Ben bu ay meraktan erken erken yaptım keşke yapmasaydım diyorum napiyim meraktan çatlasa mıydımAy daha var o zaman, en iyisi gebelik testi stoklayıp bat beklemek
Test almalısın evde bulunmalı, malum 4 gun yasak yaklasıyor, ama testı 2 3 gun sonra yapmalısınKızlar size bir soru; yumurtlama tarihimin üzerinden 10 gün geçti, adete 5 gün var. Sizce yarın test almalı mıyım?
Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım 4 tane falan kullandım herhangi bi yanlislik olmadı canımKızlar aranızda prodoctor erken gebelık testı kullanan oldu mu? Ya da kötü yorum duyan???
Erken gebelık yaptın ama deıl mı, cızgı cıktı bende yaBen herhangi bir sorunla karşılaşmadım 4 tane falan kullandım herhangi bi yanlislik olmadı canım
Nasıl çift çizgi mi çıktı canım tek miErken gebelık yaptın ama deıl mı, cızgı cıktı bende ya
Şimdi mi çıktı cnmErken gebelık yaptın ama deıl mı, cızgı cıktı bende ya
Yaaa hemenn bıda yappp ayy çok heyecanlandim bende hep negatif di negatifde kaldı atsana testii
Nasıl çift çizgi mi çıktı canım tek mi
Heyecanla bekliyoruzErken gebelık yaptın ama deıl mı, cızgı cıktı bende ya
2 dk ıcınde cıktıŞimdi mi çıktı cnm
Attım yukarda cnmHeyecanla bekliyoruz
Canim silik ama gözüküyor gibiAllah ım üst üste ne güzel haberler aliyoruz
Vallahi görüyorum billahi görüyorum çizgiyi allaaahh
Rabbim sağlık sıhhatle nasip etsin çok sevindim.. haberdar et bizi.
E gelmiş mucizene kos hadi kan testine
Erken gebelık testi değil mi cnm bu? Bence sıkıntı yokturHatalı deildir insallah yayarın sabah da kaset test yapıcam onda da cıkarsa yarın gideyim diyorum kan testine
Kız durun daha sevınmeyelim hemenAllah ım sen ne kadar büyüksün
Erken gebelık ama adet gunu bugun, daha koyu olması gerekmez miErken gebelık testi değil mi cnm bu? Bence sıkıntı yoktur