Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk iki test sonucun normal mi homozigot mu onu anlayamadım normalde 3 secenek var normal - heterizogot veya homozigot 3. Genın benımle aynı heterizogot önemli bişey olarak görülmüyor diğerleri normal ise pıhtılaşma sorunun yok canım

Bencede sen garantile başka doktora da sor. Ama pıhtılaşman varsa da sakın moralini bozma,hele bebeğim benim yüzümden öldü gibi bir düşünceye bir daha sakın kapılma,ne demek senin yüzünden ölmesi mümkün mü? Sen bir dolu hastalık sahibi de olsan o canın yaşama kaderi var olsaydı yine yaşayacaktı. Ama yok taş gibi sağlam ol her bir adıma dikkat et nasip değilse tutabilir miyiz içimizde hayır.

Unutma sakın bu testleri kendimizi harap etmek için değil sebepleri öğrenip,kendimizce elimizden geleni yapıp öyle yolumuza bakmak için yaptırmaya çalışıyoruz. Ne güzel iyiki de yaptırdın. Bir adım daha yaklaşmış gibi düşün miniğe. Sizleri görünce bende kesinlikle bu hafta o doktor odasından test vermeden çıkmamalıyım dedim

Bu genlerin ısmı de farklı bizimkilerin sadece MTHFR yzan aynı gıbı, hıcbısey anlamadım, ama herkesın dedıgı homozıgot lar tasıyormus sanırım

İnan ne dusuncegımı sasırdım, suan sadece kafamkarsıık, kendı doktorum yok dedı

Gitgeller yasıyorum bugun, ne dersem uzuntume verın kesınlıkle gebelık dusunen herkes yaptırmalı, kımse dusuk yasamaya keske

Bu genlerin ısmı de farklı bizimkilerin sadece MTHFR yzan aynı gıbı, hıcbısey anlamadım, ama herkesın dedıgı homozıgot lar tasıyormus sanırım
Evet benim de bildigim kadari ile homozigotlar heterezigota gore daha yuksek bir pihtilasma faktoru, mesela ben ilk arastirdigimda asiri panikledim ama doktorum hic felaket senaryosu yazmadi bu duruma, benim arastirmalarima kalsaydim ben hemen coraspirine falan baslardim

İlk once cıddı bır sorun yok dedı pıhtılasma var mı dedım yok dedı, yanı ben anlamıyorum sanırım doktorumu yaa

İnan ne dusuncegımı sasırdım, suan sadece kafamkarsıık, kendı doktorum yok dedı
Ben son tedavimde myhr677 heterizogot olmasına rağmen tedbir amaçlı kan sulandırı kullandım ama yine olmadı canım bu gen türk kadınının hepsinde varmış normalmiş

Kontrole gittin mi canım. Parça falan kalmismi bakıyor doktor. Benimki yok demişti. Ama benimde devam ediyor kanama.
Düşükten sonra kürtaj oldum aslında canım doktorum 15-20 gün sürebilir dedi ama pıhtılı olması canımı sıkıyor kontrole gitmedim bidaha

Düşükten sonra kürtaj oldum aslında canım doktorum 15-20 gün sürebilir dedi ama pıhtılı olması canımı sıkıyor kontrole gitmedim bidaha
Canım dr kaan kocatepe var youtube da. Onun videosunda normal diyor pihtili vs olması. 3 haftaya kadar durup tekrar başlaması vs de normalmiş.

İnsallah canım benım ya tek istegim bu
Canım çıkmış sonuçların gözün aydın bakalım ne diyecek doktorlar moralini bozma tabiki .sanırım bende özele klomen sonrası gittğimde bi soracağım bu testi. Bu pıhtılaşma olup çocuk sahibi olanlar da oluyor yada iğne kullanıp yine kayıp yaşayan o nedenle ben düşünmemeye karar vermiştim ama dediğin gibi bile bile lades yapmaktansa tedbiri almak önemli Rabbim hayırlısını versin hepimiz için

O içinin temizlendiğini gösteriyor sıkma canını canım

Malesef bebek büyüdükçe kanamada uzun sürüyomuş benım tam 3 aylıktı senınde mi pıhtılıydı canım
Valla cnm 3 aydır pihtili benim. Normalde de pihtili gelirdi özellikle ilk adetim cok uzun yoğun sürdü

Valla cnm 3 aydır pihtili benim. Normalde de pihtili gelirdi özellikle ilk adetim cok uzun yoğun sürdü
Sende varmı canım pıhtılaşma? O bir sıkıntı olduğunu göstermiyormuş sanırım ben soğan kürü yapmıştım diğer adetim pıhtılıydı temizlendi içim diye düşündüm. Kürtaj sonrası da aynı şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…