Yaa sağlıkla hayırla gelsin inşallah minikGaliba var sanırım hemen çıktı çizgi ama silik
Valla bilmiyorum ki canım ya. Benden niye bu kadar çok aldılar. Hastanenin tahlil sonuçlarında 50 ye yakın test gözüküyor. Bi çoğu çıkmış o dediğim lupus, protein s vs çıkmamış gözüküyor. Genetik bölümü pıhtılaşma sonucuda 2 hafta sonra alcam. Iki hafta sonra bi daha kan vercez eşimle. Niye bu kadar çok bende anlamadım.Ya neden? benden bir tüp kan sadece aldılar.
Benim de o civarda durdu bakalım nasip gidince öğrenirim artık alırlarsa tabi test içinBenimkide ince canımama herkesten o kadar almamışlar. Belki senden de almazlar canım. Gebelik haftasıyla alakalıdır belki benimki 9+4 de durmuştu kalbi.
Bende gördümKızlar daha 4 gün var bı bakarmisiniz ben bı görüyorum gibi bide böyle sanki test bozukmu ki gibi geldi dağılmış gibi
Israrla yapılmasını iste canım. Yoksa pek umursamıyorlar.Benim de o civarda durdu bakalım nasip gidince öğrenirim artık alırlarsa tabi test için
Kızlar bide kürtaj olalı bugün 17. Gün kanamam yoktu 3 gündür falan bugün tekrar başladı. Bitmesi gerekmiyor muydu şimdiye kadar. Sizin kabalanız ne kadar sürmüştü acaba?
Kontrole gittin mi canım. Parça falan kalmismi bakıyor doktor. Benimki yok demişti. Ama benimde devam ediyor kanama.Benımde 12. Günüm hala pıhtılı kan geliyor anlamış değilim normal mi değil mi
Ben doktoruma sormuştum cnm 40 günü bulabilir demişti ama benim bebegim büyüktü ya ondan da dmeiş olabilirBenımde 12. Günüm hala pıhtılı kan geliyor anlamış değilim normal mi değil mi
Hayırlısı inşallah canım.Ben sonuçlarımı bilmiyorum ama çok heyecanla beklemiştim.Seninkini de çok merak ettim şimdi
Keşke anlasam
At bi bakalım kuzum belki anlayan çıkar..
Ay gönder bakalım az çok söyleriz bişeyler bakalım
Ben yaptırmayınca sonucu da anlamam ama bakalım ne diyecek doktorun heyecanlandım
Sohrab sonucunu göremedim canım
A'dan z' ye bakıyorlar demek kiValla bilmiyorum ki canım ya. Benden niye bu kadar çok aldılar. Hastanenin tahlil sonuçlarında 50 ye yakın test gözüküyor. Bi çoğu çıkmış o dediğim lupus, protein s vs çıkmamış gözüküyor. Genetik bölümü pıhtılaşma sonucuda 2 hafta sonra alcam. Iki hafta sonra bi daha kan vercez eşimle. Niye bu kadar çok bende anlamadım.
Canım yaptırmakla en iyisini yapmışsın.Ben bunu diğer arkadaşlara da söylicektim kesinlikle yaptırın diye ama yaptırmayanlar vardı o yüzden onların içine kuruntu düşmesin diye söylememiştim.Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlardoktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs
Herşeyin bi çözümü var, can sıkmak yok. Yeter ki sebepler belli olsun. Biz herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız nasıl olsa..Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlardoktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs
Canını sıkma canım lütfen benimde homozigot çıktı iki genimde ama bak çok sağlıklı bi oğlum var maşallah.Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlardoktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs
Seninde olucak ben inanıyorum inşallah canım.Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlardoktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs
Canım yaptırmakla en iyisini yapmışsın.Ben bunu diğer arkadaşlara da söylicektim kesinlikle yaptırın diye ama yaptırmayanlar vardı o yüzden onların içine kuruntu düşmesin diye söylememiştim.
Herşeyin bi çözümü var, can sıkmak yok. Yeter ki sebepler belli olsun. Biz herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız nasıl olsa..
Allah dermansız dert vermesin canım benim.
Canını sıkma canım lütfen benimde homozigot çıktı iki genimde ama bak çok sağlıklı bi oğlum var maşallah.
İnsallahh canmSeninde olucak ben inanıyorum inşallah canım.
Ya canım tercih senin tabi ki ama bence yaptır için rahat eder.Bana sadece sordu doktor bende iki kürtajım var dedim ve istedi hemen testi.Ne bi belge istedi ne başka bişey.Benim de o civarda durdu bakalım nasip gidince öğrenirim artık alırlarsa tabi test için
Canım en azından sorunu öğrendin ve şükür ki tedavisi var. Bundan sonra ona gore ilerleyip inşallah gönlümüzden geçene ulasicaz.Yogun kan pıhtılAsması varmıs kızlardoktorum hala görmedi mesajı ama bi arkadas yorumladı onun testı gıbıymıs