Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün beklerim olmazsam bi daha yaparım.Normalde tabiki beklerdim kendimi kasmadan. Ama kan sulandırıcı mevzusu canımı sıkıyor.Ya geç kalınırsa filan diye bundan sonra demekki diken üstünde olunucak beklerken
Of ayni durum benim icinde gecerli canim yani daha var benim bat icin ama kan pihtilasmasi icin bir forum var orada okumustum bir kac kisinin doktoru beklenen adetten 2-3 gun once erken gebelik testi yapilmasini tavsiye etmis pihtilasma olan kisilerin. Ben daha doktorumla yuz yuze konusamadim ama bana da mantikli geldi yani ne bileyim belki o kadar erken cikmaz ama kendi capimizda bir onlem almis oluruz diye dusuniyorum.

Merhaba, bu bahsettigin testler antikor testleri diye geciyor bildigim kadari ile yani hastanede oyle demislerdi. Benim 1 haftada cikan grup buydu trombofoli paneli 12 gunde, esimle birlikte yaptirdigimiz kromozom testi ise 21 gunde cikti.
Tmm dır canım. 1 hafta sonra tekrar bakayım o zaman. Sen de mi üniversite hastanesinde yapışmıştın bu testlerini ?

Canım ben 12li trombofili paneli yaptırdım. 4 aralıkta 2 tüp kan verdim bir ay sonra çıkar dediler hala çıkmamış. Biraz araştırdım senin yazdığın testleri de içeriyor benim test. Belki de o yüzden geç çıkıyor sonuçlar

Olabilir canım. Insan sabırsızlanıyor bir an önce öğrenmek için. Ama beklmekten başka seçeneğimiz yok galiba mecburen canım

Protein s ve c yaptırmıştım bende onlarda pıhtılaşma gibi ama trombofoli oluyor sanırım asıl pıhtılaşma

Bu testler için aç veya tok gitme fark ediyor mu?

Kızlar daha 4 gün var bı bakarmisiniz ben bı görüyorum gibi bide böyle sanki test bozukmu ki gibi geldi dağılmış gibi

Eklentiler

• IMG20201228144520.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 44
o

Yok canım fark etmiyor.. Ama tok gitmek daha mantıklı gibi. Benden ilk gün 7 tüp, ertesi gün de 2 tüp daha aldılar canım. Insanin özü feri kalmiyo. 2 hafta sonrada eşimle gitcez tekrar alçaklar.
Hadi ya ben de sanıyorum ki işimiz bir günde biter eşimle gidersek diye düşünmüştümo kadar fazla mı alıyorlar desenize yine şenlik varbenim damarım inceymiş,bulması zormuş her kan vermeye gidişte iki koluma da iğne gir çık dene derken iki haftada geçmez morluklar ile dolaşıyordum,7 tüp kan sonu bana yine şeker yetiştirirler artık koltukta yağ gibi eriyip kalıyorum

Benden 3 tüp aldılar sadece, genısletılmıs trombofili paneli ıcın

Trombofili sonucum cıkmıs kızlar doktora sordum cevap bekliyorum, hıcbısey anlamadımwalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…