Aynen canım bana da öyle dediler ama şükür öyle olmadı. Ayy şu pıhtılaşma testi sonuçları çıksa da yolumuza baksak.Erken dogum olabılır dıye soyuyorlar hep, yanı topiklerden okudugum kadarıyla .. Gebelıgı n basında cok etkileyeceğini sanmıyorum
Benimde kürtaj icin yatışım kadın doğum servisine yapıldı hemen yan odamızda bi kadın doğum yapmıştı odayı süslemişler felan üstelik kız bebekKürtajı oldum müdahale odasından çıkardılar asansöre götürüyorlar sedyede yatıyorum yanıma yeni doğumdan çıkan bir kadınıda koydular asansöre bebek bir ağlıyor annesi kahkaha atıyor bende o bebeğin sesini duydukça nasıl ağlıyorum o anı hiç unutmam Rabbim birine veriyor birinede alıp imtihan ediyor kayıplarımız inşallah diğer tarafta kurtuluş biletlerimiz..
İhtimal zaten kuzum o da, cok sukur bak nur topu gıbı zamanında dogmusAynen canım bana da öyle dediler ama şükür öyle olmadı. Ayy şu pıhtılaşma testi sonuçları çıksa da yolumuza baksak.
Prenses miİhtimal zaten kuzum o da, cok sukur bak nur topu gıbı zamanında dogmusinsallah prenses de oyle olur
Ben yarın arıcam 1 ay oluyor adetım de salı gunu gelirse carcambaya doktora gıdıcem, doktor bekleyelım dıyor, yanı cıkacaksa nıye 1 ay daha beklıyım kı
Merhaba devlette mi verdiniz. Universite hastaneleri galina 2. Dusukten once yapmıyorlarmış.Doktoruma da soyledım aynı seylerı bıdaha yasamak ıstemıyorum diye, o yuzden genetik testı verdım ilk düşüktebi sebebi varsa bilelim ona göre yön verelim diye..
Şunu okurken ben sinirlendim burada iyi sakin kalmışsınızKızlar yaşadıklarıniza gerçekten çok üzüldüm insanlarin nasıl bu kadar vicdansız olduğunu aklım almıyor Ben kürtaj olacagimda da yan yataktaki hastanın refakatçi si ne kadar utanmaz biri olduğumu söylemişti anneme o an kadını orada dovmememin tek sebebi odadaki bebekti hiç o kadar asagilanmadim galiba utanmıyormuymusum çocuk aldırmayadevlet Hastanesi'nde aglayarak çocuk aldırmaya giden kadın
Özrü kabahatinden büyük bide mecburi olduğunu öğrendi sonrada nazar değerim diye çocuğu saklıyorlar ört ört diyorŞunu okurken ben sinirlendim burada iyi sakin kalmışsınız
Bende bir an öğrenince utanmışlardır dedim ya şaka gibiÖzrü kabahatinden büyük bide mecburi olduğunu öğrendi sonrada nazar değerim diye çocuğu saklıyorlar ört ört diyorAllah herkesin kalbine göre versin canım napayım
İnsallahPrenses miinşallah canım Rabbim sağlıkla hepimizin gönlündekini versin.. Sen doktorla konuş gerekirse önlem amaçlı öncesinde coraspin falan başlasın test sonucuna görede iğneyle devam eder. Hadi inşallah önümüzdeki ay hamişsin
Univeriste hastanesı(bizimki yarı özel) doktor da 2 dusukten sonra detaylı isteriz dedı ama ben kendım ısrar ettim trombofili panelini yaptırdımMerhaba devlette mi verdiniz. Universite hastaneleri galina 2. Dusukten once yapmıyorlarmış.
Geçmiyor bu aci sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun malesef..Canım bende 16 eylülde kürtaj oldumçok acı
Gebelik haftasi küçük müydü? Küçükse sorun olmazmış,az olması normalmiş ya anca toparlıyordur ya da strestendir,bana böyle demişti doktorlar.yapisiklik olunca adet hiç olmuyormuş.Ikinci kurtajdan sonra benim de az olmuştu birkaç ay,benden de kimse rahim filmi istemedi.Geçen ay normal oldu zaten,bu ay nasil olacak merakla bekliyorum,bence panik yapma birkac ay takip et canımKızlar ya gün geçmiyor ki aklıma bir takıntı olmasınMalum kürtajdan sonra ilk adetim,benim normal adetim de 4 gün dolu dolu gelmez. Bunda 24 Aralık pembe avuç ortasından az kan geldi,25 Aralık iyi,26 Aralık akşam azaldı ve bugün hiç yok gibi. Sanki önceki zamanlar dan da az oldu. Ben hiç rahim filmi vs çektirmeyince aklıma takıldı bir sürü sebep yazıyor okuyunca rahimde yapışıklık vs. Yoksa hiç evham yapmayayım normal olabilir kürtajdan sonra? Zaten iki hafta önce anca bitmişti lekelenmem.
