Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende doktoruma kızdım o sancıyı cekerken..insallah unutucaz bunları en kısa zamanda

Bu arada patoloji sonucundan bişey cıkmadı kızlar, genetik bölümünü de aradım, uzerınde calısılıyormus hala..
Doktorum da acele etmeyelim genetıgı bekleyelim diyor, asılama olmayabilirim bu ay, dıger aya kalır

Kendım denedım de diyemedim, utandım tutarsa ne dıcem

Allahhh deriz Hiç belli olmaz canım olur mu olur

Mucize

Kızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela

Dün yani 32. Günde adetimi oldum ay bunu da atlattım çok mutluyum. Ağrım olur genelde ama ağrım da olmadı ama ben kürtaj olmuştum.

Kızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela
Ben tam 30 gün sonra oldum, ama yumurtlama düşüğün başladığı günü de sayarak 20.günde oluyormuş diye okumuştum internetten.

Hocam bir mucize oldu kendılıgımden hamıle kalmısım derim artık
Niye mucize olsun cnm rabbim ne dilerse o oluyor.. Tüp bebekten sonra asilamadan sonra kurtajdan sonra dogal yolla bi sürü hamile kalan var.. Hem ilaçların etkisi uzun sürüyor diye okumuştum burda

Niye mucize olsun cnm rabbim ne dilerse o oluyor.. Tüp bebekten sonra asilamadan sonra kurtajdan sonra dogal yolla bi sürü hamile kalan var.. Hem ilaçların etkisi uzun sürüyor diye okumuştum burda
Evet oyleymıs ılacları etkısı 3 ay kadar sürermiş, nasip
Doktor genetik sonucunu bekleyelim dedı, o yuzden bıraz tedırgın oldum

Kurtaj olduğum gün lekelenme oldu, ertesi gün kanama başladı (1. Adet günü gibi düşünün). Kanama başladıktan tam 1 ay sonra adet oldum. Sonrasında 1.5 ay korundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…