Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha çok yeni kontroe gittikten sonra en azından trombofoli panelini yaptırmak istiyorum ve fazla geç kalmadan da tekrar gebelik dusunuyorum
Bence de yaptırın, ben de kontrolde konustum doktorla ısrarla istedim, en azından sebebi oysa bilirsiniz diğer gebeliğiniz için önlem alırsınız.. İnsallah saglıklı bi gebelik gecirebilirz

Benim batima daha 6 gün var şimdiden stres oldum adet olcak gibi belirtiler de var ama hamile kaldığım ay da aynıydı herşey.. Off bilmiyorum kızlar sanki hamile kalsam bianda herşey cok güzelleşicek gibi hissediyorum ama sizin gibi bi yanim da cok korkuyorhele ki ayrıntılı ultrasona kadar rahat edemem

Evet canım 18 aralıkta bebegim 8+5 ken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. Daha kontrolume gidemedim o ayın 30 unda olacak. Bir kimyasalımda vardı bu arada o da agustos 2019 daydı
Evet hatırladım canım. Sen şöyle doktora bide kimyasalim oldu diye yapsın. En azından içimiz rahat eder.

Ha-ri sen nasılsın canm tamamen bitti deıl mı, bu ay ovulasyon yapsana
Evet bugün hiç gelmedi demekki bitti,sanki öncekinden de az oldu gibi ama bakalım inşallah 2. Ay düzelir. Kürtajdan 16 gün sonra akıntı sağ tarafımda ağrı ile çok net yumurtlamayı hissettim,bu sefer yine hissedersem test yapacağım bakalım durum ne

İlk benım de cok az oldu hatta siyah leke gıbıydı cogu.. Düzensiz ve sekılsız olması normalmıs.. Vucudunu guzel dınleyenılıyprsan ne guzel

Kizlar iyi aksamlar, benim aklima bir sey takildi belki aranizda yasayan vardir diye sormak istedir, aslinda yazdiklarinizi okuyorum hepinizin durumuna az cok hakimim ama olsun ben belki yeni goren olur, benzer durum yasayan vardir diye ozet geceyim. 17 eylulde kurtaj oldum sonrasinda kendi kendime adet goremedigim icin (kist olusmustu) ilac kullanarak 19 kasimda adet oldum normal her zamanki gibi asiri yogun ya da asiri az degil 6 gun surdu. Bu arada normalde adetim cok duzenliydi ve 30 gunde bir olurum ama ben 26 gun sonra yani tam 26.gunde tekrar adet oldu. Doktorum olabilir normal dedi. Simdi benim kafam karisik acikcasi adet bitiminden sonra 2 gunde bir degerlendiriyoruz ama yumurtlama gunumu hesaplayamiyorum. Adetiniz ne zaman duzene girdi yani kurtajdan sonra döngü süresi degisen var midir?

Evet canım normaldir bencede istersen bir süre ovulasyon testi ile takip et benim 28 günde bir oluyordu ama kürtajdan sonra malum günlerim değişti 30 gün 35 gün sonra olduğum oldu.

İlk benım de cok az oldu hatta siyah leke gıbıydı cogu.. Düzensiz ve sekılsız olması normalmıs.. Vucudunu guzel dınleyenılıyprsan ne guzel
Aslında dinlemesem bile mecbur anlıyorum çünkü sağ tarafım ayağım ile birlikte net ağrır tam bir gün

Hiç ovulasyon testi kullandınız mı peki?

Evet canım normaldir bencede istersen bir süre ovulasyon testi ile takip et benim 28 günde bir oluyordu ama kürtajdan sonra malum günlerim değişti 30 gün 35 gün sonra olduğum oldu.
Anladim canim belki benimde duzene gormesi zaman alir, bu ay bu sekilde oldu ama ocak ayinda ovulasyon testi deneyecegim gibi duruyor. Onerdiginiz bir ovulasyon testi markasi varsa paylasabilir misiniz ben daha once hic kullanmadim da?

Yok hic kullanmadim daha once, bu ay adet bitiminden baslayarak 2 gunde bir iliski seklinde deniyoruz ama sanirim yumurtlama donemindeyim kasik batmasindan hissediyorum. Bir sonraki ay bu sekilde deneyecegim.
Bence de adet olursanız bir deneyin,arkadaşım adet ne zaman olacak hiç bilmiyorum diyordu sonra ovulasyon testi ile hamile kaldı

Anladim canim belki benimde duzene gormesi zaman alir, bu ay bu sekilde oldu ama ocak ayinda ovulasyon testi deneyecegim gibi duruyor. Onerdiginiz bir ovulasyon testi markasi varsa paylasabilir misiniz ben daha once hic kullanmadim da?
İnnovita bulabilirseniz onu alın, yoksa da cok yaygın herkesın kullandığı Labaquık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…