artık en yakın arkadsım deıl! Belkı bır gun ararsa dıye soylıceklerımı kuruyorum kafamda ama telefonu acar mıyım onu da bılmıyorum.. Bebegıyle mutlu olsun ınsallah..
Ben hic anlamiyorum boyle insanlariEn yakın arkadsımdan yedim o darbeyi bende, hamıle kalana kadar beraber agladık, hamıle kaldı hamılleıgı boyunca butun sorunlarını dinledim teselli ettim,hergun 2 saat konustuk telefon kapanırdı, gerı arardık..bebegı dogdı eylulde, telefonlarımı acımadı bebegın resmını bıle zar zor gonderdı, en son ogretmenler gununde aradı dusuk yaptım nasılsın dedı, ogretmenler gununu kutladı, bebegı sordum yine gondermedı resmını, o gunden berı de ne bır mesaj ne bır arama.. Artık en yakın arkadsım deıl! Belkı bır gun ararsa dıye soylıceklerımı kuruyorum kafamda ama telefonu acar mıyım onu da bılmıyorum.. Bebegıyle mutlu olsun ınsallah..
Bi de lohusa sendromunun arkasına sıgınmaları yok mu.. İçleri fesat bunların..Ayyyyyy fotoğrafı da yeriz çünküaynı şekilde yüzünü bambaşka bi insanin paylaştığı fotoğraftan gördüm bugün. Bir kere yalandan yarim yamalak atmıştı. Ben böyle düşünen insanların içinde öyle duygular olduğuna inanıyorum. Demek ki kendisi bişeyleri çekemeyecek biri ki karşısındakinden bunu bekliyo.
Benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
Bebeğimi öğrendiğimde bi çok kişiyle paylaştım. Eğer nasip olursa 3 aydan önce sadece çekirdek kadro bilecek diyorum artık. Fazlasına gerek yok.
Ayy yemin ederim ayni ben, bi ara esime dogana kadar inanamicam galiba acaba 3.ayda aileye soylesek dogunca da official aciklama mi yapsak demistim donakalmistiAyyyyyy fotoğrafı da yeriz çünküaynı şekilde yüzünü bambaşka bi insanin paylaştığı fotoğraftan gördüm bugün. Bir kere yalandan yarim yamalak atmıştı. Ben böyle düşünen insanların içinde öyle duygular olduğuna inanıyorum. Demek ki kendisi bişeyleri çekemeyecek biri ki karşısındakinden bunu bekliyo.
Benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
Bebeğimi öğrendiğimde bi çok kişiyle paylaştım. Eğer nasip olursa 3 aydan önce sadece çekirdek kadro bilecek diyorum artık. Fazlasına gerek yok.
Evet bebek yoktu belki fasulye kadar Bı et parcası ıcın uzuluyoruz ama o fasulyenin bıze hissettirdikleri, hayallerimiz.. Kımse onları dusunemeıyor ısteBen hic anlamiyorum boyle insanlaribende en cok acimi hafife alanlara sinir oldum bu surecte hepsiyle de arama mesafe koydum. Yok yasim gencmis cok kafama takiyormusum, yok zaten tam bebek bile degilmis niye bu kadar uzuluyormusum yine olurmus. Bence evladini kaybetmis insana gecmis olsun bile denmez eksik kalir, basin sagolsun denir. O kisinin acisini kucumsemek ise hadsizliktir. Bilmiyorum herhalde baslarina gelmeyince idrak edemiyorlar.
Kurban olsunlar fasulyelerimize de fasulyelerimizin bize hissettirdiklerine de. Fesatları hayatımızdan çıkarıyoruz.Evet bebek yoktu belki fasulye kadar Bı et parcası ıcın uzuluyoruz ama o fasulyenin bıze hissettirdikleri, hayallerimiz.. Kımse onları dusunemeıyor ıste
Yendien ayaga kalkıcaz hepımızKurban olsunlar fasulyelerimize de fasulyelerimizin bize hissettirdiklerine de. Fesatları hayatımızdan çıkarıyoruz.
Teyzeleri yesin onu be, biz daha ölmedik merak etme buralardayızYeni doğum yapmış yakın arkadaşının sırf hamile olduğu için alakasız biri ile yakınlaşıp bebegini kaybettiğin için senden uzaklaşması..
Biz insan mı yiyoruz
Gebelik testi yaptın mıı ben kaçırmışım orayıııYarın sabaha kadar adet olmazsam, sabah idrar testi yaparım eger cızgı cıkarsa oglene dogru gıderım kan vermeye
Bende böyle mevzularda aksine arkadaşın yanında olunmalı benm bebeğimi kıskanır diye uzak durmaktan ziyade..Yeni doğum yapmış yakın arkadaşının sırf hamile olduğu için alakasız biri ile yakınlaşıp bebegini kaybettiğin için senden uzaklaşması..
Biz insan mı yiyoruz
Oyy canim sagliklisi olsun inşallahGünaydın kızlar
Güne kanama ile basladım, yıne de test yaptım, negatif cıktı.. Dunku test bozuktu sanırım, bugun hastaneyi arıcam, doktor adetın ikinci günü gel demisti.. Nasip önümüzdeki aya.. Aşılama yolu göründü bana yine