Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa cok sevındımtestleri bi. An önce yaptır gec cıkıyor cunku

Testleri istemesi iyi olmuş canım ne kadarlıktı kaybettiğinde? Benim 1 ay korun yeter demişti özele mi gittn bir de?

Sohrab benim adet gecicek tatlım
Yani 9 u filan olur yumurtlama akntisini anca gördüm çünkü sen tarihi değiştir en iyisimi

Testleri istemesi iyi olmuş canım ne kadarlıktı kaybettiğinde? Benim 1 ay korun yeter demişti özele mi gittn bir de?
9+4 canım. Gazi üniversitesi hastanesinde bi prof a gittim canım. 170 gibi bi ücret ödedim sadece. Benimkisi birkaç ay korun dedi. Ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum. Pıhtılaşma sonucu çıksın ona gore ilerliycem..

Kan testlerini şimdi verdim canım. Genetik teste de eşimle gitcekmisim pazartesiye kaldi o. Seninki daha çıkmadı dimi. Kaç günde çıkıyor ki bu testler
Ben 28 Kasım da vermıstım, 4 - 6 hafta arası suruyormus, ama ben sadece trombofili paneli yaptırıyorum, 3 tüp kan aldılar sadece benden

Ben 28 Kasım da vermıstım, 4 - 6 hafta arası suruyormus, ama ben sadece trombofili paneli yaptırıyorum, 3 tüp kan aldılar sadece benden
7 tüp kan aldılar canım. Kan sonucları 1 haftaya çıkar dediler. Genetiği bilmiyorum pazartesi gitcez ona. Trambofoli panelini de mi tıbbi genetik bölümü kan alarak yapıyor canım. Yoksa normal yerde mi aldılar.

Waaayy süper
Ben de ovulasyon yapa yapa tanıdım vucudumu, yumurtlama sancısından anlıyorum artık
Benm de göğsün kasklarim ağrıdı bugün.
Yani tahminen o civarları gelicek. Bende çok yaptım canim tanıdım artık vücudumu. 15 16 gün sora geliyor adetim genelde

Hastanede kan alma yerı aynı ama ıkı hemsıre vardı genetik dıyınce hemen götürdüler benım kanı.. Genetik te inceleniyor evet cnm

Sana baya detaylı bakılacak o zaman benden 3 tuptu sadece, sadece genişletilmiş trombofili panelini isatetlemişti doktor

Benm de göğsün kasklarim ağrıdı bugün.
Yani tahminen o civarları gelicek. Bende çok yaptım canim tanıdım artık vücudumu. 15 16 gün sora geliyor adetim genelde
Bıtsın su cilemiz artık ya
Bugun degerlendırme var o zaman
Cok yorma kendını yürümek için

Sana baya detaylı bakılacak o zaman benden 3 tuptu sadece, sadece genişletilmiş trombofili panelini isatetlemişti doktor
Galiba canım. En azından neyin ne olduğunu bilelim ki ona gore içimiz rahat olsun. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Bugün hamile kadınları görünce bi tuhaf oluyor insan.

Galiba canım. En azından neyin ne olduğunu bilelim ki ona gore içimiz rahat olsun. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Bugün hamile kadınları görünce bi tuhaf oluyor insan.
Yaa evet, benım doktor gebeleri ogleden sonra alıyor, olmayanları sabah.. Pek gormuyodum tedavı asamasında hatta ıcımden hıc hamıle yazık hepımıze falan dıyordum, hamıle kalınca ogleden sonra gıttım bısürüydük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…