Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Benim de iki kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Öyle kafasına göre direkt kan sulandırıcı başlatan doktora guvenmemenizi oneririm. Prednol u bazen vücut bebeği enfeksiyon gibi görüp atmak istiyor o yüzden veriyorlar diye biliyorum sizde kanama lekelenme olmus muydi? Onun icin de bir test yapılıyor.Merhaba! Arkadaslar 1 subatta 8haftalık kalbş durdu yine ve bu 3. Kürtajım. Bidahaki hamılelık ögrenır ögrenmez kan sulandırıcı ve prednol baslıcaz ded”i. Böyle olupta doguran varmı ya yoruldum artık psikolojm alt üst . Benle bırlıkte hamıle kalan herks dogurdu 2. Ye bıle
Evet kan pıhtılasma testi yaptırdım canım. Bir sağlıklı bebegm var ama sonrasknsa olmadı bıdaha. Genetik ve patolojide de bısey cıkmadı. 3. Sünde corasprin verdı bana gore dozu düşüktü. Bu sefer iğne yapacz . Riskli gebelıkler doktoru zaten kendıde. Umarım bu kex olur yaÖncelikle geçmiş olsun diyorum. Benim de iki kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Öyle kafasına göre direkt kan sulandırıcı başlatan doktora guvenmemenizi oneririm. Prednol u bazen vücut bebeği enfeksiyon gibi görüp atmak istiyor o yüzden veriyorlar diye biliyorum sizde kanama lekelenme olmus muydi? Onun icin de bir test yapılıyor.
Yumurta kaliteniZe baktırdınız mi bunlar cok önemli?
Allah bağışlasın evladınızı umarım en yakın zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin Allah’ımEvet kan pıhtılasma testi yaptırdım canım. Bir sağlıklı bebegm var ama sonrasknsa olmadı bıdaha. Genetik ve patolojide de bısey cıkmadı. 3. Sünde corasprin verdı bana gore dozu düşüktü. Bu sefer iğne yapacz . Riskli gebelıkler doktoru zaten kendıde. Umarım bu kex olur ya
Amin tesekkrler sizinde mi kan pıhtılasması varAllah bağışlasın evladınızı umarım en yakın zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin Allah’ım
Merhaba yumurta kalitesine nasıl bakılıyor acaba?bende düşük yaptım 14 haftada we bir kezde boş gebelik oldu daÖncelikle geçmiş olsun diyorum. Benim de iki kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Öyle kafasına göre direkt kan sulandırıcı başlatan doktora guvenmemenizi oneririm. Prednol u bazen vücut bebeği enfeksiyon gibi görüp atmak istiyor o yüzden veriyorlar diye biliyorum sizde kanama lekelenme olmus muydi? Onun icin de bir test yapılıyor.
Yumurta kaliteniZe baktırdınız mi bunlar cok önemli?
Amh değerinize baktırıyorsunuz rezervinize onun belirli günleri oluyor adetin 14. Günü falan gibi. Bitkisel olarak yumurta kalitesini arttıran besinler takviyeler vs de var. Ayrıca ben mfk nin adendo diye bir takviyesini kullandım o da yumurta kalitesini arttırıyor ve tutunmayı sağlıyor oyleliklw hamile kaldım belki şans eseri belki de cok inandığım icin bilmiyorum. Benim rezervim yaşıtlarıma göre biraz dusuktu.Merhaba yumurta kalitesine nasıl bakılıyor acaba?bende düşük yaptım 14 haftada we bir kezde boş gebelik oldu da
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.o dediğiniz takwiye bitkisel yani değilmi hamilelik döneminde de kullanılıyormu acabaAmh değerinize baktırıyorsunuz rezervinize onun belirli günleri oluyor adetin 14. Günü falan gibi. Bitkisel olarak yumurta kalitesini arttıran besinler takviyeler vs de var. Ayrıca ben mfk nin adendo diye bir takviyesini kullandım o da yumurta kalitesini arttırıyor ve tutunmayı sağlıyor oyleliklw hamile kaldım belki şans eseri belki de cok inandığım icin bilmiyorum. Benim rezervim yaşıtlarıma göre biraz dusuktu.
Amin insallah bana da cok fazla dusuk yapan bir arkadaşım önermişti. Evet doğuma kadar kullanicam inşallah devam ediyorum.Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.o dediğiniz takwiye bitkisel yani değilmi hamilelik döneminde de kullanılıyormu acaba
İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz Erken haftalarda mı yaşamıştınız üzücü olayı? Doktorunuz o yüzden mi bekletmedi acabaSelamlaarr bende 20 şubatta düşük yaşadım doktorum beklemeye gerek yok dedi korunmadım bu ay belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir bat 3 günn dua edin bol bol, bende hepinize edeceğim
Merhaba inşallah evet 6 haftalık falandı tahminen çok küçük kürtaja gerek yok beklemeye de gerek yok hazır hissettiğin zaman tekrar gebelik düşünebilirsin dedi. Büyük ihtimal o yüzdendirİnşallah güzel haberler ile gelirsiniz Erken haftalarda mı yaşamıştınız üzücü olayı? Doktorunuz o yüzden mi bekletmedi acaba
ccanım selam,Canım çok geçmiş olsun 3 yılda az buz şey yaşamadım ilk kalp durması ile düşük oldu 11 ay hamile kalamadım sonra dış gebelik yaşadım ama bu arada ilaç tedavileri kullandım acele ettim hep.
