Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şuan düşükten dokayı bekleme aşamasındayım rahim kendini toparlıycak daha konuşmadık ama bende bilmiyorum rahime en az zararı hangisi vericekse o şekilde olsun isterim
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için

Kızlar ya kanamam devam ediyor demistimya, bugün evimin yakınında bi özel hastaneye gittim. İçim rahat etsin diye. Gitmez olaydım. Kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını yumurtlama yada hormonal olabileceğini söyledi. Rahim ağzında yara var dedi ve ben şok. Daha önce yoktu böyle bişey. Kürtajdan mi oldu acaba. Cuma günü kendi doktorumda bakmıştı böyle bişey demedi. Kendi doktorumdan randevuyu iki hafta sonrasına alabildim. Simdi de bunla mi uğraşıcam ben ya. Biri bitiyor biri başlıyor.

Merhaba arkadaşlar benim 2 sene önceden 5.5 aylık bi kaybım var 2 yıldır da olmuyordu tüp benek yaptırdık bugün sonucumu aldım negatif geldim aranıza
Hoşgeldin canm, toparlanacaksın hemen yenıden cabalıcaz, bebegımizi saglıcakla kucagımıza alana kadar durmıcaz

Kürtajdan oldugu ıcın kendı doktorun evhamlandırmak ıstememıstır belkı

Bence kendi doktorunada görünmelisin sonrasında emin olup ona göre bi tedavi alırsın canım.Her doktora hemen inanıp karamsar olma.

Anladım canım niye böyle hepsi Farklı birşey diyor ya insanın aklı karışır

Kac gündur deavm ediyor kanaman cnm

Bence kendi doktorunada görünmelisin sonrasında emin olup ona göre bi tedavi alırsın canım.Her doktora hemen inanıp karamsar olma.
Iki hafta sonrasına aldım randevu kendi doktoruma canım. Her seferinde başka şey çıkıyor. Bir insan bu kadar mı sorunlu olur diyorum kendime

Iki hafta sonrasına aldım randevu kendi doktoruma canım. Her seferinde başka şey çıkıyor. Bir insan bu kadar mı sorunlu olur diyorum kendime
Ay inanmazsın belki ama bende öyleyimŞu genç yaşımda bu kadar hastalık da neyin nesi diyorumSonra Allah tan geliyo diyip sabır etmeye çalışıyorum

Hay Allahım o nedenmiş ya dur bakalım sakin ol canım başka doktora da git de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…