Şuan ne durumdasın canım peki yne geçmiş bi kaç ay ? Benimde haziranda oldu16 Eylül hayatımın en aci günü
Çok üzüldüm inşallah yine kısmet olur.. ben 6. Haftada kaybetmiştim..Ben 5 cm kistle hamile kaldım ama 4 buçuk aylık kaybettim ama hastaydı melek yavrum
Umarım sıkıntı olmaz canim ben 1 aydır multivitamin kullanıyorum son 2 haftadır da folikasit başladim. Bakalım eger olumlu gelisme olmazsa önerilere göre kür deneyebilirimCnm biraz takviye kullanmak gerekli yumurta kalite problemi oluyor malesef kisti olanlarda
Valla cnm daha adetim duzene girmedi bi gec bi erken geliyor.. İlk ay olmadi 2.ay simdi ins olur hepimizin.. 9.ayimizda gelmişti melek kizim ins bu kez daha cok bekletmezŞuan ne durumdasın canım peki yne geçmiş bi kaç ay ? Benimde haziranda oldu
Bende gece hastanede kaldım hep bebek sesleri vardı zaten suni sanci verdiler cok ağrım vardi psikolojik olarak da cokmustumKürtajı oldum müdahale odasından çıkardılar asansöre götürüyorlar sedyede yatıyorum yanıma yeni doğumdan çıkan bir kadınıda koydular asansöre bebek bir ağlıyor annesi kahkaha atıyor bende o bebeğin sesini duydukça nasıl ağlıyorum o anı hiç unutmam Rabbim birine veriyor birinede alıp imtihan ediyor kayıplarımız inşallah diğer tarafta kurtuluş biletlerimiz..
İmpryl kullanıyorum cnm bende. Bide ari sütü bal polenUmarım sıkıntı olmaz canim ben 1 aydır multivitamin kullanıyorum son 2 haftadır da folikasit başladim. Bakalım eger olumlu gelisme olmazsa önerilere göre kür deneyebilirim
Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursunBen 5 cm kistle hamile kaldım ama 4 buçuk aylık kaybettim ama hastaydı melek yavrum
Cok sukur cnm, dun yine dusuk yaptıgım süreci bır kez daha yasadım, herkes huzunlendı o gununu dusunupNasılsın canım bugün? Dün biraz üzüldüğünü gördüm de msjlarından
İşte onu hastanede ben de yasadım kadın dogum servisine yatısım yapıldı 2 bucuk saat sıddetlı sancı cektım, yan odada yenı dogan bebek aglıyor, ben sancıdan aglıyorum.. Icım parcalandı o sesı duydukca.. Hayat iste kimisine torpil geciyor..Kürtajı oldum müdahale odasından çıkardılar asansöre götürüyorlar sedyede yatıyorum yanıma yeni doğumdan çıkan bir kadınıda koydular asansöre bebek bir ağlıyor annesi kahkaha atıyor bende o bebeğin sesini duydukça nasıl ağlıyorum o anı hiç unutmam Rabbim birine veriyor birinede alıp imtihan ediyor kayıplarımız inşallah diğer tarafta kurtuluş biletlerimiz..
Ay canım benim.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kim ne derse desin biz kendimizi biliyoruz Rabbim biliyor. Gerisi önemli değil.Yaaa kıyamam ben sana, suan sana sarılmak istedim sımsıkı
Aynen canım bende 5aydır olmadı inşallah olur dediğin gibi kalmak mesele değil sağlıkla devam etmesi önemli inşallahValla cnm daha adetim duzene girmedi bi gec bi erken geliyor.. İlk ay olmadi 2.ay simdi ins olur hepimizin.. 9.ayimizda gelmişti melek kizim ins bu kez daha cok bekletmezsenin de ins olur cnm ama hamile kalmak kadar devamının gelmesi de cok zormuş ins sağlıkla kucağımıza aliriz
Çok kötü yaİşte onu hastanede ben de yasadım kadın dogum servisine yatısım yapıldı 2 bucuk saat sıddetlı sancı cektım, yan odada yenı dogan bebek aglıyor, ben sancıdan aglıyorum.. Icım parcalandı o sesı duydukca.. Hayat iste kimisine torpil geciyor..
Tek dalım o zaten cnm onu dusundukce kendimi toparlıyorum yoksa cok zor onsuz yasamakRabbim en yakın zamanda kucağını doldursunKızın,meleğin ahirette sana şefaatçi olucak inşallah..
Canım bende 16 eylülde kürtaj oldum16 Eylül hayatımın en aci günü
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun böyle kötü niyetli insanlardan da uzak tutsun bizleri inşallah. Aklıma takılan bişey var yine. benim rahmim üstten hafif basık yani kalbe benziyor. İlk hamileliğim sırasında tespit edildi erken doğum olabilir dendi ama oğlum 42. haftada sağlıklı doğdu Allaha şükürler olsun. 2. gebelik kimyasal 3. gebelik 8 haftalıkken bebek oluşmadı ve kürtajla bitti. Rahim şekli sebep olabilir mi acaba?
Erken dogum olabılır dıye soyuyorlar hep, yanı topiklerden okudugum kadarıyla .. Gebelıgı n basında cok etkileyeceğini sanmıyorumMerhaba kızlar yazdıklarınızı okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun böyle kötü niyetli insanlardan da uzak tutsun bizleri inşallah. Aklıma takılan bişey var yine. benim rahmim üstten hafif basık yani kalbe benziyor. İlk hamileliğim sırasında tespit edildi erken doğum olabilir dendi ama oğlum 42. haftada sağlıklı doğdu Allaha şükürler olsun. 2. gebelik kimyasal 3. gebelik 8 haftalıkken bebek oluşmadı ve kürtajla bitti. Rahim şekli sebep olabilir mi acaba?
Allah sabır versın sana da cnmCanım bende 16 eylülde kürtaj oldumçok acı