Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende 16 eylülde kürtaj oldum 🙁 çok acı 😣
Bende evlilik yıl dönümümüzde kürtaj olmuştum. Ikinci de sevgililer günüydü bebeğimin kalp atışı durmuştu istesemde unutamıycam galiba tarihleri.Yoksa benim sayılarla tarihlerle aram hiç iyi değildir hiç hatırlamam normalde.

Bende evlilik yıl dönümümüzde kürtaj olmuştum. Ikinci de sevgililer günüydü bebeğimin kalp atışı durmuştu istesemde unutamıycam galiba tarihleri.Yoksa benim sayılarla tarihlerle aram hiç iyi değildir hiç hatırlamam normalde.
Benimde evlilik yıl dönümümdü 😔

Herkese iyi akşamlar kızlar.Benim regl olma günlerim.Ama şu an itibarıyla olmadım telefona baktım ama not almamışım bu ay.😕 Acaba telaş mı yapıyorum Sabah bi test mi yapsam?Elim ayağım titredi resmen korku bastı yine beni biraz🙁

Herkese iyi akşamlar kızlar.Benim regl olma günlerim.Ama şu an itibarıyla olmadım telefona baktım ama not almamışım bu ay.😕 Acaba telaş mı yapıyorum Sabah bi test mi yapsam?Elim ayağım titredi resmen korku bastı yine beni biraz🙁
Sakin ol bakim önce, sabah ilk idrarla güzel güzel yaparsın testini, olmazsa da üzülmek yok, önümüzdeki aya bakıcaz 🙏🏻🌸

Bide bi aşerme gibi bişey yaşadım canım sürekli onu istiyordu sabah yatakta uyurken dahi Ben vücudumda eksiklik vardır ondan oluyora yordum açıkçası😐

Sakin ol bakim önce, sabah ilk idrarla güzel güzel yaparsın testini, olmazsa da üzülmek yok, önümüzdeki aya bakıcaz 🙏🏻🌸
Yok canım üzülmem çünkü pek düşünememiştik bu ay.Çok yoğun kötü haberlerle geçen bi aydı Ben ondan biraz korkuyorum plansz olunca

Sabah test yapıcam inşallah.İçim buruk, korkularla dolu... 😥😔
Korkma diyemem çok çok haklısın ama en azından şöyle düşün yarın o testte ne çıkarsa çıksın iki türlü de seni anlayan ve bekleyen insanlar olarak haberini bekleyeceğiz🎈

Korkma diyemem çok çok haklısın ama en azından şöyle düşün yarın o testte ne çıkarsa çıksın iki türlü de seni anlayan ve bekleyen insanlar olarak haberini bekleyeceğiz🎈
Sağolun canlar ya, beni anladığınızı biliyorum tüm kalbimle hissediyorum ki ilk buraya yazdım size danışıp moral bulabilmek için.Belki hiç bişey yok, korkum yersiz boşuna telaş yapıyorum ama bu korkularımı anlayabilen sizlersiniz.

Univeriste hastanesı(bizimki yarı özel) doktor da 2 dusukten sonra detaylı isteriz dedı ama ben kendım ısrar ettim trombofili panelini yaptırdım
Benim daha çok yeni kontroe gittikten sonra en azından trombofoli panelini yaptırmak istiyorum ve fazla geç kalmadan da tekrar gebelik dusunuyorum

Canım seni 2021 temmuz annelerinden taniyor gibiyim sanki. Birde kimyasal yaşadım deyince yapıyorlarmış. Yakın tarihte. Illa ikinciyi bekleme yani. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum.
Evet canım 18 aralıkta bebegim 8+5 ken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. Daha kontrolume gidemedim o ayın 30 unda olacak. Bir kimyasalımda vardı bu arada o da agustos 2019 daydı

X