Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa evet, benım doktor gebeleri ogleden sonra alıyor, olmayanları sabah.. Pek gormuyodum tedavı asamasında hatta ıcımden hıc hamıle yazık hepımıze falan dıyordum, hamıle kalınca ogleden sonra gıttım bısürüydük😂🙈
İlâhi 😂😂 tekrar gebelerin arasına kavuşmayı nasip etsin Rabbim hepimize

Yeterki başladığın zaman bir sıkıntı olmasın,sağlıkla hamilelik haberi al da bir ay geçikse de beklemek zor olsa da beklenir
Eşim de bekleyelim diyor, ben fazla sabırsızım sanırım doktora hocam yaşım geçiyor dedim diğer aya hepimiz yaşlanıyoruz diyor 😂

• Beğen
Reactions: H M
9+4 canım. Gazi üniversitesi hastanesinde bi prof a gittim canım. 170 gibi bi ücret ödedim sadece. Benimkisi birkaç ay korun dedi. Ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum. Pıhtılaşma sonucu çıksın ona gore ilerliycem..
Aynen canım sağlıkla yeniden nasip olur inşallah 🥰🤲🏻

Eşim de bekleyelim diyor, ben fazla sabırsızım sanırım doktora hocam yaşım geçiyor dedim diğer aya hepimiz yaşlanıyoruz diyor 😂
Benim rahat konuştuğuma bakma zihnen işte olsun geç olsun güç olmasın derken,Şubat Mart gibi deneyecek olan ben ovulasyon testimi şimdiden aldım😂😂

Gülüm akıntım öyle fazla artmadı az az geliyor ama yumurtlama sonrası hep ıslaktım hiç kuru kalmadım azda olsa vardı senin bata kaç gün bat
Benimde akıntı gıbı deıl de hep ıslaklık var, dun ve bugun daha yogun ıslak.. Bilemedim hayırlara cıksın ınsallah🙏🏻❤️

X