Kontrole mutlaka gitmelisin cnm Allah korusun bi sıkıntı da olabilirDüşükten sonra kürtaj oldum aslında canım doktorum 15-20 gün sürebilir dedi ama pıhtılı olması canımı sıkıyor kontrole gitmedim bidaha
Cnm benim plt değerim sınırda diye ilk hamileliğimde igne ve ecopirin kullandım simdi bi kaybım olduğu için hamile kalır kalmaz yine baslicam iğneye ecopirineSende varmı canım pıhtılaşma? O bir sıkıntı olduğunu göstermiyormuş sanırım ben soğan kürü yapmıştım diğer adetim pıhtılıydı temizlendi içim diye düşündüm. Kürtaj sonrası da aynı şekilde..
Sağol canımm en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah önceliklede sizlereHayırlı olsun canım grubun 2. Hamişi
İnşallah dua et bizlereSağol canımm en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah önceliklede sizlere
Anladım canımCnm benim plt değerim sınırda diye ilk hamileliğimde igne ve ecopirin kullandım simdi bi kaybım olduğu için hamile kalır kalmaz yine baslicam iğneye ecopirine
Benimde pıhtılıydı.Hemde o kadar büyük büyük pıhtılar vardı ki korkmuştum.Annemlerde için temizleniyor daha iyi demişlerdi.Kontrole gittiğimde de bi problem yoktu.Düşükten sonra kürtaj oldum aslında canım doktorum 15-20 gün sürebilir dedi ama pıhtılı olması canımı sıkıyor kontrole gitmedim bidaha
Canım senin PTZ VE INR değerine bakıldı mı sonucunu biliyor musun? Benim ptz alt sınırda çıkıyor acaba problem mi diye merak ettimCnm benim plt değerim sınırda diye ilk hamileliğimde igne ve ecopirin kullandım simdi bi kaybım olduğu için hamile kalır kalmaz yine baslicam iğneye ecopirine
Bakilmamis cnm. Netten bak istersen bilgi vardır mutlakaCanım senin PTZ VE INR değerine bakıldı mı sonucunu biliyor musun? Benim ptz alt sınırda çıkıyor acaba problem mi diye merak ettim
İnr insülin direnci mi?Bakilmamis cnm. Netten bak istersen bilgi vardır mutlaka
Bilmiyorum cnm öyle miİnr insülin direnci mi?
Bilmiyorum ki ben deBilmiyorum cnm öyle mi
Yok pihtilasmayla ilgili bi değermiş cnm baktım şimdiBilmiyorum ki ben debas harfleri benziyor diye oyle dedım
Anladım cnmYok pihtilasmayla ilgili bi değermiş cnm baktım şimdi
Pıhtılaşma süresi ile ilgili bi değer inrİnr insülin direnci mi?
Ben de nasıl benzettysemPıhtılaşma süresi ile ilgili bi değer inr
Hepi topu üç harflik bişeyin iki harfi benziyosa çok normal canım benimBen de nasıl benzettysem
İyi yakıstırmısım yanıHepi topu üç harflik bişeyin iki harfi benziyosa çok normal canım benim
Dr. bana 12-13 gün sonra idrarda görebilirsin demişti.Kızlar size bir soru; yumurtlama tarihimin üzerinden 10 gün geçti, adete 5 gün var. Sizce yarın test almalı mıyım?
Ay daha var o zaman, en iyisi gebelik testi stoklayıp bat beklemekDr. bana 12-13 gün sonra idrarda görebilirsin demişti.