- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Bende öyle yapardım.Zaman geçtikçe daha rahat relax olmaya çalışıyorum diyimİnsan istemsiz dinliyor aslında ama artık elimden geldiğince oluruna bırakacağım bu işi
Bende evlilik yıl dönümümüzde kürtaj olmuştum. Ikinci de sevgililer günüydü bebeğimin kalp atışı durmuştu istesemde unutamıycam galiba tarihleri.Yoksa benim sayılarla tarihlerle aram hiç iyi değildir hiç hatırlamam normalde.Canım bende 16 eylülde kürtaj oldumçok acı
Benimde evlilik yıl dönümümdüBende evlilik yıl dönümümüzde kürtaj olmuştum. Ikinci de sevgililer günüydü bebeğimin kalp atışı durmuştu istesemde unutamıycam galiba tarihleri.Yoksa benim sayılarla tarihlerle aram hiç iyi değildir hiç hatırlamam normalde.
Sakin ol bakim önce, sabah ilk idrarla güzel güzel yaparsın testini, olmazsa da üzülmek yok, önümüzdeki aya bakıcazHerkese iyi akşamlar kızlar.Benim regl olma günlerim.Ama şu an itibarıyla olmadım telefona baktım ama not almamışım bu ay.Acaba telaş mı yapıyorum Sabah bi test mi yapsam?Elim ayağım titredi resmen korku bastı yine beni biraz
Yok canım üzülmem çünkü pek düşünememiştik bu ay.Çok yoğun kötü haberlerle geçen bi aydı Ben ondan biraz korkuyorum plansz oluncaSakin ol bakim önce, sabah ilk idrarla güzel güzel yaparsın testini, olmazsa da üzülmek yok, önümüzdeki aya bakıcaz
Sabah test yapıcam inşallah.İçim buruk, korkularla dolu...Sakin ol bakim önce, sabah ilk idrarla güzel güzel yaparsın testini, olmazsa da üzülmek yok, önümüzdeki aya bakıcaz
Yaa neden ki amaSabah test yapıcam inşallah.İçim buruk, korkularla dolu...
Ne bilim aklıma yaşadıklarım geliyor.Yaa neden ki ama
Korkma diyemem çok çok haklısın ama en azından şöyle düşün yarın o testte ne çıkarsa çıksın iki türlü de seni anlayan ve bekleyen insanlar olarak haberini bekleyeceğizSabah test yapıcam inşallah.İçim buruk, korkularla dolu...
Sağolun canlar ya, beni anladığınızı biliyorum tüm kalbimle hissediyorum ki ilk buraya yazdım size danışıp moral bulabilmek için.Belki hiç bişey yok, korkum yersiz boşuna telaş yapıyorum ama bu korkularımı anlayabilen sizlersiniz.Korkma diyemem çok çok haklısın ama en azından şöyle düşün yarın o testte ne çıkarsa çıksın iki türlü de seni anlayan ve bekleyen insanlar olarak haberini bekleyeceğiz
Olumlu dusun bu sefer hersey guzel olacakNe bilim aklıma yaşadıklarım geliyor.
Inşallah cnm evde yedek bi test vardı.Sabah regl olmazsam yapıcam.Korka korka da olsa...Olumlu dusun bu sefer hersey guzel olacak
Ben senın yerıne heyecanlanıyorum o zaman izninleInşallah cnm evde yedek bi test vardı.Sabah regl olmazsam yapıcam.Korka korka da olsa...
Benim daha çok yeni kontroe gittikten sonra en azından trombofoli panelini yaptırmak istiyorum ve fazla geç kalmadan da tekrar gebelik dusunuyorumUniveriste hastanesı(bizimki yarı özel) doktor da 2 dusukten sonra detaylı isteriz dedı ama ben kendım ısrar ettim trombofili panelini yaptırdım
Ben senın yerıne heyecanlanıyorum o zaman izninlehaber ver mutlaka sonucu
Evet canım 18 aralıkta bebegim 8+5 ken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. Daha kontrolume gidemedim o ayın 30 unda olacak. Bir kimyasalımda vardı bu arada o da agustos 2019 daydıCanım seni 2021 temmuz annelerinden taniyor gibiyim sanki. Birde kimyasal yaşadım deyince yapıyorlarmış. Yakın tarihte. Illa ikinciyi bekleme yani. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum.
Tabi ki... ❤Ben senın yerıne heyecanlanıyorum o zaman izninlehaber ver mutlaka sonucu