Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte öyle bir hâle gele geldik ki erkenden sevinemiyoruz bile🙈bu işler,testler çok karışık biri bat günü silik çizgi görür,kimisi de 4 gün önce bile net çizgi görüyor anlamıyorum ki. İnşallah yarın hakkında en hayırlı olanı öğrenirsin 😍🙏Ben de Perşembe araştırmada genetik bölümü için randevu aldım artık o bitsin gelip birde smear testi vereceğim daha😒
Allahım ınsallahh senın de guzel gonlune göre verir, cok içten dua ettin bana bılıyorum ❤️ bak sana dıyorum bu topıkte kı herkes hamıle kalacak 🥰❤️

Sohrab Sohrab cnm yarın yada ne zaman kan testi yaparsan hemen doktoruna bilgi ver yada acil iyi bi doktor bul igneye baslatir pıhtılaşma icin

Çok iyi yapmışsın bende ilk kürtajdan sonra genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı 2.gebeliğimde claxen 6000 lik iğneyle doğum yaptım şimdi nasip olursa 2.yi istiyoruz
Allah bagıslasın evladını❤️ınsallah cok bekletmeden gelır kardeşi de yavrunun🥰🥰🥰

Canım pıhtılaşmayı sorabildin mi bu arada?
Benım doktorum cıddı bır sorun yok dedı, bır ıkı doktora daha sordum, hepsı hfarklı cevap verdi, bırısı hafıf pıhtılasma sorunu cıkmıs dedı, bırısı hemen tedaviye baslammalı dedı, bırısı de folık asıd yeterli dedı☺️ sanırım dusuk dozda ıgne yeva ılac kullandırtırlar

Baska doktora mı gitsem diyorum kafam karısık, kendı doktorum tup bebek doktoru
Bence riskli gebelik uzmanına gitmelisin cnm ve kaybın olduğu icin igneye baslamalisin düşük doz da olsa. Benim doktorum riskli gebelik uzmanı benim kaybımin pihtilasmayla alakası olmamsina rağmen kullanicaz igne 2.hamileliginde dedi

Kızlar aranızda prodoctor erken gebelık testı kullanan oldu mu? Ya da kötü yorum duyan???
Ben adete 3 gün ksla prodoktor erken teste öğrenmiştim ilk dakika dolmadan slikte olsa çıkmıştı adetim 3 gün geçincede keseyi görmüştüm 2 gebeliğimdede

Bence riskli gebelik uzmanına gitmelisin cnm ve kaybın olduğu icin igneye baslamalisin düşük doz da olsa. Benim doktorum riskli gebelik uzmanı benim kaybımin pihtilasmayla alakası olmamsina rağmen kullanicaz igne 2.hamileliginde dedi
Evet cnm soyledıler perınatolog bakıyorum ben de ufaktan basladım arastırmaya

Ben adete 3 gün ksla prodoktor erken teste öğrenmiştim ilk dakika dolmadan slikte olsa çıkmıştı adetim 3 gün geçincede keseyi görmüştüm 2 gebeliğimdede
Benım bugun adet gunu, sılık olması kafamı karıstırıyoruz cnm, acaba gec dollenme mı oldu kı

Allahım ınsallahh senın de guzel gonlune göre verir, cok içten dua ettin bana bılıyorum ❤️ bak sana dıyorum bu topıkte kı herkes hamıle kalacak 🥰❤️
Valla buradaki herkese aklıma geldikçe kendim kadar dua ediyorum çünkü çok emek veriyoruz,Rabbim inşallah sağlıkla bebek nasip ederse de hem evlatlarımız hayırlı olur şu emeklerimize değer hem de biz iyi birer anne oluruz😍 Valla ben de nedense çok inanıyorum bu topikten mutlu ayrılacagız ve bak belki de sen çok yaklaştın hayaline ama heves kırmak için değil kan testinde görene kadar temkinli bol dualı hayırlısını bekleyeceğiz mecbur😇

X