Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sadece yatkınlık var dediler pıhtılaşma ihtimaline karşı corasprin ve oksapar kullandım fakat yine aynı şeyleri yaşadım . Tüp bebek süreci yaşadım taze transfer tutmadı dondurulmuş embriyo deneyeceğiz. Umarım bir sorun varsa da en kısa zamanda çözümü bulunur benim hala sebepsiz infertelite deniyor . Genetikçi tüp bebek deneyecektik fakat embriyolar üzerinde işlem de yapılamadı çalışmamış embriyolar normal tüp bebek süreci ile transfer edilecek . Yine olmazsa tekrar genetik tüp bebek denecek umarım gerek kalmaz

Benimde durum aynı..
Bende dondurulmus transfer oldum mol gebelik geçirdim. kısmet nasip olmadı..
Genetik li tüp bebek kromozom vs sayısına bakılıyor ama pıhtılaşma ile onun bir alakası var mı?
İnşallah hiç gerek kalmaz ve bundan sonraki transfer sağlıkla tutunur canım ..
Benimde bekleyen embriyolarım genetiksiz

Genetikle pıhtılaşma alakası var mı bilmiyorum sadece bize her şey normal ama belki embriyo oluşurken genlerde sorun oluyordur diye tedbir olarak önerildi ama nasip olmadı henüz pgt gönderdik ama sonuçsuz kaldı dediğimiz gibi nasip

Anladım canım,
Evet haklısın benim 5aa embriyom mesela mol gebelik oldu..
Tüp bebek dipsiz kuyu ya Allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar 26 ocakta kürtaj oldum, 22 şubatta ilk adeti oldum şimdi bekliyorum 1 gün gecikti normalde gecikme pek olmaz, adet düzensizliği kürtajla alakalı olabilir mi ya da ben yine hamile olabilir miyim diye de düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar değerlerim
Amh 0.18
T3: 6.02
T4: 1.89
Tsh 0.14
Fsh 15.9
Erken menepoz olabilir dedi doktorum bir tane oğlum bir tane dış gebeliğin var ikinci gebelik düşünüyorduk karşımıza bu sonuçlar çıktı bunda da vardır hayır dedik.
İki gün sonra boğazların felaket acımaya başladı resmen açıdan ağlıyordum dahileye gittim triotlerde enfeksiyon var dedi ve bana kortizonlu ilaç verdi kullanıyorum kadın dogumcu da bu süre zamanında korun ve enfeksiyon bitince tamamen o zaman bebek.icin.konusuruz dedi
Kullandığım kortizonlu ilaç
* PRENDOL 16mg sabahları tok iki adet aynı anda alıyorum
*DİDERAL
sabah akşam bir tane açıklamada titreme aşırı heycan yazıyor.
Prednol ilacını siz ne için kullandınız yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar, hepimize geçmiş olsun öncelikle, merak ettiğim düşükten ne zaman sonra yumurtlama olur? benim 8 haftalıktı ama bebek 6 haftalıktı

Merhaba kızlar, hepimize geçmiş olsun öncelikle, merak ettiğim düşükten ne zaman sonra yumurtlama olur? benim 8 haftalıktı ama bebek 6 haftalıktı
aslında bir iki ay adet duzensizligi olabilir size korunma vermedi mi doktorunuz hiç?
Herkesin yumurtlaması da farklı olabilir ama gec döllenme olabilir, belki sağlıksız diye büyümemiş ve ya 6da da kalmış olabilir. Yada adetten bir hafta sonra gün aşırı iliski ile devam edebilirsiniz eşinizde sperm sorunu yoksa eğer elbet denk gelir.

doktorum kanama durduktan 2-3 gün sonra devam edebileceğimizi söyledi, geç döllenme değildi yumurtlamamı takip etmiştim, sanırım kromozom anomalisi olduğu için gelişimi yavaştı diye düşünüyorum. tekrar yumurtlamamı takip etmek istiyorum ama gebelikte de LH hormonu yükseliyormuş, 5 gündür LH hormonum yüksek ovülasyon testleri hep çift çizgi çıkıyor, sağlıklı takip edemiyorum o yüzden

Bir adet görseydiniz aslinda en azından rahim de toparlanırdı ama siz bilirsiniz tabi hormonlardan dolayı Olabilir. Ovulasyon testini biliyorum kullandım ben de ama doktorlar pek önermiyor gün aşırı iliski ile mutlaka sperm yumurtayi bulur diyorlar eğer sperm hareketliliginde bir sorun yoksa.

evet gün aşırı ilişkiye başladık bizde, sanırım en mantıklısı o. hamile kaldığımda 3 gün öncesindeki ilişkiden kalmıştım, olacak oldu mu oluyor.. teşekkür ederim desteğiniz için

Rica ediyorum görev gibi degil de zevkle isteyerek yapınca daha bir olası geliyor sanki ben iki gebeliğimde de tatilde hamile kaldım ve hiç pozisyona yatmaya vs dikkat etmeden. Umarım allahim en yakın zamanda sağlıkla nasip eder

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Allah’a sukur cok iyiyim her sey yolunda 18. Haftadayım kızımız olacakmış ikili test guzel geldi rahim ağzım falan da iyiymis göbeğim de büyüdü artık bebeği kabullendim ve keyfini çıkartıyorum
Eşimle ayrı sehirlerdeyiz o bana biraz zor oluyor tek kalıyorum git gel falan tayin işleri de belli değil ama şükrediyorum halime teşekkür ediyorum sorduğunuz için

Haklisin kuzumda dusukten sonra hemen yeniden olsun istiyorum elimde olmadan, insallah rabbim isteyen herkese saglikla nasip eder

Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelsin prenses maşallah büyümüş bile
Tayinle eş durumu mu yapacaksın bir an önce kavuşursun inşallah.

Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelsin prenses maşallah büyümüş bile
Tayinle eş durumu mu yapacaksın bir an önce kavuşursun inşallah.
Evet Kocaman oldu Allah’a şükür hala inanamıyorum bazen
Evet eşim uzmanlığı kazandı aydına gitti.
Ben tayin isteyecektim deprem yüzünden kadroya alınma işi ertelendi nisan sonuna. Ondan sonra olucak inşallah insanlar canlarını kaybetti o yüzden kendime kızıyorum sabredip idare ediyorum halimize bin şükür bir iki ay daha ayrı kalacağız olsun
Sizin de bebisler büyümüş masallah hastalıkları da daha iyiymiş keyifle huzurla büyütün allahim bizleri de o günlere çıkartsın

Oy maşallah kocaman kız olmussağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…