Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk kürtajımda adet düzenimde bi değişiklik olmadı ama benim de bi kistim oluşmuştu doktor kürtajla oluşan kist gibi bişey demişti soğan suyu içmiştim.Ikinci de zaman aldı düzene girmesi 2 haftada bi oluyordum.Virüsün ilk çıktığı zamanlardı ve muhakkak düzene gircektir demiştim düzeldi.Seninki de muhakkak düzene gircektir çünkü sonuçta bir operasyon geçirdin

Anladim canim belki benimde duzene gormesi zaman alir, bu ay bu sekilde oldu ama ocak ayinda ovulasyon testi deneyecegim gibi duruyor. Onerdiginiz bir ovulasyon testi markasi varsa paylasabilir misiniz ben daha once hic kullanmadim da?
Ben bu ay ilk kez kullandım.
Laboquick marka 24 ovulasyon testi 3 gebelik testi birlikte aldım internetten. 2 günde elimdeydi. Günlerce yaptım hiç birinde bi sıkıntı yaşamadım. Bozuk yoktu yani.

Bi de eczaneden artı med marka aldım, pahalıydı ve biraz silik geldi bana çizgiler kafa karıştırdı. Bu ay yine laboquick ile devam edicem.

Bu kaset testler gün geçmeden net sonuçlar veriyor mu acaba canım.Çünkü ben daha önce hiç erken gebelik testi yapmadım.Günüm 4,5 gün geçince yapiyordum.☺
Ben tam batimda yapmıştım hamile kaldığım ay cok asiri silik çizgiyle öğrenmiştim degere bağlı biraz da

Ben tam batimda yapmıştım hamile kaldığım ay cok asiri silik çizgiyle öğrenmiştim degere bağlı biraz da
3 gün beklerim olmazsam bi daha yaparım.Normalde tabiki beklerdim kendimi kasmadan. Ama kan sulandırıcı mevzusu canımı sıkıyor.Ya geç kalınırsa filan diye bundan sonra demekki diken üstünde olunucak beklerken

Kızlar aranızda miyom ameliyatı olan var mı benım rahim dışında miyomum var doktorum hamileliğe engel yerde değil diyordu hep transferlerden önce ama kürtaj sırasında rahimin üstünden baskısını çok hissettim dedi rahim kendini toparlayınca 2 ay sonra ameliyat olucam

Hiç bi fikrim yok ama geçmiş olsun canım.Ameliyatını olup yola devam edersin inşallah.

3 gün beklerim olmazsam bi daha yaparım.Normalde tabiki beklerdim kendimi kasmadan. Ama kan sulandırıcı mevzusu canımı sıkıyor.Ya geç kalınırsa filan diye bundan sonra demekki diken üstünde olunucak beklerken
Benimde öyle cnm 5 gün var bata eger negatif çıktığında cok etkilenmesem yapardım. Benimde ilaclar igneler hemen baslanmasi gerekiyor

Anladim canim belki benimde duzene gormesi zaman alir, bu ay bu sekilde oldu ama ocak ayinda ovulasyon testi deneyecegim gibi duruyor. Onerdiginiz bir ovulasyon testi markasi varsa paylasabilir misiniz ben daha once hic kullanmadim da?
Ben bi tek labquick diye bir marka kullandım canım çoklu aldım internetten uygundu fiyatı

Kızlar bu genetik bölümünde yapılan testler değilde (yani trombofoli değil),doktorun kendi istediği testler vardı. Büyük kısmı çıkmış. Ama lupus, Protein S, vs çıkmamış. Araştırdığım kadarıyla bunlarda pıhtılaşmaya ilgili. Sizler hatırlıyor musunuz bu testleri çıkan arkadaşlar. Geç çıkan bunlar mı acaba?

Merhaba, bu bahsettigin testler antikor testleri diye geciyor bildigim kadari ile yani hastanede oyle demislerdi. Benim 1 haftada cikan grup buydu trombofoli paneli 12 gunde, esimle birlikte yaptirdigimiz kromozom testi ise 21 gunde cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…