- 12 Nisan 2019
- 24.076
- 38.208
Amınn canımm ınşallahhh⁰
Canım en azından sorunu öğrendin ve şükür ki tedavisi var. Bundan sonra ona gore ilerleyip inşallah gönlümüzden geçene ulasicaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amınn canımm ınşallahhh⁰
Canım en azından sorunu öğrendin ve şükür ki tedavisi var. Bundan sonra ona gore ilerleyip inşallah gönlümüzden geçene ulasicaz.
Cnm en aizndan sorunun öğrendin iğneyle halloluyor merak etme yeterki iyi bi riskli gebelik uzmanı bulYogun kan pıhtılAsması varmıs kızlar doktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs
Fark etmiyor ama sabah 10 a kadar ve aç karnına alınan kan daha sağlıklı veriler elde etmemizi sağlar demişti. Bir gece öncesi de 8 den sonra bişey yemedim ben her ihtimale karşı :)Bu testler için aç veya tok gitme fark ediyor mu?
Öncelikle testin çıkmasına sevindim canım gözün aydın. Pıhtılaşma çıkmış olması da kötü değil bence en azından sebebi biliyoruz ve Allaha şükür çaresiz bir problem değil. Asıl güzel olan ise doktoru dinlemeyip testi yaptırman. E o zaman bu ay aşılama ve gelsin minnoş:)Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlar doktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs
Ben tok gitmiştim ikindi vakti idi.Aylarca ertelemiştim bende meğersem çok basitmiş.Fark etmiyor ama sabah 10 a kadar ve aç karnına alınan kan daha sağlıklı veriler elde etmemizi sağlar demişti. Bir gece öncesi de 8 den sonra bişey yemedim ben her ihtimale karşı :)
Bende bi atayım kızlar.Sizlere fikir olur.Yada belki yorumlayabilen çıkar.Sohrab canım müsait olunca test sonucunu buraya atabilir misin bize de fikir olsun.
Sohrab ın sonuçları da alınca bir kere daha iyiki yaptırmışım dedim. Eşim dahil herkes karşı çıktı bir oğlumuz var onda problem olmadığına göre bişey yoktur deyip durdu herkesBen tok gitmiştim ikindi vakti idi.Aylarca ertelemiştim bende meğersem çok basitmiş.
Altta yazanlardan anladığım kadarıyla test sonucunda homozıgot varsa pıhtılaşma eğilimi yüksek demek oluyor. Yalnız anlamadığım şey bu eğilim nasıl ilk gebelikte ve doğumda hiçbişey yapmazken sonradan etki göstermeye başlıyor. yanlış hatırlamıyorsam bir evladın vardı dimi canım
Evet canım.Bunu bende anlamadim.Doktorlarda tam olarak açıklayamıyorlar bence.Altta yazanlardan anladığım kadarıyla test sonucunda homozıgot varsa pıhtılaşma eğilimi yüksek demek oluyor. Yalnız anlamadığım şey bu eğilim nasıl ilk gebelikte ve doğumda hiçbişey yapmazken sonradan etki göstermeye başlıyor. yanlış hatırlamıyorsam bir evladın vardı dimi canım
Benim test sonucu çıkmadı ama bence bende de eğilim var çıkacak. Doktor ailede kalp yada varis problemi olan var mı dedi babam kalp krizi geçirdi stent takılı Genetik eğilime bakılırsa senin de iğne kullanman gerek ama için rahat edecekse test yaptır dedi. Bakalım haftaya belli olur. Allah çaresiz dert vermesin ama insan kayıplarını düşününce bi garip oluyorEvet canım.Bunu bende anlamadim.Doktorlarda tam olarak açıklayamıyorlar bence.
Bana da sordu ama ailede yok dedim.Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende.Benim test sonucu çıkmadı ama bence bende de eğilim var çıkacak. Doktor ailede kalp yada varis problemi olan var mı dedi babam kalp krizi geçirdi stent takılı Genetik eğilime bakılırsa senin de iğne kullanman gerek ama için rahat edecekse test yaptır dedi. Bakalım haftaya belli olur. Allah çaresiz dert vermesin ama insan kayıplarını düşününce bi garip oluyor
testteki faktörler mi canımFaktörler önemliymiş.
Evet canım .testteki faktörler mi canım
Çok şükür sorunu buldun, çözümü bundan sonra daha kolay Sakın üzülme Allah gönlüne göre versin inşAllah her zamanKesinlikle herkes yaptırmalı, ikinciyi asla beklemesin kımse.. Tekrar hamıle kalcaktim yine dusecekti
Öyle canım, cok sukur caresı varmıs ama psikolojim alt ust oldu benım yuzumden mı öldü bebeğim diye agladım 2 saat duyunca
İnsallahh canm
Canım ya sen genede bı sor ama Dr un da çok iyi diye biliyorum ciddi bı sorun yoksa bile belki daha hafif bir pıhtılaşma var ne bileyim kendini üzme hemen herşey güzel olacak aşılama da olacak bebiş gelecek sıkma canını umarım iyi haberler veren anlayan çıkarKızlar bılemedım ya kafam cok karıstı, Bı arkadas kendı testı gıbı oldugu ıcın pıhtılasman var demıstı, benım doktor da donus yaptı nihayet, once cıddı bır sorun yok dedı, pıhtılasmam var mı dedım yok dedı.. Baska Bı doktora daha sorcam bakalım ne dicek, testı eklıyorum bakalım siz ne dusunuyorsunuz
Kızlar bılemedım ya kafam cok karıstı, Bı arkadas kendı testı gıbı oldugu ıcın pıhtılasman var demıstı, benım doktor da donus yaptı nihayet, once cıddı bır sorun yok dedı, pıhtılasmam var mı dedım yok dedı.. Baska Bı doktora daha sorcam bakalım ne dicek, testı eklıyorum bakalım siz ne dusunuyorsunuz