Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlâhi tekrar gebelerin arasına kavuşmayı nasip etsin Rabbim hepimize

Yeterki başladığın zaman bir sıkıntı olmasın,sağlıkla hamilelik haberi al da bir ay geçikse de beklemek zor olsa da beklenir
Eşim de bekleyelim diyor, ben fazla sabırsızım sanırım doktora hocam yaşım geçiyor dedim diğer aya hepimiz yaşlanıyoruz diyor

Reactions: H M
Aynen canım sağlıkla yeniden nasip olur inşallah

Eşim de bekleyelim diyor, ben fazla sabırsızım sanırım doktora hocam yaşım geçiyor dedim diğer aya hepimiz yaşlanıyoruz diyor
Benim rahat konuştuğuma bakma zihnen işte olsun geç olsun güç olmasın derken,Şubat Mart gibi deneyecek olan ben ovulasyon testimi şimdiden aldım

Gülüm akıntım öyle fazla artmadı az az geliyor ama yumurtlama sonrası hep ıslaktım hiç kuru kalmadım azda olsa vardı senin bata kaç gün bat
Benim de bu ay akıntım hiç kesilmedi ama sonuç hüsran bakalım yarın doktor ne diyecek

Gülüm akıntım öyle fazla artmadı az az geliyor ama yumurtlama sonrası hep ıslaktım hiç kuru kalmadım azda olsa vardı senin bata kaç gün bat
Benimde akıntı gıbı deıl de hep ıslaklık var, dun ve bugun daha yogun ıslak.. Bilemedim hayırlara cıksın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…