Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya neden? benden bir tüp kan sadece aldılar.
Valla bilmiyorum ki canım ya. Benden niye bu kadar çok aldılar. Hastanenin tahlil sonuçlarında 50 ye yakın test gözüküyor. Bi çoğu çıkmış o dediğim lupus, protein s vs çıkmamış gözüküyor. Genetik bölümü pıhtılaşma sonucuda 2 hafta sonra alcam. Iki hafta sonra bi daha kan vercez eşimle. Niye bu kadar çok bende anlamadım.

Benimkide ince canım ama herkesten o kadar almamışlar. Belki senden de almazlar canım. Gebelik haftasıyla alakalıdır belki benimki 9+4 de durmuştu kalbi.
Benim de o civarda durdu bakalım nasip gidince öğrenirim artık alırlarsa tabi test için

Kızlar bide kürtaj olalı bugün 17. Gün kanamam yoktu 3 gündür falan bugün tekrar başladı. Bitmesi gerekmiyor muydu şimdiye kadar. Sizin kabalanız ne kadar sürmüştü acaba?

Kızlar bide kürtaj olalı bugün 17. Gün kanamam yoktu 3 gündür falan bugün tekrar başladı. Bitmesi gerekmiyor muydu şimdiye kadar. Sizin kabalanız ne kadar sürmüştü acaba?

Benımde 12. Günüm hala pıhtılı kan geliyor anlamış değilim normal mi değil mi

Benımde 12. Günüm hala pıhtılı kan geliyor anlamış değilim normal mi değil mi
Ben doktoruma sormuştum cnm 40 günü bulabilir demişti ama benim bebegim büyüktü ya ondan da dmeiş olabilir

Hayırlısı inşallah canım.Ben sonuçlarımı bilmiyorum ama çok heyecanla beklemiştim.Seninkini de çok merak ettim şimdi

At bi bakalım kuzum belki anlayan çıkar..

Ay gönder bakalım az çok söyleriz bişeyler bakalım

Ben yaptırmayınca sonucu da anlamam ama bakalım ne diyecek doktorun heyecanlandım

Sohrab sonucunu göremedim canım

Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlar doktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs

A'dan z' ye bakıyorlar demek ki

Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlar doktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs
Canım yaptırmakla en iyisini yapmışsın.Ben bunu diğer arkadaşlara da söylicektim kesinlikle yaptırın diye ama yaptırmayanlar vardı o yüzden onların içine kuruntu düşmesin diye söylememiştim.

Herşeyin bi çözümü var, can sıkmak yok. Yeter ki sebepler belli olsun. Biz herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız nasıl olsa..
Allah dermansız dert vermesin canım benim.

Canım yaptırmakla en iyisini yapmışsın.Ben bunu diğer arkadaşlara da söylicektim kesinlikle yaptırın diye ama yaptırmayanlar vardı o yüzden onların içine kuruntu düşmesin diye söylememiştim.

Kesinlikle herkes yaptırmalı, ikinciyi asla beklemesin kımse.. Tekrar hamıle kalcaktim yine dusecekti

Herşeyin bi çözümü var, can sıkmak yok. Yeter ki sebepler belli olsun. Biz herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız nasıl olsa..
Allah dermansız dert vermesin canım benim.

Öyle canım, cok sukur caresı varmıs ama psikolojim alt ust oldu benım yuzumden mı öldü bebeğim diye agladım 2 saat duyunca

Canını sıkma canım lütfen benimde homozigot çıktı iki genimde ama bak çok sağlıklı bi oğlum var maşallah.

Seninde olucak ben inanıyorum inşallah canım.
İnsallahh canm

Ağlaya ağlaya okuyorum yazdıklarınızı. Ne kadar dolmuşum Rabbim aliyo Rabbim veriyo işte. Bizlere de nasip etsin. Her duamda söz veriyorum iyi bi anne olup iyi evlat yetistirecegime.. bu sabrımızın sonu hep selamet olsun bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…