Yaaa kıyamam ben sana, suan sana sarılmak istedim sımsıkıDaha ilk basından beni kısır ilan etmişti zaten. Bide böyle olunca fırsat doğdu ona canım. Kendimiz çocuk düşünmüyoruz dememe rağmen bende bi sorun olduğunu düşünüyordu. Trafik kazası geçirdik babamı kaybettim demistimya canım, ta oraları karıştırıp o anda çok mu üzüldün de acaba rahmine bişey oldu ondan olmuyo bile diyodu. Ne deyim Allah iyilerle karşılaştırdık derlerya öyle gerçekten. Kimsesiz görünce biniyorlar üstüne.
Inşallah canım..Canım merhabaNasılsın?
inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur
Hey allahim kafalar güzel kendi kendilerine uydurup duruyorlarDaha ilk basından beni kısır ilan etmişti zaten. Bide böyle olunca fırsat doğdu ona canım. Kendimiz çocuk düşünmüyoruz dememe rağmen bende bi sorun olduğunu düşünüyordu. Trafik kazası geçirdik babamı kaybettim demistimya canım, ta oraları karıştırıp o anda çok mu üzüldün de acaba rahmine bişey oldu ondan olmuyo bile diyodu. Ne deyim Allah iyilerle karşılaştırdık derlerya öyle gerçekten. Kimsesiz görünce biniyorlar üstüne.
İster istemez her ay aklımızda bu varInşallah canım..Bende durumlar aynı, denemeye devam, birkaç güne adeti bekliyorum, test yapmadım ama bu ay da olmadı biliyorum hissedebiliyorum.Bana denemeye devam, rahat bırak, stresten başka sorunun yok diyorlar.Sanki benim elimdeymiş gibi Sanırım sonu tüp olacak.İnşallah güzel haberler paylaşabilirim ben de burda.Sen nasılsın?
İnşallah canım benim . Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah çikolata kisti olup hamile kalan çok arkadaşım var engel değildir herhalde hatta doğal tedavi oluyor hamilelikMerhaba arkadaşlar. Ağustos ayı sonunda ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Düsükten sonra sağ yumurtaligimda 3 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim. Ancak 2ay gibi kısa bir sürede hamile kalabilmistim. Düşüğe kist mi sebep oldu hiç bilmiyorum. Bu ay kontrole gittiğimde doktorum yeniden denemeye baslayabilecegimizi, 6 ay içinde gebelik elde etmezsek başka yollar dusunecegimizi ifade etti. Bizde bu ayi çok düzenli olmasa da değerlendirdik. BAT 30 Aralık. Çok heyecanlıyım çünkü daha önceki gebeliğim hiç bekletmeden gelmişti, şimdi nasıl olacak merak içindeyim. 3 gün kaldı ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.. İnşallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz.
Günaydınnn canımGünaydın , geleceğin güzel anneleri...❤
Yaa az kalmıs, cok heycanlıMerhaba arkadaşlar. Ağustos ayı sonunda ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Düsükten sonra sağ yumurtaligimda 3 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim. Ancak 2ay gibi kısa bir sürede hamile kalabilmistim. Düşüğe kist mi sebep oldu hiç bilmiyorum. Bu ay kontrole gittiğimde doktorum yeniden denemeye baslayabilecegimizi, 6 ay içinde gebelik elde etmezsek başka yollar dusunecegimizi ifade etti. Bizde bu ayi çok düzenli olmasa da değerlendirdik. BAT 30 Aralık. Çok heyecanlıyım çünkü daha önceki gebeliğim hiç bekletmeden gelmişti, şimdi nasıl olacak merak içindeyim. 3 gün kaldı ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.. İnşallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz.
Nasılsın canım bugünGünaydınnn canım
Ben 5 cm kistle hamile kaldım ama 4 buçuk aylık kaybettim ama hastaydı melek yavrumİnşallah canım benim . Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah çikolata kisti olup hamile kalan çok arkadaşım var engel değildir herhalde hatta doğal tedavi oluyor hamilelik
Ahh canım benimBen 5 cm kistle hamile kaldım ama 4 buçuk aylık kaybettim ama hastaydı melek yavrum
Evet doktor da o şekilde söyledi.. inşallah bakalımİnşallah canım benim . Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah çikolata kisti olup hamile kalan çok arkadaşım var engel değildir herhalde hatta doğal tedavi oluyor hamilelik
16 Eylül hayatımın en aci günüAhh canım benimAllah sabır versin başın sağolsun senin ne zaman oldu ?
Cnm biraz takviye kullanmak gerekli yumurta kalite problemi oluyor malesef kisti olanlardaEvet doktor da o şekilde söyledi.. inşallah bakalım
Yaa az kalmıs, cok heycanlıguzel guzel cıft cızgı gorebilmen dilegıyle
Çok teşekkür ederimumarım isteyen herkese en hayirli zamanda kısmet olur canim