- 13 Aralık 2020
- 155
- 185
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz içinBen şuan düşükten dokayı bekleme aşamasındayım rahim kendini toparlıycak daha konuşmadık ama bende bilmiyorum rahime en az zararı hangisi vericekse o şekilde olsun isterim
Hoşgeldin canm, toparlanacaksın hemen yenıden cabalıcaz, bebegımizi saglıcakla kucagımıza alana kadar durmıcazMerhaba arkadaşlar benim 2 sene önceden 5.5 aylık bi kaybım var 2 yıldır da olmuyordu tüp benek yaptırdık bugün sonucumu aldım negatif geldim aranıza
Aksatma igneni, yukselır canmMerve un hamile mi canım çok tebrik ederim kızlar bugün doktora gittim beta hcg güzel artmış ama progesteran 12 çıktı iğne ve ilaç verdi doktor
Kürtajdan oldugu ıcın kendı doktorun evhamlandırmak ıstememıstır belkıKızlar ya kanamam devam ediyor demistimya, bugün evimin yakınında bi özel hastaneye gittim. İçim rahat etsin diye. Gitmez olaydım. Kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını yumurtlama yada hormonal olabileceğini söyledi. Rahim ağzında yara var dedi ve ben şok. Daha önce yoktu böyle bişey. Kürtajdan mi oldu acaba. Cuma günü kendi doktorumda bakmıştı böyle bişey demedi. Kendi doktorumdan randevuyu iki hafta sonrasına alabildim. Simdi de bunla mi uğraşıcam ben ya. Biri bitiyor biri başlıyor.
Bence kendi doktorunada görünmelisin sonrasında emin olup ona göre bi tedavi alırsın canım.Her doktora hemen inanıp karamsar olma.Kızlar ya kanamam devam ediyor demistimya, bugün evimin yakınında bi özel hastaneye gittim. İçim rahat etsin diye. Gitmez olaydım. Kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını yumurtlama yada hormonal olabileceğini söyledi. Rahim ağzında yara var dedi ve ben şok. Daha önce yoktu böyle bişey. Kürtajdan mi oldu acaba. Cuma günü kendi doktorumda bakmıştı böyle bişey demedi. Kendi doktorumdan randevuyu iki hafta sonrasına alabildim. Simdi de bunla mi uğraşıcam ben ya. Biri bitiyor biri başlıyor.
İnşallah yükselirAksatma igneni, yukselır canm
Anladım canım niye böyle hepsi Farklı birşey diyor ya insanın aklı karışırBenım doktorum cıddı bır sorun yok dedı, bır ıkı doktora daha sordum, hepsı hfarklı cevap verdi, bırısı hafıf pıhtılasma sorunu cıkmıs dedı, bırısı hemen tedaviye baslammalı dedı, bırısı de folık asıd yeterli dedı sanırım dusuk dozda ıgne yeva ılac kullandırtırlar
Benim 16ydi cnm doktorum bi sürü takviye vermişti sıkıntı yapma bol bol dinlen dua etMerve un hamile mi canım çok tebrik ederim kızlar bugün doktora gittim beta hcg güzel artmış ama progesteran 12 çıktı iğne ve ilaç verdi doktor
Kac gündur deavm ediyor kanaman cnmKızlar ya kanamam devam ediyor demistimya, bugün evimin yakınında bi özel hastaneye gittim. İçim rahat etsin diye. Gitmez olaydım. Kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını yumurtlama yada hormonal olabileceğini söyledi. Rahim ağzında yara var dedi ve ben şok. Daha önce yoktu böyle bişey. Kürtajdan mi oldu acaba. Cuma günü kendi doktorumda bakmıştı böyle bişey demedi. Kendi doktorumdan randevuyu iki hafta sonrasına alabildim. Simdi de bunla mi uğraşıcam ben ya. Biri bitiyor biri başlıyor.
3 ay önce smear de yapılmıştı temizdi canım. Valla artık ne doktor ne hastane görmek istemiyorum her gittiğimde bişey çıkıyorKürtajdan oldugu ıcın kendı doktorun evhamlandırmak ıstememıstır belkı
Ya Hemşehrim nasıl sevindim ya,hâlâ siteye girince yüzüme tebessüm doluyo❤ Sevindiğini hissetmek ne bilim mutlu oldumŞiöidlik idrar testinde silik bir cizgi var cnm, bakalım yarın da cıkarsa cızgı kan testine gıdıcem ınsallah
Aynen bende böyle düşünüyorum söylemem olursa uzun bi süreBen de hıc kımseye soylemıcem, 3 aylık olana kadar, sonra gecmıs olsuna arıyorlar tek tek cevap verip acıklama yapmak zorunda kalıyorsun
Iki hafta sonrasına aldım randevu kendi doktoruma canım. Her seferinde başka şey çıkıyor. Bir insan bu kadar mı sorunlu olur diyorum kendimeBence kendi doktorunada görünmelisin sonrasında emin olup ona göre bi tedavi alırsın canım.Her doktora hemen inanıp karamsar olma.
18 gün oluyor bugün kürtaj olalı canım. Kesilmişti 10 gün sonra falan. Iki gündür tekrar başladı biraz yoğun olarak.Kac gündur deavm ediyor kanaman cnm
Ay inanmazsın belki ama bende öyleyimŞu genç yaşımda bu kadar hastalık da neyin nesi diyorumSonra Allah tan geliyo diyip sabır etmeye çalışıyorumIki hafta sonrasına aldım randevu kendi doktoruma canım. Her seferinde başka şey çıkıyor. Bir insan bu kadar mı sorunlu olur diyorum kendime
Benım de öyle oldu aynen, karıstıAnladım canım niye böyle hepsi Farklı birşey diyor ya insanın aklı karışır
Hay Allahım o nedenmiş ya dur bakalım sakin ol canım başka doktora da git deKızlar ya kanamam devam ediyor demistimya, bugün evimin yakınında bi özel hastaneye gittim. İçim rahat etsin diye. Gitmez olaydım. Kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını yumurtlama yada hormonal olabileceğini söyledi. Rahim ağzında yara var dedi ve ben şok. Daha önce yoktu böyle bişey. Kürtajdan mi oldu acaba. Cuma günü kendi doktorumda bakmıştı böyle bişey demedi. Kendi doktorumdan randevuyu iki hafta sonrasına alabildim. Simdi de bunla mi uğraşıcam ben ya. Biri bitiyor biri başlıyor.