Valla cnm bebeğine göre değişiyor ya malesef onlara ayak uyduruyoruz, genelde ikizlerin biri sakin biri yaramaz oluyorAyy geçmiş olsun canım. Zordur eminim bakalım bizimkiler nasıl olacaktek olsa neyse de iki olunca aman kucağa alıştırma, sallamaya alıştırma diyorlar da göreceğiz
Merhaba aynı şeyleri yaşamışız tıpkısının aynısı acınızı en iyi ben anlarım.Tekrar gebe kaldınız mı merak ettim ?Ben şu an 13 haftalık gebeyım ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşatmaktan yıllardır folık asıt kullanıyorum.Benimde 27 ocaktı canım26sında hastaneye yattım.. Sebep bebekte birçok sorun olmasıydı canım. Baş sebep folik asit yetersizliğine bağlı spina bfida. Gebelik olmadı çünkü korunuyorum kuzu. En az 3 ay önce folik asit kullanmam gerekiyor. 10 mayısta süre doluyor bakalım kısmet kuzu. Yaa kalbi durmuştu ha ne acı canım.. Aynı zamanlarda aynı üzüntülerden geçmişiz. Sen istiyor musun hamilelik. Kendini toparlayabildin mi? Nasıl hissediyorsun?
Yeni girdim canım, ay kötü birşey oldu sandım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, sakin ol bak nerdeyse haftamız bile aynı, tekrar gebeyimMerhaba aynı şeyleri yaşamışız tıpkısının aynısı acınızı en iyi ben anlarım.Tekrar gebe kaldınız mı merak ettim ?Ben şu an 13 haftalık gebeyım ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşatmaktan yıllardır folık asıt kullanıyorum.
Tabiki perinatolojide baktı ikili taramama ve çok şükür temiz çıktı.Gel gör ki benim hastaneye gıdıp odadan çıkana kadar kalbim neremde atıyor bilmiyorum.Bu vesvese bana ve bebegıme çok zarar verıyor.Yıllardır folık asıt kullanıyorum hem de folbıol gene de korkuyorum rabbım bize sana merhamet etsin ınsallah arkadaşımYeni girdim canım, ay kötü birşey oldu sandım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, sakin ol bak nerdeyse haftamız bile aynı, tekrar gebeyim13+6, hatta bugün kaybım olduğu için az önce perinatalogdan çıktım, bebeğimin herşeyi saglıklı hatta hafta olarak önden gidiyor şükürler olsun. Kaygını korkunu ćok iyi anlıyorum, bende 2 liye kadar çok gergindim. Devletteki doktor gayet sağlıklı dedi ve perinatalogla takip edelim dedi, tekrardan 22 de detaylıya gireceğim, lütfen iyi ol güvenilir iyi bir doktora git, gerekirse erken haftalarda perinatologa görün
Amin amin aminTabiki perinatolojide baktı ikili taramama ve çok şükür temiz çıktı.Gel gör ki benim hastaneye gıdıp odadan çıkana kadar kalbim neremde atıyor bilmiyorum.Bu vesvese bana ve bebegıme çok zarar verıyor.Yıllardır folık asıt kullanıyorum hem de folbıol gene de korkuyorum rabbım bize sana merhamet etsin ınsallah arkadaşım
Bol yeşillik yemenizi de tavsiye ederim ayrica brokololi ve ıspanağın mevsimi geçmek üzere ama yeşil olan tüm sebzelerde folik var. Roka bolca maydanoz da abartmadan salatalara falan koyabilirsiniz marul. Pancar bunlari bolca tüketin. Şifa olsun insallah bir seyler yapıyor olmak size de iyi hissettirir.Tabiki perinatolojide baktı ikili taramama ve çok şükür temiz çıktı.Gel gör ki benim hastaneye gıdıp odadan çıkana kadar kalbim neremde atıyor bilmiyorum.Bu vesvese bana ve bebegıme çok zarar verıyor.Yıllardır folık asıt kullanıyorum hem de folbıol gene de korkuyorum rabbım bize sana merhamet etsin ınsallah arkadaşım
Hepsını yapıyorum vücudumu güzel hazırlamıştım gebe kalmadan önce 6 ay aralıksız avakado yedim gebelikten önce .Su anda da elimden geldıgınce yapıyorum .Ama yaşadığımız acı çok büyüktü ve su an sevıncımın önüne gecebılıyorz.Güzel dualarınızda bana da yer verırsenız çok sevınırım en azından vesveseme kurtulsam bana yeterBol yeşillik yemenizi de tavsiye ederim ayrica brokololi ve ıspanağın mevsimi geçmek üzere ama yeşil olan tüm sebzelerde folik var. Roka bolca maydanoz da abartmadan salatalara falan koyabilirsiniz marul. Pancar bunlari bolca tüketin. Şifa olsun insallah bir seyler yapıyor olmak size de iyi hissettirir.
