Of ayni durum benim icinde gecerli canim3 gün beklerim olmazsam bi daha yaparım.Normalde tabiki beklerdim kendimi kasmadan. Ama kan sulandırıcı mevzusu canımı sıkıyor.Ya geç kalınırsa filan diye bundan sonra demekki diken üstünde olunucak beklerken
Tmm dır canım. 1 hafta sonra tekrar bakayım o zaman. Sen de mi üniversite hastanesinde yapışmıştın bu testlerini ?Merhaba, bu bahsettigin testler antikor testleri diye geciyor bildigim kadari ile yani hastanede oyle demislerdi. Benim 1 haftada cikan grup buydu trombofoli paneli 12 gunde, esimle birlikte yaptirdigimiz kromozom testi ise 21 gunde cikti.
Yok canim ben ozelde yaptirmistim, doktorumun oldugu hastahanedeTmm dır canım. 1 hafta sonra tekrar bakayım o zaman. Sen de mi üniversite hastanesinde yapışmıştın bu testlerini ?
Canım ben 12li trombofili paneli yaptırdım. 4 aralıkta 2 tüp kan verdim bir ay sonra çıkar dediler hala çıkmamış. Biraz araştırdım senin yazdığın testleri de içeriyor benim test. Belki de o yüzden geç çıkıyor sonuçlarKızlar bu genetik bölümünde yapılan testler değilde (yani trombofoli değil),doktorun kendi istediği testler vardı. Büyük kısmı çıkmış. Ama lupus, Protein S, vs çıkmamış. Araştırdığım kadarıyla bunlarda pıhtılaşmaya ilgili. Sizler hatırlıyor musunuz bu testleri çıkan arkadaşlar. Geç çıkan bunlar mı acaba?
Olabilir canım. Insan sabırsızlanıyor bir an önce öğrenmek için. Ama beklmekten başka seçeneğimiz yok galiba mecburen canımCanım ben 12li trombofili paneli yaptırdım. 4 aralıkta 2 tüp kan verdim bir ay sonra çıkar dediler hala çıkmamış. Biraz araştırdım senin yazdığın testleri de içeriyor benim test. Belki de o yüzden geç çıkıyor sonuçlar
Protein s ve c yaptırmıştım bende onlarda pıhtılaşma gibi ama trombofoli oluyor sanırım asıl pıhtılaşmaKızlar bu genetik bölümünde yapılan testler değilde (yani trombofoli değil),doktorun kendi istediği testler vardı. Büyük kısmı çıkmış. Ama lupus, Protein S, vs çıkmamış. Araştırdığım kadarıyla bunlarda pıhtılaşmaya ilgili. Sizler hatırlıyor musunuz bu testleri çıkan arkadaşlar. Geç çıkan bunlar mı acaba?
Bu testler için aç veya tok gitme fark ediyor mu?Canım ben 12li trombofili paneli yaptırdım. 4 aralıkta 2 tüp kan verdim bir ay sonra çıkar dediler hala çıkmamış. Biraz araştırdım senin yazdığın testleri de içeriyor benim test. Belki de o yüzden geç çıkıyor sonuçlar
Var gıbı cnmKızlar daha 4 gün var bı bakarmisiniz ben bı görüyorum gibi bide böyle sanki test bozukmu ki gibi geldi dağılmış gibi
Galiba canım..Protein s ve c yaptırmıştım bende onlarda pıhtılaşma gibi ama trombofoli oluyor sanırım asıl pıhtılaşma
Valla bende gördüm sanki canım. Tekrarla istersen tekrarKızlar daha 4 gün var bı bakarmisiniz ben bı görüyorum gibi bide böyle sanki test bozukmu ki gibi geldi dağılmış gibi
Yok canım fark etmiyor.. Ama tok gitmek daha mantıklı gibi. Benden ilk gün 7 tüp, ertesi gün de 2 tüp daha aldılar canım. Insanin özü feri kalmiyo. 2 hafta sonrada eşimle gitcez tekrar alçaklar.Bu testler için aç veya tok gitme fark ediyor mu?
Var gıbı cnmBaska testin varsa tekrar yapsana
Yapacam kızlar sağlık ocağına gidecektim gelirken alacağımValla bende gördüm sanki canım. Tekrarla istersen tekrar
Hadi ya ben de sanıyorum ki işimiz bir günde biter eşimle gidersek diye düşünmüştümo
Yok canım fark etmiyor.. Ama tok gitmek daha mantıklı gibi. Benden ilk gün 7 tüp, ertesi gün de 2 tüp daha aldılar canım. Insanin özü feri kalmiyo. 2 hafta sonrada eşimle gitcez tekrar alçaklar.
Kesinlikle yap bence de var gibi ama dağılınca insanın ister istemez aklı karışırYapacam kızlar sağlık ocağına gidecektim gelirken alacağım
Aynen canım dağıldı ya ondan bilemedim yapacamm amaKesinlikle yap bence de var gibi ama dağılınca insanın ister istemez aklı karışır
Gitmişken kan ver kızYapacam kızlar sağlık ocağına gidecektim gelirken alacağım
Benden 3 tüp aldılar sadece, genısletılmıs trombofili paneli ıcınHadi ya ben de sanıyorum ki işimiz bir günde biter eşimle gidersek diye düşünmüştümo kadar fazla mı alıyorlar desenize yine şenlik var benim damarım inceymiş,bulması zormuş her kan vermeye gidişte iki koluma da iğne gir çık dene derken iki haftada geçmez morluklar ile dolaşıyordum,7 tüp kan sonu bana yine şeker yetiştirirler artık koltukta yağ gibi eriyip kalıyorum
Kuzum kanı sadece sabah aliyorlar yaaaGitmişken kan ver kız