Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken dogum olabılır dıye soyuyorlar hep, yanı topiklerden okudugum kadarıyla .. Gebelıgı n basında cok etkileyeceğini sanmıyorum
Aynen canım bana da öyle dediler ama şükür öyle olmadı. Ayy şu pıhtılaşma testi sonuçları çıksa da yolumuza baksak.

Benimde kürtaj icin yatışım kadın doğum servisine yapıldı hemen yan odamızda bi kadın doğum yapmıştı odayı süslemişler felan üstelik kız bebek benimde en çok istediğim şeylerden biri bi kızımın olması kapının önünden geçtikçe içim acıyordu

Aynen canım bana da öyle dediler ama şükür öyle olmadı. Ayy şu pıhtılaşma testi sonuçları çıksa da yolumuza baksak.
İhtimal zaten kuzum o da, cok sukur bak nur topu gıbı zamanında dogmus insallah prenses de oyle olur

Ben yarın arıcam 1 ay oluyor adetım de salı gunu gelirse carcambaya doktora gıdıcem, doktor bekleyelım dıyor, yanı cıkacaksa nıye 1 ay daha beklıyım kı

Prenses mi inşallah canım Rabbim sağlıkla hepimizin gönlündekini versin.. Sen doktorla konuş gerekirse önlem amaçlı öncesinde coraspin falan başlasın test sonucuna görede iğneyle devam eder. Hadi inşallah önümüzdeki ay hamişsin

Şunu okurken ben sinirlendim burada iyi sakin kalmışsınız

Kızlar ya gün geçmiyor ki aklıma bir takıntı olmasınMalum kürtajdan sonra ilk adetim,benim normal adetim de 4 gün dolu dolu gelmez. Bunda 24 Aralık pembe avuç ortasından az kan geldi,25 Aralık iyi,26 Aralık akşam azaldı ve bugün hiç yok gibi. Sanki önceki zamanlar dan da az oldu. Ben hiç rahim filmi vs çektirmeyince aklıma takıldı bir sürü sebep yazıyor okuyunca rahimde yapışıklık vs. Yoksa hiç evham yapmayayım normal olabilir kürtajdan sonra? Zaten iki hafta önce anca bitmişti lekelenmem.

Özrü kabahatinden büyük bide mecburi olduğunu öğrendi sonrada nazar değerim diye çocuğu saklıyorlar ört ört diyor Allah herkesin kalbine göre versin canım napayım
Bende bir an öğrenince utanmışlardır dedim ya şaka gibi

İnsallah saglıkla olsun da

Gebelik haftasi küçük müydü? Küçükse sorun olmazmış,az olması normalmiş ya anca toparlıyordur ya da strestendir,bana böyle demişti doktorlar.yapisiklik olunca adet hiç olmuyormuş.Ikinci kurtajdan sonra benim de az olmuştu birkaç ay,benden de kimse rahim filmi istemedi.Geçen ay normal oldu zaten,bu ay nasil olacak merakla bekliyorum,bence panik yapma birkac ay takip et canım

Bebek oluşmasına bi engel değilde düşük ya da erken doğuma sebep diye biliyorum canım. Ama senin daha önceki doğumunda hiç bir sorun olmamaış. yani sorun yaratacak boyutta değil demekki. Tam kalp şekli olup yada uzun perdesi olup doğurganlarda var sorunsuz.

12. Hafta olmam gerekirken 9. Hafta da kalmış kalp atışı durup yani çok da büyük sayılmaz o zaman. Açıkçası kürtajdan ilk adete kadar önce neden kalp atışı durdu stresi,sonra tekrar yine aynı şeyi yaşarmıyım stresi,adetim düzenli gelecek mi stresi,doktorun yaşına göre yumurta rezervin az demesi derken pek sakin bir ay geçmedi. Adet oldum azalacak mı diye sürekli takipledim belki de o etkiledi bilmiyorum. Ama teşekkür ederim içim rahatladı biraz

Merhaba devlette mi verdiniz. Universite hastaneleri galina 2. Dusukten once yapmıyorlarmış.
Canım seni 2021 temmuz annelerinden taniyor gibiyim sanki. Birde kimyasal yaşadım deyince yapıyorlarmış. Yakın tarihte. Illa ikinciyi bekleme yani. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum.

Canım sakın o evhamlara girme benimde çok ilginçti adetim yani düzene 3. Adetten sonra girdim çok normal

Vücudunu çok dinleme canım.Çok dinleyince de böyle oluyo muhtemel strestir ondan olmuştur. Benim de hep farklilik gösteriyo kürtaj dan sonra çok yoğun ve pıhtılıydı hâlâ kanszlığım geçmiyor.

Vücudunu çok dinleme canım.Çok dinleyince de böyle oluyo muhtemel strestir ondan olmuştur. Benim de hep farklilik gösteriyo kürtaj dan sonra çok yoğun ve pıhtılıydı hâlâ kanszlığım geçmiyor.
İnsan istemsiz dinliyor aslında ama artık elimden geldiğince oluruna bırakacağım bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…