Yaa evetİnşallah Allahim aminseninde az kaldı
13 günden sora çıkar bence varsa hadi inşallah hayırla sağlıkla g lsinYaa evettest yapanları gorunce ıcım pırpır edıyor yapsam mı dıye kendımle cebellesiyorum, belkı haftasonu yaparım bi test pazar gunu
Yaa evettest yapanları gorunce ıcım pırpır edıyor yapsam mı dıye kendımle cebellesiyorum, belkı haftasonu yaparım bi test pazar gunu
Yeterki başladığın zaman bir sıkıntı olmasın,sağlıkla hamilelik haberi al da bir ay geçikse de beklemek zor olsa da beklenirTedavı gecıkecek 1 ay buyuk ıhtımalle
İlâhiYaa evet, benım doktor gebeleri ogleden sonra alıyor, olmayanları sabah.. Pek gormuyodum tedavı asamasında hatta ıcımden hıc hamıle yazık hepımıze falan dıyordum, hamıle kalınca ogleden sonra gıttım bısürüydük
13. Gün pazartesi13 günden sora çıkar bence varsa hadi inşallah hayırla sağlıkla g lsin
Ayy estagfırullah cnm benm o ne demek oyleSohrab Akıl hocam ol nolur bat cumartesi günü. Sence yarın mı yapayım bat günü mü bugün 11. Gün ovulasyon sonrası..
Eşim de bekleyelim diyor, ben fazla sabırsızım sanırım doktora hocam yaşım geçiyor dedim diğer aya hepimiz yaşlanıyoruz diyorYeterki başladığın zaman bir sıkıntı olmasın,sağlıkla hamilelik haberi al da bir ay geçikse de beklemek zor olsa da beklenir
Sağol canım en kısa zamanda sizede nasip olsun inşallah :)Hayirli olsun canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Umut oldun hepimize..
İnsallah insallah insallahİlâhitekrar gebelerin arasına kavuşmayı nasip etsin Rabbim hepimize
Aynen canım sağlıkla yeniden nasip olur inşallah9+4 canım. Gazi üniversitesi hastanesinde bi prof a gittim canım. 170 gibi bi ücret ödedim sadece. Benimkisi birkaç ay korun dedi. Ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum. Pıhtılaşma sonucu çıksın ona gore ilerliycem..
Benim rahat konuştuğuma bakma zihnen işte olsun geç olsun güç olmasın derken,Şubat Mart gibi deneyecek olan ben ovulasyon testimi şimdiden aldımEşim de bekleyelim diyor, ben fazla sabırsızım sanırım doktora hocam yaşım geçiyor dedim diğer aya hepimiz yaşlanıyoruz diyor
Gülüm akıntım öyle fazla artmadı az az geliyor ama yumurtlama sonrası hep ıslaktım hiç kuru kalmadım azda olsa vardı senin bata kaç gün batKatre-i Matemm canm akıntı durumun nasıldı ilk test yaptıgın gun?
Benim de bu ay akıntım hiç kesilmedi ama sonuç hüsranGülüm akıntım öyle fazla artmadı az az geliyor ama yumurtlama sonrası hep ıslaktım hiç kuru kalmadım azda olsa vardı senin bata kaç gün bat
Test yaptın mıBenim de bu ay akıntım hiç kesilmedi ama sonuç hüsranbakalım yarın doktor ne diyecek
Sen bu ay Basla bakBenim rahat konuştuğuma bakma zihnen işte olsun geç olsun güç olmasın derken,Şubat Mart gibi deneyecek olan ben ovulasyon testimi şimdiden aldım
Benimde akıntı gıbı deıl de hep ıslaklık var, dun ve bugun daha yogun ıslak.. Bilemedim hayırlara cıksın ınsallahGülüm akıntım öyle fazla artmadı az az geliyor ama yumurtlama sonrası hep ıslaktım hiç kuru kalmadım azda olsa vardı senin bata kaç gün bat
Evet negatif zaten kanamam başladı. Hiç ağrım sızım yok ilginç bir şekilde. Kırmızı olmasa yerleşme derdim ama kırmızı renkliTest yaptın mı
Benimde akıntı gıbı deıl de hep ıslaklık var, dun ve bugun daha yogun ıslak.. Bilemedim hayırlara cıksın ınsallah