Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz bu süreçte ne saçma insanlar ile uğraşmışızBende de durum aynı aynı anda hamile kalıp birbirimize ultrason resmi vs her detayı anlattığım yakın arkadaş grubumun bir anda aktifliğinin bitip onların özelden konuşması mı dersiniz ama amaç beni üzmemek değil nazar korkusu, aman zaten bir avuç bile değildi üzülme gibi bir teselli cümlesi,zayıf olanın çocuk yetiremeyip düşüren biri olur kafası olan eş babasıen ufak hayatımızda iyi birşey olsa çekemeyen ve illaki gündem yapıp konuştukça nazar değdiren eş sülalesi anne babası hariç tabi birde bunlar ile uğraştık bizde

Ay zaten sinirli bir insanım, şu yazılanları okuduktan sonra iyice sinirlendim gerçekten. Ne kadar düşüncesizce, ne kadar saçma davranışlar bunlar böyle. Ama hiç üzülmeyin kızlar, halden anlamaz insanları kendi hallerine bırakın, kendi alanlarında yaşayıp gitsinler size bulaşmasınlar. Hiç kimse yoksa, biz buradayız. Hepimiz aynı acıları yaşadık, ne eksiğiz ne kusurlu! Hadlerini bilsinler, yeter. Hepinizi yüreğinizden öpüyorum güzel kadınlar, sizler biriciksiniz kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin

Yaaa kıyamam ben sana, suan sana sarılmak istedim sımsıkı

Merhaba arkadaşlar. Ağustos ayı sonunda ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Düsükten sonra sağ yumurtaligimda 3 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim. Ancak 2ay gibi kısa bir sürede hamile kalabilmistim. Düşüğe kist mi sebep oldu hiç bilmiyorum. Bu ay kontrole gittiğimde doktorum yeniden denemeye baslayabilecegimizi, 6 ay içinde gebelik elde etmezsek başka yollar dusunecegimizi ifade etti. Bizde bu ayi çok düzenli olmasa da değerlendirdik. BAT 30 Aralık. Çok heyecanlıyım çünkü daha önceki gebeliğim hiç bekletmeden gelmişti, şimdi nasıl olacak merak içindeyim. 3 gün kaldı ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.. İnşallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz.

Canım merhaba Nasılsın?
inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur
Inşallah canım.. Bende durumlar aynı, denemeye devam, birkaç güne adeti bekliyorum, test yapmadım ama bu ay da olmadı biliyorum hissedebiliyorum.Bana denemeye devam, rahat bırak, stresten başka sorunun yok diyorlar.Sanki benim elimdeymiş gibiSanırım sonu tüp olacak.İnşallah güzel haberler paylaşabilirim ben de burda.Sen nasılsın?

Hey allahim kafalar güzel kendi kendilerine uydurup duruyorlar

İster istemez her ay aklımızda bu var valla bende kontrole gittm foliküllerim tam gelişmemiş bi hormon hapı verdi 21 günlük ocak adetimde de klomene başlayacağım bakalım canım benimde en erken şubata kaldı yani inşallah istediğimiz gibi gelişir de yumurtalarım

Kızlar dün gece ki yazılanları okudum da herkesin çevresinde bir takım cahil insanlar mevcutmuşTabi onlarla Ben de karşılaştım.Söylenilen sözler beynimde yankılanıp duruyordu.Ama zaman geçtikce Ben çok daha güçlendim en azından "sen kimsin ki" bana bunları söyleyebiliyorsun tavrı takındım.Takmamayı öğrendim.Sizlerde takmayın lütfen üzmeyin değerli canınızıOlmayanı olduran Rabbim o ne mucizeler yaratıyor.İlahi adalete Inanin ben bunu yaşadım tek tek çkyor .

İnşallah canım benim . Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah çikolata kisti olup hamile kalan çok arkadaşım var engel değildir herhalde hatta doğal tedavi oluyor hamilelik

Yaa az kalmıs, cok heycanlı guzel guzel cıft cızgı gorebilmen dilegıyle

İnşallah canım benim . Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah çikolata kisti olup hamile kalan çok arkadaşım var engel değildir herhalde hatta doğal tedavi oluyor hamilelik
Ben 5 cm kistle hamile kaldım ama 4 buçuk aylık kaybettim ama hastaydı melek yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…