Bende doktoruma kızdım o sancıyı cekerken..insallah unutucaz bunları en kısa zamandaCanım tiksinmedim tabiki ne yazıkki başımıza geliyor bir kadın olarakAllah tekrar yaşatmasın kürtaj daha iyi olmuş ama sanırım benin için çünkü hiç birşey anlamıyorsun oluyor bitiyor ama o masanın psikolojisini ve sonrasında yaşadığım hissi de unutamam herhalde
İnşallah canım güzel haberlerle geleceğizBende doktoruma kızdım o sancıyı cekerken..insallah unutucaz bunları en kısa zamanda
Allahhh derizBu arada patoloji sonucundan bişey cıkmadı kızlar, genetik bölümünü de aradım, uzerınde calısılıyormus hala..
Doktorum da acele etmeyelim genetıgı bekleyelim diyor, asılama olmayabilirim bu ay, dıger aya kalır
Kendım denedım de diyemedim, utandımtutarsa ne dıcem
MucizeBu arada patoloji sonucundan bişey cıkmadı kızlar, genetik bölümünü de aradım, uzerınde calısılıyormus hala..
Doktorum da acele etmeyelim genetıgı bekleyelim diyor, asılama olmayabilirim bu ay, dıger aya kalır
Kendım denedım de diyemedim, utandımtutarsa ne dıcem
Keske olsaAllahhh derizHiç belli olmaz canım olur mu olur
Hocam bir mucize oldu kendılıgımden hamıle kalmısım derim artıkMucize❤
Ahh rabbim inşallahHocam bir mucize oldu kendılıgımden hamıle kalmısım derim artık
Benım ilacla dusuk oldu, 18.gün oldum, bıraz farklıydı tam adet gıbı yogun deıldıKızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela
Ben tam 30 gün sonra oldum, ama yumurtlama düşüğün başladığı günü de sayarak 20.günde oluyormuş diye okumuştum internetten.Kızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela
Niye mucize olsun cnm rabbim ne dilerse o oluyor.. Tüp bebekten sonra asilamadan sonra kurtajdan sonra dogal yolla bi sürü hamile kalan var.. Hem ilaçların etkisi uzun sürüyor diye okumuştum burdaHocam bir mucize oldu kendılıgımden hamıle kalmısım derim artık
Evet oyleymıs ılacları etkısı 3 ay kadar sürermiş, nasipNiye mucize olsun cnm rabbim ne dilerse o oluyor.. Tüp bebekten sonra asilamadan sonra kurtajdan sonra dogal yolla bi sürü hamile kalan var.. Hem ilaçların etkisi uzun sürüyor diye okumuştum burda
Benimde kendiliğinden oldu ilk gün yoğun kan. Sonrası silik silik kOyu akinti. Belji bende normal döngü gibi olurumBenım ilacla dusuk oldu, 18.gün oldum, bıraz farklıydı tam adet gıbı yogun deıldı
Kurtaj olduğum gün lekelenme oldu, ertesi gün kanama başladı (1. Adet günü gibi düşünün). Kanama başladıktan tam 1 ay sonra adet oldum. Sonrasında 1.5 ay korundum.Kızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela
Teşekkürler canimmKurtaj olduğum gün lekelenme oldu, ertesi gün kanama başladı (1. Adet günü gibi düşünün). Kanama başladıktan tam 1 ay sonra adet oldum. Sonrasında 1.5 ay korundum.