Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşükten sonra kürtaj oldum aslında canım doktorum 15-20 gün sürebilir dedi ama pıhtılı olması canımı sıkıyor kontrole gitmedim bidaha
Kontrole mutlaka gitmelisin cnm Allah korusun bi sıkıntı da olabilir

Sende varmı canım pıhtılaşma? O bir sıkıntı olduğunu göstermiyormuş sanırım ben soğan kürü yapmıştım diğer adetim pıhtılıydı temizlendi içim diye düşündüm. Kürtaj sonrası da aynı şekilde..
Cnm benim plt değerim sınırda diye ilk hamileliğimde igne ve ecopirin kullandım simdi bi kaybım olduğu için hamile kalır kalmaz yine baslicam iğneye ecopirine

Düşükten sonra kürtaj oldum aslında canım doktorum 15-20 gün sürebilir dedi ama pıhtılı olması canımı sıkıyor kontrole gitmedim bidaha
Benimde pıhtılıydı.Hemde o kadar büyük büyük pıhtılar vardı ki korkmuştum.Annemlerde için temizleniyor daha iyi demişlerdi.Kontrole gittiğimde de bi problem yoktu.

Cnm benim plt değerim sınırda diye ilk hamileliğimde igne ve ecopirin kullandım simdi bi kaybım olduğu için hamile kalır kalmaz yine baslicam iğneye ecopirine
Canım senin PTZ VE INR değerine bakıldı mı sonucunu biliyor musun? Benim ptz alt sınırda çıkıyor acaba problem mi diye merak ettim

Canım senin PTZ VE INR değerine bakıldı mı sonucunu biliyor musun? Benim ptz alt sınırda çıkıyor acaba problem mi diye merak ettim
Bakilmamis cnm. Netten bak istersen bilgi vardır mutlaka

X