O telaş hepimizde var inanın ben de iki yavrumu kaybettim simdi riskli süreci atlattık her sey yolunda ama yine de hep bir acabam var. Ama hamileliğimin keyfini çıkartıyorum cunku üzülünce her sey daha iyi olmuyor simdi sevinmesem Allah korusun bir sey olsa daha az mi üzülecem hayır.o yüzden siz de mucizenizin tadını çıkartın kendinizi de bebeğinizi de etrafınızdaki sevdiklerinizi de uzmeyin. Sebebini biliyordunuz ve elinizden geleni yaptınız tedbir bizden taktir allahtan.Hepsını yapıyorum vücudumu güzel hazırlamıştım gebe kalmadan önce 6 ay aralıksız avakado yedim gebelikten önce .Su anda da elimden geldıgınce yapıyorum .Ama yaşadığımız acı çok büyüktü ve su an sevıncımın önüne gecebılıyorz.Güzel dualarınızda bana da yer verırsenız çok sevınırım en azından vesveseme kurtulsam bana yeter
O telaş hepimizde var inanın ben de iki yavrumu kaybettim simdi riskli süreci atlattık her sey yolunda ama yine de hep bir acabam var. Ama hamileliğimin keyfini çıkartıyorum cunku üzülünce her sey daha iyi olmuyor simdi sevinmesem Allah korusun bir sey olsa daha az mi üzülecem hayır.o yüzden siz de mucizenizin tadını çıkartın kendinizi de bebeğinizi de etrafınızdaki sevdiklerinizi de uzmeyin. Sebebini biliyordunuz ve elinizden geleni yaptınız tedbir bizden taktir allahtan.her sey guzel olucak insallah
Merhaba hsg sonrası antibiyotik kullanmak enfeksiyonu önler mi ?Evet kullanıyorum, salı günü randevum var o zamana kadar bekleyeyim o zaman.
Ovulasyon testi yaptım, silik çıktı. Yumurtlama değil demek ki, heyecanım geçtim
Yaaa hadi bakalım sağlıkla gelsin paşa hazır ol yaramazliklara
Maşallah fasulyeyeStresin ne zaman kime faydası olmuş ki. Çocuğun hareketleri bile değişiyor en ufak üzüntüde. Güzel devam edecek merak etme bence erkek
Sağol canımYaaa hadi bakalım sağlıkla gelsin paşa hazır ol yaramazliklara
Aaa ben unutmuşum vallahi bildinMammamia2 merhaba cınıms, şunu şuraya iliştireyim sağlıkla gelsin paşa, evinize bereket getirsin inşallah
İnşallah cnm, yaramazlık değil de beni uykusuzluk çok yoruyor ya uyumayınca insanın enerjisi de olmuyorSağol canımtırsıyorum umarım akıllı olur
Hari'ye de kız demiştim. Bebeden sonra gönül gözüm açıldı sanırsamAaa ben unutmuşum vallahi bildinçok teşekkür ederim kuzum
Bundan sonra grupta cinsiyet soranlara seni etiketlerim bakHari'ye de kız demiştim. Bebeden sonra gönül gözüm açıldı sanırsam
Merhaba ben 1 Nisan günü çatlama iğnesi oldum heyecanlanıp 5 Nisan günü kan testi verdim 46.69 çıktı doktorum erken gebelik dedi daha sonra 7 Nisan tekrar kan testi verdim ve 17 çıktı bu sefer de doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi. Sizce çatlama iğnesinden hemen sonra test yaptığım için mi o kadar yüksek çıktı zamanla vücudum da kaybolduğu için daha sonradan düşük çıktı yoksa gerçekten düşük mü yapacağım cevaplarsanız sevinirim çünkü çok üzülüyorumMerhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @PembeAnkaKusu 01.06.2021 burcusami 09.06.2021 C celiklady 12.08.2021 @windream 20.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 @newnew 29.09.2021 @Bonncuk 05.10.2021 @-C-A-N-A-N- 09.10.2021 @karaca3443 21.10.2021 @senistiyorruj 25.10.2021 @Doktoraliguru 16.11.2021 @Lalalala1 15.12.2021 @Selizay 01.04.2022 @Aklimtrakyada 12.05.2022 @Ha-ri 16.05.2022 @Yazin Sevinci 03.06.2022 @Rande 19.06.2022 @sutlaacc 09.09.2022 Melikeben 26.12.2022 @Random3 2022