Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kim duymadı ki öyle suçlamaları canım Allah varken kimse yok Allaha bırakıcaksın o zaten yoluna koyuyor imtihan çok acı ama meyvesi çook tatlı inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağı dolar sizleri seviyorum kendimizi en az sekilde yıpratmaya çalışalım zaten zorlu bir süreç oluyor

Kürtajı oldum müdahale odasından çıkardılar asansöre götürüyorlar sedyede yatıyorum yanıma yeni doğumdan çıkan bir kadınıda koydular asansöre bebek bir ağlıyor annesi kahkaha atıyor bende o bebeğin sesini duydukça nasıl ağlıyorum o anı hiç unutmam Rabbim birine veriyor birinede alıp imtihan ediyor kayıplarımız inşallah diğer tarafta kurtuluş biletlerimiz..

Şuan ne durumdasın canım peki yne geçmiş bi kaç ay ? Benimde haziranda oldu
Valla cnm daha adetim duzene girmedi bi gec bi erken geliyor.. İlk ay olmadi 2.ay simdi ins olur hepimizin.. 9.ayimizda gelmişti melek kizim ins bu kez daha cok bekletmezsenin de ins olur cnm ama hamile kalmak kadar devamının gelmesi de cok zormuş ins sağlıkla kucağımıza aliriz

Bende gece hastanede kaldım hep bebek sesleri vardı zaten suni sanci verdiler cok ağrım vardi psikolojik olarak da cokmustum

Umarım sıkıntı olmaz canim ben 1 aydır multivitamin kullanıyorum son 2 haftadır da folikasit başladim. Bakalım eger olumlu gelisme olmazsa önerilere göre kür deneyebilirim
İmpryl kullanıyorum cnm bende. Bide ari sütü bal polen

İşte onu hastanede ben de yasadım kadın dogum servisine yatısım yapıldı 2 bucuk saat sıddetlı sancı cektım, yan odada yenı dogan bebek aglıyor, ben sancıdan aglıyorum.. Icım parcalandı o sesı duydukca.. Hayat iste kimisine torpil geciyor..

Aynen canım bende 5aydır olmadı inşallah olur dediğin gibi kalmak mesele değil sağlıkla devam etmesi önemli inşallah

Çok kötü ya benim Allahtan ayrı bir yerdeydi sadece kürtaj olanlar yada siğil ameliyatı olan kadınlar vardı zaten orada ağlıyorum birde bebek sesi çok kötü olurdu

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun böyle kötü niyetli insanlardan da uzak tutsun bizleri inşallah. Aklıma takılan bişey var yine. benim rahmim üstten hafif basık yani kalbe benziyor. İlk hamileliğim sırasında tespit edildi erken doğum olabilir dendi ama oğlum 42. haftada sağlıklı doğdu Allaha şükürler olsun. 2. gebelik kimyasal 3. gebelik 8 haftalıkken bebek oluşmadı ve kürtajla bitti. Rahim şekli sebep olabilir mi acaba?

Erken dogum olabılır dıye soyuyorlar hep, yanı topiklerden okudugum kadarıyla .. Gebelıgı n basında cok etkileyeceğini sanmıyorum

Kızlar yaşadıklarıniza gerçekten çok üzüldüm insanlarin nasıl bu kadar vicdansız olduğunu aklım almıyor Ben kürtaj olacagimda da yan yataktaki hastanın refakatçi si ne kadar utanmaz biri olduğumu söylemişti anneme o an kadını orada dovmememin tek sebebi odadaki bebekti hiç o kadar asagilanmadim galiba utanmıyormuymusum çocuk aldırmaya devlet Hastanesi'nde aglayarak çocuk aldırmaya giden kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…