Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya kanamam devam ediyor demistimya, bugün evimin yakınında bi özel hastaneye gittim. İçim rahat etsin diye. Gitmez olaydım. Kanama ile ilgili bi sıkıntı olmadığını yumurtlama yada hormonal olabileceğini söyledi. Rahim ağzında yara var dedi ve ben şok. Daha önce yoktu böyle bişey. Kürtajdan mi oldu acaba. Cuma günü kendi doktorumda bakmıştı böyle bişey demedi. Kendi doktorumdan randevuyu iki hafta sonrasına alabildim. Simdi de bunla mi uğraşıcam ben ya. Biri bitiyor biri başlıyor.
Geçmiş olsun canım bende kürtaj sonrası enfeksiyon oldum ağrılarım geçti ama vajinada elime gelen çizik tarzı bişey var. Kürtaj sırasında takılan aletten kaynaklandığını düşünüyorum. Enfeksiyonu da ordan kaptım sanırım. Cidden bitmiyor Allah beterinden korusun en kısa zamanda şifa versin inşallah

Geçmiş olsun canım bende kürtaj sonrası enfeksiyon oldum ağrılarım geçti ama vajinada elime gelen çizik tarzı bişey var. Kürtaj sırasında takılan aletten kaynaklandığını düşünüyorum. Enfeksiyonu da ordan kaptım sanırım. Cidden bitmiyor Allah beterinden korusun en kısa zamanda şifa versin inşallah
Aminnn canım Aminnn inşallah. Rabbim hepimize şifa ve sabır versin. Cerrahi bi işlem olduğu için hep böyle komplikasyonlar oluyor. Bebebeklerimizi kaybetmenin acısı bir yana birde fiziksel zorluklarla uğraşıyoruz. Enfeksiyon olunca nasıl belirtiler oldu canım. Kanama mi oluyor o zamanda.

Kızlar merhaba, bende ekim ayında 16 haftalık bebeğimi kaybettim kalp anomalisinden..devlete gidiyordum o vakit. Dedim bidaha gebe kalırsam özele gidicem.. ilk adetimi oldum ve ben gebe olduğumu öğrendim 7 aralıkta.. Bu sefer özele gittim baya araştırarak.. keseyi gördük her şey çok güzelken 5 +4 de birden kanamam oldu ve düşük başladı.. 1 haftadır kanama artıyor azalıyor kürtaja gerek kalmadan sonlandı gebeliğim..
Yanı özele gitmekte fayda etmedi. Anladım bir kez daha nasipten ötesi yok..

Şimdi burda gebe kalan 3 arkadaşımı görünce çok mutlu oldum.. umut hep var.. allahım sağlıkla surecinizin ilerlemesini nasip etsin..🙏

Aminnn canım Aminnn inşallah. Rabbim hepimize şifa ve sabır versin. Cerrahi bi işlem olduğu için hep böyle komplikasyonlar oluyor. Bebebeklerimizi kaybetmenin acısı bir yana birde fiziksel zorluklarla uğraşıyoruz. Enfeksiyon olunca nasıl belirtiler oldu canım. Kanama mi oluyor o zamanda.
Yok canım kasıklarda ve Rahim bölgemde ağrı oldu. İlişki sırasında baskı hissettim ve akıntım fazlaydı. Doktor önce fitil verdi geçmeyince krem ve antibiyotik kullandım.

Yok canım kasıklarda ve Rahim bölgemde ağrı oldu. İlişki sırasında baskı hissettim ve akıntım fazlaydı. Doktor önce fitil verdi geçmeyince krem ve antibiyotik kullandım.
Benimde kasik ve bel bölgemde ağrı var canim. Bugünkü doktor hiç ilgilenmedi. Inşallah kendi doktoruma gidene kadar kötü bişey olmaz.

Benimde kasik ve bel bölgemde ağrı var canim. Bugünkü doktor hiç ilgilenmedi. Inşallah kendi doktoruma gidene kadar kötü bişey olmaz.
Benim daha önce de olmuştu canım senede en az bir kez geçiriyorum bunu. İlk idrar yanmasıyla başlıyor sonra kasık ağrısı rahime atlıyor ve antibiyotik fitil iğne derken 15 20 gün ilişki yasağı derken geçiyor. Bel ağrısı da yapıyor ilerlemeden doktora git canım. Bu arada da maydanoz suyu ve içtiğin suya sirke katmanı tavsiye ederim tabi gebelik süphesi varsa sakın kullanma

Benim daha önce de olmuştu canım senede en az bir kez geçiriyorum bunu. İlk idrar yanmasıyla başlıyor sonra kasık ağrısı rahime atlıyor ve antibiyotik fitil iğne derken 15 20 gün ilişki yasağı derken geçiyor. Bel ağrısı da yapıyor ilerlemeden doktora git canım. Bu arada da maydanoz suyu ve içtiğin suya sirke katmanı tavsiye ederim tabi gebelik süphesi varsa sakın kullanma
Gebelik şüphesi yok canım yeni kürtaj oldum zaten. Maydanoz suyunu deneyeyim bari kendim evde doktor gidene kadar.

X