Aa ben farketmemisim cnm. Ins sağlıkla kucgaina alirsinVar gibi canım hayırlısı ile inşallah
Allahım ınsallahh senın de guzel gonlune göre verir, cok içten dua ettin bana bılıyorumİşte öyle bir hâle gele geldik ki erkenden sevinemiyoruz bilebu işler,testler çok karışık biri bat günü silik çizgi görür,kimisi de 4 gün önce bile net çizgi görüyor anlamıyorum ki. İnşallah yarın hakkında en hayırlı olanı öğrenirsin Ben de Perşembe araştırmada genetik bölümü için randevu aldım artık o bitsin gelip birde smear testi vereceğim daha
Allah bagıslasın evladınıÇok iyi yapmışsın bende ilk kürtajdan sonra genetik testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı 2.gebeliğimde claxen 6000 lik iğneyle doğum yaptım şimdi nasip olursa 2.yi istiyoruz
Sağol canım darısı hepinizin başına inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinAa ben farketmemisim cnm. Ins sağlıkla kucgaina alirsin
Benım doktorum cıddı bır sorun yok dedı, bır ıkı doktora daha sordum, hepsı hfarklı cevap verdi, bırısı hafıf pıhtılasma sorunu cıkmıs dedı, bırısı hemen tedaviye baslammalı dedı, bırısı de folık asıd yeterli dedıCanım pıhtılaşmayı sorabildin mi bu arada?
Hem anne hem teyze olmak istiyoruzAllah bagıslasın evladınıınsallah cok bekletmeden gelır kardeşi de yavrunun
Hem de ne bayrammHem anne hem teyze olmak istiyoruz
Inşallah sonuç güzel olur. Negatifse bile moral bozmak yok. Yolun hep açık olsun.
Pozitifse burda bayram havası olacak
Bence riskli gebelik uzmanına gitmelisin cnm ve kaybın olduğu icin igneye baslamalisin düşük doz da olsa. Benim doktorum riskli gebelik uzmanı benim kaybımin pihtilasmayla alakası olmamsina rağmen kullanicaz igne 2.hamileliginde dediBaska doktora mı gitsem diyorum kafam karısık, kendı doktorum tup bebek doktoru
Kan verdin mi peki cnm? Valla kacirmisim baska var mi peki hamile kalanSağol canım darısı hepinizin başına inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Ben adete 3 gün ksla prodoktor erken teste öğrenmiştim ilk dakika dolmadan slikte olsa çıkmıştı adetim 3 gün geçincede keseyi görmüştüm 2 gebeliğimdedeKızlar aranızda prodoctor erken gebelık testı kullanan oldu mu? Ya da kötü yorum duyan???
Evet cnm soyledıler perınatolog bakıyorum ben de ufaktan basladım arastırmayaBence riskli gebelik uzmanına gitmelisin cnm ve kaybın olduğu icin igneye baslamalisin düşük doz da olsa. Benim doktorum riskli gebelik uzmanı benim kaybımin pihtilasmayla alakası olmamsina rağmen kullanicaz igne 2.hamileliginde dedi
Benım bugun adet gunu, sılık olması kafamı karıstırıyoruz cnm, acaba gec dollenme mı oldu kıBen adete 3 gün ksla prodoktor erken teste öğrenmiştim ilk dakika dolmadan slikte olsa çıkmıştı adetim 3 gün geçincede keseyi görmüştüm 2 gebeliğimdede
Verdim bugün 220,66 çıkmış şimdi öğrendim canımKan verdin mi peki cnm? Valla kacirmisim baska var mi peki hamile kalan
Kuzum senınkı erken mi dollendı acabaVerdim bugün 220,66 çıkmış şimdi öğrendim canım
Valla buradaki herkese aklıma geldikçe kendim kadar dua ediyorum çünkü çok emek veriyoruz,Rabbim inşallah sağlıkla bebek nasip ederse de hem evlatlarımız hayırlı olur şu emeklerimize değer hem de biz iyi birer anne oluruzAllahım ınsallahh senın de guzel gonlune göre verir, cok içten dua ettin bana bılıyorumbak sana dıyorum bu topıkte kı herkes hamıle kalacak
Açık yapalım dedi canım benimde 2 2 buçuk ve 3 buçuk cm sen açık mı kapalı mıBenım 1 tane enide boyuda 5 cm konuştun mu doktorumla kapalı mı açık mı yapacak
Hayırlı olsun bizede dua etVerdim bugün 220,66 çıkmış şimdi öğrendim canım
Bilmiyorum ki canım ama öncekindede 8 gün kala 100 küsur bi değer çıkmıştı ben rüyamda gördüm dün ondan yaptım testi ama hala inanamıyorum ki kimseye de bişey diyemedimKuzum senınkı erken mi dollendı acaba