Sonra dış gebelik sonrası ara vermem gerekti 6 ay , sonra yne ilaç tedavisi ve kimyasal gebelik yaşadım aşılama yaptım tutmadı sonra sağlıksız bir beta artışı daha..
ama hep doğal kalıyordum aslında hamile ve aceleden stresten galiba böyle sıkıntılar oldu sonra yne bir 3 ay dinlendim ve yeniden hamile kaldım çok şükür. Genetik testim temiz çıkmıştı , pıhtılaşma testim de bir gende çıktı önemsiz deniliyor. Bazen bir sebep aramak da yanlışmış ve akışına bırakmak stres yapmamak gerekiyormuş.
Benim sadece mthfr 1298 homozigot çıkmıştı canım. Bu da pek önemsenmiyor evet ama ben yinede kullanıyorum oksapar.ccanım selam,
senın hangı gende pıhtılasma cıktı?
benımde cunku 1kımyasal-1 dıs geebelık yasadım .. 1de mol gebelık
mhtfr A1298C homozıgot ve fatkör V: heterezigot..
bır doktor gereksız derken bır tanesı kesınlıkle ıgne ve aspırın şart dıyor ...
canım aynı durumları yasamısız pıhtılasma testın nasıl cıkmıstı hangı gende sorun var?Kızlar merhaba , uzun zamandır buralarda yoktum ama sizi uzaktan takip ettim bazılarınızın sevinciyle sevindim dua ettim bazılarımız için şifa diledim sabır diledim. Ama yazmak istemedim açıkçası ne yazılsa ne söylense hepimizin kalbi de dili de aynı şey için atıyor söylüyor biliyorum . İnşallah üzüntüleri olanlar en kısa zamanda sevinir sevincini yaşayanlar da kucağına yavrusunu alarak sevinci daha da katlar rabbim bize de nasip etsin inşallah.
Aklımda bir soru işareti var ve ne yapacağımı kime soracağımı bilemedim çünkü çevremde benim gibi gebelik sorunu yaşayan kimse yok br danışamıyorum size sormak istedim.
Benim bir buçuk yıllık gebe kalma isteğim var 1 kimyasal 1 sağlıksız gebelik 1 dış gebelik ve en son bugün de dış gebelik tanısal amacıyla kürtaj oldum rahim kalın gebelik kesesi görüşemedi değerim en fazl 730 a çıktı doktor düşmezse iğne de yapacak yarın . Umarım kürtaj ile sonuçlanır sağlıksız gebelik olma ihtimali sebebiyle önce bunu denemek istedi doktorum. Sorum şu her şey normal gen testi mhftr çift heterozigot ki bu kan sulandırıcı kullanılabilir kullanılmayacak bilir diyordu sperm DNA hasarı testi hsg kan değerleri testi endokrin testler vs . Doktor takviye olarak orzac mehtly balance verdi folik asit eşim opstravent kullanıyordu vitamin takviyesi propolis vs alıyorduk . Ağustos ayından sonraki ilk denemem de de kürtaj olunca pgt tüp bebek dedi doktor . Ben de acaba diyorum bit kez daha mı denesek kendimiz diyorum eşim sigara kullanıyordu benim bu son durum olunca sigarayı da bıraktı ben psikolojik destek de alacağım fazla kaygı ve stres yaşadığım için belki hatırlarsınız bir ara ağustosta da baya bi kötü etkilenmiştim çünkü . Çok uzun oldu biliyorum ama
Sizce son kez daha denesek mi yoksa tüp bebek mi ? Bunu düşünme sebebim de aslında ufak Doğu ilindeyim memleketim Denizli ve oraya gidip gelme durumum olmaz diye düşünüyorum kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
şaka gıbı ya gercekten , yanı 2profesör gereksız goruyor ıgne ve aspırını..Benim sadece mthfr 1298 homozigot çıkmıştı canım. Bu da pek önemsenmiyor evet ama ben yinede kullanıyorum oksapar.
Benimde doçent perinatoloji doktoru gereksiz dedi. Ama diğer doktorlar kullandırıyor tedbir amaçlı. Çok kafana takma sana tavsiyem oluyor uygun zamanda ben hamileyim şimdi canım doğal yolla ikizlere hamile kaldım biraz ara vermiştim sadece. Şimdi sadece oksapar kullanıyorum. Corasprin kullandım ama lekelenme yaşayınca 12. Haftada bıraktım.şaka gıbı ya gercekten , yanı 2profesör gereksız goruyor ıgne ve aspırını..
oper. doktor kurtajımı yapan dokorum kesınlıkle ıgne aspırın şart dedi ..
romatolıje gıdecegım lupus vs bı kac test daha ıstedı tup bebek doktorum,
bırde hematolojıye gıdeyım dıyorum ..
sen hamıle kaldın mı canım? ne kullandın ıgne aspırın mı?
hayırlısı ınsallah canım,Benimde doçent perinatoloji doktoru gereksiz dedi. Ama diğer doktorlar kullandırıyor tedbir amaçlı. Çok kafana takma sana tavsiyem oluyor uygun zamanda ben hamileyim şimdi canım doğal yolla ikizlere hamile kaldım biraz ara vermiştim sadece. Şimdi sadece oksapar kullanıyorum. Corasprin kullandım ama lekelenme yaşayınca 12. Haftada bıraktım.
Amin canım. Sende tedbir olarak kullan iğne insanın içi rahat ediyorhayırlısı ınsallah canım,
burda cok kısı gordum bu gen ıle dusuk,kalp duruması yaşayan..
onemsız bır sey oldugunu dusunmuyorum..
demekkı bu sekılde bunları yaşamam lazımmış umarım bundan sonra saglıkla olur..
çok sevındım Rabbım bagışlasın canım
inşallaaahhh transfere gerek kalmadan hamıle kalırım da kullanacagım kuzum,Amin canım. Sende tedbir olarak kullan iğne insanın içi rahat ediyor
En kısa zamanda sağlıkla nasip olsun güzel haberlerini bekliyorum canım