Yok cnm için rahat olsun bi sıkıntı yokturEvet oyleymıs ılacları etkısı 3 ay kadar sürermiş, nasip
Doktor genetik sonucunu bekleyelim dedı, o yuzden bıraz tedırgın oldum
İyi düşün iyi olsun stres yapmaKeske olsagenetikte cıksaydı of ya adet olana kadar, strese girdim
Tedavı gecıkecek 1 ay buyuk ıhtımalleİyi düşün iyi olsun stres yapma
Strese girme çıkar o da canım ne kadar oldun kan vereliKeske olsagenetikte cıksaydı of ya adet olana kadar, strese girdim
37 gün sonra oldum takip yapmadımKızlar düşükten sonra ne zaman adet oldunuz? düşük gününü adetin 1. Günü mu sayacağız. Düşükten hemen sonra yumurtlama takibi yaptınız mi mesela
28 kasımda vermıstım, 4-6hafta dedıler, pazartesı yıne arıcamStrese girme çıkar o da canım ne kadar oldun kan vereli
Verdim gülüm 111 yükselmiş çok şükür :)
HarikaaVerdim gülüm 111 yükselmiş çok şükür :)
Çok sağol canım benim dualarımdasınız inşallah darısı en kısa zamanda size olsunHarikaacok guzel yukselmıs,tekrardan tebrikler
İnsallahhÇok sağol canım benim dualarımdasınız inşallah darısı en kısa zamanda size olsun
Heyecanla o günü bekliyorum canlar
Ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşAllahHeyecanla o günü bekliyorum canlar
Yumurtlama donemındesinAyyy nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşAllahHayırlısı olsun
Aminn inşallah darısı sana olsun inşallah gülümmAyyy nasıl mutlu oldum anlatamam, Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşAllahHayırlısı olsun