Bebek oluşmasına bi engel değilde düşük ya da erken doğuma sebep diye biliyorum canım. Ama senin daha önceki doğumunda hiç bir sorun olmamaış. yani sorun yaratacak boyutta değil demekki. Tam kalp şekli olup yada uzun perdesi olup doğurganlarda var sorunsuz.Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun böyle kötü niyetli insanlardan da uzak tutsun bizleri inşallah. Aklıma takılan bişey var yine. benim rahmim üstten hafif basık yani kalbe benziyor. İlk hamileliğim sırasında tespit edildi erken doğum olabilir dendi ama oğlum 42. haftada sağlıklı doğdu Allaha şükürler olsun. 2. gebelik kimyasal 3. gebelik 8 haftalıkken bebek oluşmadı ve kürtajla bitti. Rahim şekli sebep olabilir mi acaba?
12. Hafta olmam gerekirken 9. Hafta da kalmış kalp atışı durup yani çok da büyük sayılmaz o zaman. Açıkçası kürtajdan ilk adete kadar önce neden kalp atışı durdu stresi,sonra tekrar yine aynı şeyi yaşarmıyım stresi,adetim düzenli gelecek mi stresi,doktorun yaşına göre yumurta rezervin az demesi derken pek sakin bir ay geçmedi. Adet oldum azalacak mı diye sürekli takipledim belki de o etkiledi bilmiyorum. Ama teşekkür ederim içim rahatladı birazGebelik haftasi küçük müydü? Küçükse sorun olmazmış,az olması normalmiş ya anca toparlıyordur ya da strestendir,bana böyle demişti doktorlar.yapisiklik olunca adet hiç olmuyormuş.Ikinci kurtajdan sonra benim de az olmuştu birkaç ay,benden de kimse rahim filmi istemedi.Geçen ay normal oldu zaten,bu ay nasil olacak merakla bekliyorum,bence panik yapma birkac ay takip et canım
Canım seni 2021 temmuz annelerinden taniyor gibiyim sanki. Birde kimyasal yaşadım deyince yapıyorlarmış. Yakın tarihte. Illa ikinciyi bekleme yani. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum.Merhaba devlette mi verdiniz. Universite hastaneleri galina 2. Dusukten once yapmıyorlarmış.
Canım sakın o evhamlara girme benimde çok ilginçti adetim yani düzene 3. Adetten sonra girdim çok normalKızlar ya gün geçmiyor ki aklıma bir takıntı olmasınMalum kürtajdan sonra ilk adetim,benim normal adetim de 4 gün dolu dolu gelmez. Bunda 24 Aralık pembe avuç ortasından az kan geldi,25 Aralık iyi,26 Aralık akşam azaldı ve bugün hiç yok gibi. Sanki önceki zamanlar dan da az oldu. Ben hiç rahim filmi vs çektirmeyince aklıma takıldı bir sürü sebep yazıyor okuyunca rahimde yapışıklık vs. Yoksa hiç evham yapmayayım normal olabilir kürtajdan sonra? Zaten iki hafta önce anca bitmişti lekelenmem.
Tamam üzerinde durmayacağım artıkCanım sakın o evhamlara girme benimde çok ilginçti adetim yani düzene 3. Adetten sonra girdim çok normal
Vücudunu çok dinleme canım.Çok dinleyince de böyle oluyo muhtemel strestir ondan olmuştur. Benim de hep farklilik gösteriyo kürtaj dan sonra çok yoğun ve pıhtılıydı hâlâ kanszlığım geçmiyor.12. Hafta olmam gerekirken 9. Hafta da kalmış kalp atışı durup yani çok da büyük sayılmaz o zaman. Açıkçası kürtajdan ilk adete kadar önce neden kalp atışı durdu stresi,sonra tekrar yine aynı şeyi yaşarmıyım stresi,adetim düzenli gelecek mi stresi,doktorun yaşına göre yumurta rezervin az demesi derken pek sakin bir ay geçmedi. Adet oldum azalacak mı diye sürekli takipledim belki de o etkiledi bilmiyorum. Ama teşekkür ederim içim rahatladı biraz
İnsan istemsiz dinliyor aslında ama artık elimden geldiğince oluruna bırakacağım bu işiVücudunu çok dinleme canım.Çok dinleyince de böyle oluyo muhtemel strestir ondan olmuştur. Benim de hep farklilik gösteriyo kürtaj dan sonra çok yoğun ve pıhtılıydı hâlâ kanszlığım geçmiyor.