Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet negatif zaten kanamam başladı. Hiç ağrım sızım yok ilginç bir şekilde. Kırmızı olmasa yerleşme derdim ama kırmızı r

Evet negatif zaten kanamam başladı. Hiç ağrım sızım yok ilginç bir şekilde. Kırmızı olmasa yerleşme derdim ama kırmızı renkli
En kısa zamanda o adet hiç gelmez inş 9 ay Allah isteyen herkese nasip ediyor gülüm bol bol duayı eksik etme az kaldı inşallah hz yunus un duası var onu sürekli okumanı tavsiye ederim ben bu ay onu çok okudum

Sen bu ay Basla bak benım sözümü dinle
Önce bir hasta olabilsembugün biraz kan gibi bişey başladı ama ben hasta olma evrem başladı mı yatak döşek ağrı sızı yatmam lazımdı hiç ağrı vs yok,dün unutup adaçayı içmiştim o kanama mı yaptı yoksa hasta mı olacağım heyecan ile takipteyim

İçme öyle seyler, ıhlamur ıc
Ya ben hamile olduğumda da aynı ilk ıslaklık vardı hatta azıcık jel gibi akıntı bol ıslaklık sonra o beyaz,sarımsı bi akıntıya evrilmişti
Ben hıc hatırlamıyorum progestan ıgne kullanmıştım onun belirtileri cok yogundu, o bu mu, bu o mu bilemiyorum

İçme öyle seyler, ıhlamur ıc

Ben hıc hatırlamıyorum progestan ıgne kullanmıştım onun belirtileri cok yogundu, o bu mu, bu o mu bilemiyorum
Normalde içerdim ama şuan neden böyle oldu anlamadım ayy bakalım inşallah düşündüğümüz şey çıkar doktora da artık denir bişey

2 gündür çok halsizim ve mide bulantılarım var ama test yapmak istemiyorum adet günümü bekleyeceğim çünkü psikolojik olduğunu düşünüyorum 1 hafta var daha bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…